Tillverkare

List of all manufacturers


Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

105,00 €

25% 78,75 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Trenbolone Enanthate Injection Genesis (trenbolone enanthate)

Know Your Steroid

Den kemiska strukturen hos Trenbolone Enanthate är 17β-Hydroxyestra-4, 9, 11-trien-3-one.Its andra namn och villkor Tren, Tren Acne, Tren E, Hexahydrobenzylcarbonate Cyclohexylmethylcarbonate och Fina. Trenbolone enanthate är producerad av underjordiska laboratorier för att ersätta Parabolan och dess dunkla ester. Detta är en oljebaserad steroid och är i princip används för veterinära ändamål och för bodybuilding och styrkelyft.

Trenbolone Enanthate är uteslutande används för att bygga upp styrka och massa. Det är en livskraftig förening för dem som vill göra minsta möjliga injektioner och samtidigt använda en trevlig mager massa tillhandahålla, icke-aromatizing anabola.

 

Varningar och försiktighet

Trenbolone enanthate är en steroid som har en stark androgena egenskaper. Svettning och en minskning av kardiovaskulär kapacitet är ofta allmänt rapporteras med Trenbolone Enanthate användning. Trenbolone enanthate är inte lämplig för en som spelar någon form av sport som kräver kondition. Svettningar har rapporterats mycket nattetid, med sömnlöshet och till och med konstiga drömmar kan äga rum. Det rekommenderas att vattenintag bör vara effektiv samtidigt som den förbrukar Trenbolone enanthate eftersom det tenderar att orsakar förlust av vatten.

Det är dock sagt att Trenbolone enanthate inte aromatiserar, men eftersom östrogen manifesterar progesteron biverkningar såsom gynekomasti bör det vara seriöst hållas i minnet samtidigt stuvning med andra androgena anabola steroider såsom testosteron. Trenbolone enanthate är också rapporterats vara mycket hårda på Htpa funktion. Dessutom är återvinning också sägs vara hårdare än steroider och på grund av detta är användning av HCG ofta rekommenderas.

 

Använder

Trenbolone enanthate (TREN) användare upplever mycket biverkningar om de kan förvänta sig snabba vinster i muskelmassa och styrka. Den steroider används ofta för att minska cykler på grund av dess förmåga att orsaka härdning av muskler, och positivt förändra en persons kroppssammansättning. Trenbolone Enanthate sägs också att ansvara för en viss nivå av fett förlust, men vi bör inte förlita sig på det sammansatta för denna förmån. Tack vare sin höga androgena egenskaper är trenbolon enanthate egentligen inte en lämplig steroid som skall tas av kvinnor. Det är allmänt används av idrottsmän och livvakter. Det kan också öka fodrets effektivitet och mineralupptag hos djur. En sport person är klokt att ta Trenbolone Enanthate i början av sport säsongen och så småningom stack den med andra anabola steroider.

 

Mekanism

Trenbolone enanthate tenderar att binda till androgenreceptorn mycket starkt och detta är orsaken till dess fettförbrännande förmåga och muskler förmågor byggnad. Trenbolone enanthate användning producerar nya muskelfibrer i en avsevärd amount.This kan göras dels genom att öka IGF-1 i muskelvävnad och sedan genom att öka den totala mängden DNA per muskel cell.along med en ökning av känsligheten i muskeln satellit att IGF-1 och en del andra tillväxtfaktorer). Trenbolone enanthate ökar också både proteinsyntesen och kväveretentionen i muskelvävnad och kan binda med (anti-anabola) glukokortikoidreceptorn (6-7), varför det hjälper till vid muskeluppbyggnad processen.

 

Biverkningar

Trenbolone enanthate påverkar starkt på endogena testosteron och på grund av detta, användning av en stimulerande drog som Clomid / Nolvadex och HCG är starkt rekommenderas när slutar en steroid terapi. Andra kloka, kan det finnas en hormonell obalans, till exempel testiklar inte kan svara normalt på den återupptagna produktionen av endogena gonadotropiner på grund av ett förtvinat stat.

Några av de andra vanliga biverkningar av Trenbolone Enanthate är Fet hud, aggressivt beteende, håravfall och hög vätskeansamling. Ett aggressivt beteende är också rapporterades med en högre dos av Trenbolone Enanthate. Många idrottare har rapporterat att acnes tenderar att finnas på deras underarm, överarm, axlar, bröst, rygg, och även i ansiktet under ett tidigt skede av detta läkemedel är consumption.Women bör strikt motstå det, under alla omständigheter.

 

Doser

Den vanligaste dosen av Trenbolone enanthate föreskrivna är 200 till 600 mg / vecka. Dosen kan ändras efter medicinsk rådgivning. Det kan vara beroende av fysisk aktivitet och skikt av en person. Detta behöver inte fortsätta i cirka 10 veckor som den handlar ganska snabbt.