Tillverkare

List of all manufacturers


Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

50,00 €

25% 37,50 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Testosterone Enanthate Injection Genesis (testosterone enanthate)

Testosteron ansvarar för normal tillväxt och utveckling av de manliga könsorganen och för upprätthållandet av de sekundära sexuella egenskaper. Drogen kan påverka tillväxten av prostata, testiklar, sädesblåsor, penis och pung och också är viktigt för kroppens tillväxt. Även om testosteron är ett androgen hormon, det gör det besitter anabola egenskaper. Dess användning har visat att främja proteinsyntes och en positiv kvävebalans i närvaro av en rik kaloriintag.

Testosteron har också förmågan att orsaka en mild ökning av produktionen av röda blodkroppar genom att stimulera syntesen av EPO från njuren. Detta resulterar i en ökning av röda blodkroppar och därmed en ökning av syre lastkapacitet.

När testosteron tas under längre perioder, hämmar det släpper av gonadotropiner från hypofysen via en negativ feedback mekanism. Vid stora doser kan det hämma ens spermatogenes.

Testosteron har också förmågan att orsaka en mild ökning av produktionen av röda blodkroppar genom att stimulera syntesen av EPO från njuren. Detta resulterar i en ökning av röda blodkroppar och därmed en ökning av syre lastkapacitet.

När testosteron tas under längre perioder, hämmar det släpper av gonadotropiner från hypofysen via en negativ feedback mekanism. Vid stora doser kan det hämma ens spermatogenes.

 

Dos

Testosteron Enanthate (Delatestryl) är endast långsamt släpps efter en intramuskulär injektion och det är därför det inte bör tas mer än 1-2 gånger i månaden. Formuleringen kommer som en förestrad beredning av testosteron som endast är tänkt att ges som en intramuskulär injektion. Förestring av testosteron ökar durationen av testosteron. Beredningen kommer i en färglös till lätt gul indragning av sesamolja. För medicinsk användning, är en dos av 250-500mg används en gång i månaden.


Indikationer

Delatestryl är indicerat för behandling av sjukdomstillstånd där testosteron är antingen bristfällig eller saknas helt. Dessa villkor är:
 
primär hypogonadism-där testiklarna har varit skadad och inte gör de testosteron
Hypogonadism grund av fel på hypofysen att släppa av gonadotropiner.
försenad pubertet
Hos kvinnor med bröstcancer, kan testosteron hjälpa till att blockera effekten av östrogen och förhindra ytterligare spridning. Det är ett alternativ i stället för att kirurgiskt avlägsnande av äggstockarna.
 
I de flesta fall av testosteronbrist, är terapi som behövs för en lång tid tills de sekundära sexuella egenskaper har utvecklats och tillväxten är tillräcklig.

 

Varaktighet

Behandlingen av alla personer med testosteron enanthate beror på ålder, kön, diagnos och svar på behandling och uppkomsten av negativa effekter. I allmänhet är läkemedlet tolereras väl när de ordineras som rekommenderas. Delatestryl bör alltid injiceras i skinkan muskler och inte bara under huden. Injektionsstället skall roteras för att förhindra abscessbildning. Ett annat alternativ är att injicera drogen på utsidan av låret. Läkemedlet ska aldrig ges intravenöst.
 
Dosen av testosteron enanthate bör inte överstiga mer än 1000 mg per månad på grund av att drogen har långvarig aktivitet. Det är ytterst sällsynt att ge detta läkemedel en gång varannan vecka. Läkemedlet bör alltid kontrolleras före injektion. Det är oftast en färglös, gul fjädring som är tydlig. Partiklar eller klumpar indikerar att produkten har gått ut eller inaktiv. Behandlingstiden varierar från 4-6 månader.
 
Läkemedlet bör förvaras i rumstemperatur.

 

Bodybuilders

Många kroppsbyggare använder Delatestryl under lågsäsongen. Läkemedlet stannar i kroppen under lång tid och det är lämpligt att inte använda det under aktiva sporter säsongen. Drogen har definitivt anabola och androgena egenskaper. Effekterna av drogen är inte omedelbar och kan ta minst 3-4 veckor att bli uppenbara. Många bodybuilders använder också andra anabola hormoner som GH / thyroxin i kombination.

Eftersom testosteron är också omvandlas till östrogen i fettvävnaden, många bodybuilders utveckla bröstförstoring och behålla vatten. Den dos som används för att öka muskelmassa och styrka är ca 250-1000 mg / vecka. Men vid högre doser av läkemedlet har en potent biverkningar och det är starkt rekommenderat att alla nybörjare börja med låg dos.

Ökningen proteinmassa sker gradvis men förekommer. Eftersom steroider också stimulerar produktionen av röda blodkroppar, många bodybuilders märker också att de har en ökad förmåga att prestera under intensiv träning förhållanden. Testosteron Enanthate föredras av de flesta kroppsbyggare eftersom den är lättillgänglig och har ett antal fördelar. Det främjar god hälsa, ökad motion prestanda och leder till en positiv kvävebalans. Det finns rapporter om att det också selektivt minskar fettet och ökar muskelmassan. Färska undersökningar från World sport myndigheter visar att detta läkemedel kan öka prestanda, ökad muskelmassa och ändå inte kan upptäckas i urinen inom de första veckorna. Även när anabola effekter inte är uppenbara, de flesta människor märker en ökning i styrka. Ibland vätskeretention kan vara ganska dramatiska och vissa individer tar ett diuretikum piller ta bort den. För att förhindra att bröstförstoring är testosteron enanthate cyklade med läkemedel som Arimidex eller tamoxifen. De flesta individer tar testosteron för 4-6 veckor och sedan sluta för ett par veckor. Under denna tvätta ur fas, kan man använda Arimidex.

 

Kvinnor

Alla testosteron analoger har potential att orsaka viriliserande effekter när varaktigheten av användningen är långvarig. Hos kvinnor kan dessa viriliserande tecken vara djupare röst, ökad behåring, oregelbunden menstruation cykler, ändringar humör och klitoris utvidgningen. Det rekommenderas att vid första tecken på virilizing symtom läkemedlet bör stoppas. Anledningen till detta är att vissa av de viriliserande tecken inte kan vara reversibel även efter utsättande av steroiden.

 

Biverkningar

Liksom alla anabola steroider, har testosteron enanthate några biverkningar. Dessa biverkningar är vanligen milda och tolereras väl. Majoriteten av individerna inte ser några biverkningar efter 3-4 månaders behandling. De vanligaste biverkningarna är:
oregelbunden menstruation cykler
viriliserande effekter
djupare röst
klitoris utvidgningen
gynekomasti
smärtsamma penis erektioner
håravfall, akne fet hy
lagring av vatten i kroppen
illamående, kräkningar, gulsot
levercancer (sällsynt)
mentala förändringar, depression, huvudvärk, ångest,
ökat serumkolesterol
Medan de flesta av dessa biverkningar är reversibla, det bröstförstoring och några viriliserande effekter inte. Samtidig användning av östrogen för att minska biverkningar av virilization är inte alltid till hjälp.
Hos barn användningen av testosteron måste strikt övervakas. Det kan påskynda benmognad men ökar inte kompenserande linjär tillväxt - vilket resulterar i avvikande kroppen distorsion i anatomi-esp. käken och ansiktet.

 

Varningar

Läkemedlet bör användas med stor försiktighet hos personer med:
 
bröstcancer och hyperkalcemi
leverdysfunktion
prostatacancer
hjärtproblem
 
Det har förekommit enstaka rapporter om människor utveckla en torrhosta, andningssvårigheter efter injektion med testosteron enanthate. Detta har varit kopplat till oljebaserade preparat eller en förorening i formuleringen.
 
Alla personer som använder testosteron bör ha sina leverenzymer och blod hematokrit kontrolleras regelbundet för att säkerställa att de är inom normala gränser.

 

Rättsliga

Delatestryl är klassad som en klass 3 drogen under kontrollerade ämnet agera. I USA är det endast tillgänglig med en läkares ordination.

 

Detection

Testosteron Enanthate har en mycket lång halveringstid i kroppen. Av denna anledning är det också i urinen långt efter att den har upphört. Aktuella tekniker för testning kan identifiera testosteron eller dess metaboliter i urinen minst 3-4 veckor efter att drogen har stoppats. Infact har testning gått ännu längre än urinprov. Om överdriven användning av testosteron är misstänkt, kan man upptäcka även spår av testosteron i håret 2-4 månader efter det att läkemedlet har stoppats.
 
Man bör dock veta att testa idag för testosteron enanthate är inte perfekt. Omkring 50% av de individer som tar denna steroid är missade bygger på testosteron / epitestosteron nyckeltal.

 

Kostnad

Den rättsliga testosteron enanthate är ganska svårt att få tag av. Majoriteten av bodybuilders får sina testosteron från den svarta marknaden. Generic testosteron formuleringar som görs i Europa och Mexiko är allmänt tillgängliga. Drogen är inte billig och en injektionsflaska med 250 mg kan kosta allt från $ 10 - $ 20. Under de senaste två decennierna har den ökande kontrollen av dessa läkemedel från DEA lett till skrupelfria handlare som säljer falska eller förfalskade produkter. Så i slutändan är det alltid köparen akta oss.