Tillverkare

List of all manufacturers


Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

27,00 €

30% 18,90 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Propiosteron PharmARC (testosterone propionate)

Testosteron propionate som testosteron Cypionate och enanthate är ett vanligt förekommande steroid som många kroppsbyggare. Den stora skillnaden mellan testosteron propionat och andra formuleringar är uppkomsten och varaktigheten av svar.

I huvudsak är testosteron mycket snabbare agera och frigörs från det injicerade området inom 3-4 dagar. När absorberas i blodet förblir i 24-48 timmar. Denna kortare verkningstid jämfört med andra testosteron formuleringar leder också till mindre biverkningar.

Det är ingen förändring i sin styrka och den fungerar både som en mild anabol och en moderat androgen drog.

Man bör förstå att effekterna av testosteron propionat är lite snabbare jämfört med de andra analoger av testosteron men inte mycket.

De flesta bodybuilders kommer att se en inverkan inom 3-5 veckor efter användning. Det finns inga anabola steroider eller magisk drog som kan hjälpa dig att bygga kroppen på mindre än 3-4 veckor. Medan återförsäljare av denna drog gör en stor affär av det, bör man inte glömma att biverkningarna av alla testosteron analoger kan visas om den används under en längre tid. Det rekommenderas att man inte använder någon testosteron produkt för mer än 4-6 veckor i taget.

 

Farmakologi

Testosteron ansvarar för normal tillväxt och utveckling av de manliga könsorganen och för upprätthållandet av de sekundära sexuella egenskaper. Drogen kan påverka tillväxten av prostata, testiklar, sädesblåsor, penis och pung och också är viktigt för kroppens tillväxt. Även om testosteron är ett androgen hormon, det gör det besitter anabola egenskaper. Dess användning har visat att främja proteinsyntes och en positiv kvävebalans i närvaro av en rik kaloriintag.

Testosteron har också förmågan att orsaka en mild ökning av produktionen av röda blodkroppar genom att stimulera syntesen av EPO från njuren. Detta resulterar i en ökning av röda blodkroppar och därmed en ökning av syre lastkapacitet.

När testosteron tas under längre perioder, hämmar det släpper av gonadotropiner från hypofysen via en negativ feedback mekanism. Vid stora doser kan det hämma ens spermatogenes.

 

Dos

Testosteron propionat frigörs mycket snabbare efter en intramuskulär injektion och stannar i kroppen i upp till 48-72 timmar. Det kan detekteras i urinen under en mycket längre period. Formuleringen kommer som en förestrad beredning av testosteron som endast är tänkt att ges som en intramuskulär injektion. Förestring av testosteron ökar durationen av testosteron. Beredningen kommer i en färglös till lätt gul indragning av sesamolja. Det finns många idrottare som klagar över att injektion av testosteron propionat i skinkan området är smärtsam. Denna smärta kan bero på injektion av stora mängder av drogen eller utvecklingen av en abscess. Det är bäst att använda en låg volym av drogen för injektion och rotera till platsen för att förhindra abscessbildning.
 
Den rekommenderade dosen av testosteron propionat för nybörjare bodybuilder är ca 50 mg / dag. Det finns andra som börjar vid 50-100mg / dag. Och ändå finns det andra som kombinerar de olika testosteron formuleringar i en cocktail. Varaktigheten av testosteronbehandling bör begränsas till 4-6 veckor för att möjliggöra hypotalamus-hypofys-axeln och testiklar att återhämta sig.
 
Under wash-out fasen av drogen, många idrottare tar Nolvadex (tamoxifen) för att förhindra att östrogena biverkningar av testosteron.

 

Indikationer

Testosteron propionate används i vissa europeiska länder för att behandla sjukdomar där testosteron är antingen bristfällig eller saknas helt. Dessa villkor är:

primär hypogonadism-där testiklarna har varit skadad och inte gör de testosteron
Hypogonadism grund av fel på hypofysen att släppa av gonadotropiner.
försenad pubertet
ökad vikt i cachetic sjukhus enskilda
I de flesta fall av testosteronbrist, är terapi som behövs för en lång tid tills de sekundära sexuella egenskaper har utvecklats och tillväxten är tillräcklig.


Varaktighet

Behandlingen av alla personer med testosteron propionat beror på ålder, kön, diagnos och svar på behandling och uppkomsten av negativa effekter. Testosteron propionate bör alltid injiceras i skinkan muskler och inte bara under huden. Injektionsstället skall roteras för att förhindra abscessbildning. Ett annat alternativ är att injicera drogen på utsidan av låret. Läkemedlet ska aldrig ges intravenöst.
 
Dosen av testosteron propionat bör inte överstiga mer än 100-400 mg per månad på grund av uppkomsten av biverkningar. Läkemedlet bör alltid kontrolleras före injektion. Det är oftast en färglös, gul fjädring som är tydlig. Partiklar eller klumpar indikerar att produkten har gått ut eller inaktiv. Behandlingstiden varierar från 1-2 månader.
 
Läkemedlet bör förvaras i rumstemperatur.

 

Bodybuilders

Många kroppsbyggare använder testosteron propionat under lågsäsongen. Läkemedlet stannar i kroppen under lång tid och det är lämpligt att inte använda det under aktiva sporter säsongen. Drogen har definitivt anabola och androgena egenskaper. Effekterna av drogen är inte omedelbar och kan ta minst 3-4 veckor att bli uppenbara. Många bodybuilders använder också andra anabola hormoner som GH / thyroxin i kombination. Eftersom testosteron är också omvandlas till östrogen i fettvävnaden, många bodybuilders utveckla bröstförstoring och behålla vatten. Den dos som används för att öka muskelmassa och styrka är ca 25 - 400 mg / vecka. Men vid högre doser av läkemedlet har en potent biverkningar och det är starkt rekommenderat att alla nybörjare börja med låg dos.
 
Ökningen proteinmassa sker gradvis men förekommer. Eftersom steroider också stimulerar produktionen av röda blodkroppar, många bodybuilders märker också att de har en ökad förmåga att prestera under intensiv träning förhållanden.
 
Testosteron propionat är föredras av de flesta kroppsbyggare men det är inte lätt tillgänglig. Drogen har hävdats att främja god hälsa, ökad motion prestanda och leder till en positiv kvävebalans. Det finns rapporter om att det också selektivt minskar fettet och ökar muskelmassan. Ibland vätskeretention kan vara ganska dramatiska och vissa individer tar ett diuretikum piller ta bort den.
 
För att förhindra att bröstförstoring är testosteron propionat cyklade med läkemedel som Arimidex eller tamoxifen. De flesta individer tar testosteron för 4-6 veckor och sedan sluta för ett par veckor. Under denna tvätta ur fas, kan man använda Arimidex.

 

Kvinnor

Alla testosteron analoger har potential att orsaka viriliserande effekter när varaktigheten av användningen är långvarig. Hos kvinnor kan dessa viriliserande tecken vara djupare röst, ökad behåring, oregelbunden menstruation cykler, ändringar humör och klitoris utvidgningen. Det rekommenderas att vid första tecken på virilizing symtom läkemedlet bör stoppas. Anledningen till detta är att vissa av de viriliserande tecken inte kan vara reversibel även efter utsättande av steroiden.

 

Biverkningar

Liksom alla anabola steroider, har testosteron propionat några biverkningar. Dessa biverkningar är vanligen milda och tolereras väl. Majoriteten av individerna inte ser några biverkningar efter 2-4 månaders behandling. De vanligaste biverkningarna är:
 
oregelbunden menstruation cykler
viriliserande effekter
djupare röst
klitoris utvidgningen
gynekomasti
smärtsamma penis erektioner
håravfall, akne fet hy
lagring av vatten i kroppen
illamående, kräkningar, gulsot
levercancer (sällsynt)
mentala förändringar, depression, huvudvärk, ångest,
ökat serumkolesterol
Medan de flesta av dessa biverkningar är reversibla, det bröstförstoring och några viriliserande effekter inte. Samtidig användning av östrogen för att minska biverkningar av virilization är inte alltid till hjälp.

 

Varningar

Läkemedlet bör användas med stor försiktighet hos personer med:
 
bröstcancer och hyperkalcemi
leverdysfunktion
prostatacancer
hjärtproblem
Det har förekommit enstaka rapporter om människor utveckla en torrhosta, andningssvårigheter efter injektion med testosteron propionate. Detta har varit kopplat till oljebaserade preparat eller en förorening i formuleringen.
 
Alla personer som använder testosteron bör ha sina leverenzymer och blod hematokrit kontrolleras regelbundet för att säkerställa att de är inom normala gränser.

 

Rättsliga

Testosteron propionat är klassad som en klass 3 drogen under kontrollerade ämnet agera. I USA är det inte tillgängligt i USA.

 

Detection

Testosteron propionate finns kvar i kroppen under en tid. Aktuella tekniker för testning kan identifiera testosteron eller dess metaboliter i urinen minst 3-4 veckor efter att drogen har stoppats. Infact, har granskningen gått ännu längre än urinprov. Om överdriven användning av testosteron är misstänkt, kan man upptäcka även spår av testosteron i håret 2-4 månader efter det att läkemedlet har stoppats.
 
Man bör dock veta att testa idag för testosteron propionat är inte perfekt. Omkring 50% av de individer som tar denna steroid är missade bygger på testosteron / epitestosteron nyckeltal.

 

Kostnad

Den rättsliga testosteron propionat är ganska svårt att få tag av. Majoriteten av bodybuilders får sina testosteron från den svarta marknaden. Generic testosteron formuleringar som görs i Europa och Mexiko är allmänt tillgängliga. Drogen är inte billig och en injektionsflaska med 250 mg kan kosta allt från $ 10 - $ 40. Under de senaste två decennierna har den ökande kontrollen av dessa läkemedel från DEA lett till skrupelfria handlare som säljer falska eller förfalskade produkter. Så i slutändan är det alltid köparen akta oss.