Tillverkare

List of all manufacturers


Kamagra Oral Jelly Ajanta 1 sachet [100mg/sachet]

Kamagra Oral Jelly Ajanta 1 sachet [100mg/sachet]

4,00 €

15% 3,40 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Kamagra Oral Jelly Ajanta (sildenafil, viagra)

INDIKATIONER

Kamagra är indicerat för behandling av erektil dysfunktion. Kamagra ökar blodflödet till penis, vilket gör att mer blod strömmar till penisen, precis som hände naturligt när en man är sexuellt stimulerad. Med mer blod flyter på och mindre rinner ut i blodkärlen i penis förstoring, vilket resulterar i en erektion.

 

INSTRUKTIONER

Använda Kamagra enligt anvisningar från din läkare.

Ta Kamagra genom munnen med eller utan mat. Kamagra fungerar kanske inte lika snabbt om du tar det med en fettrik måltid.

Kamagra absorberas snabbt. Maximala effekten uppnås mellan 30 och 120 minuter att ta tabletten.

Kamagra kan hjälpa dig att få erektion vid sexuell stimulering sker. Erektion kommer inte ske bara genom att ta ett piller.

Ta inte mer än den rekommenderade dosen eller ta det oftare än en gång dagligen, eller enligt anvisningar från din läkare.

Om du missar en dos av Kamagra och du fortfarande har för avsikt att ägna sig åt sexuell aktivitet, ta den så snart du kommer ihåg. Fortsätt att ta det som regisserades av din läkare.

 

DOSERING

Den rekommenderade dosen är 50 mg tas vid behov, ca 1 timme före sexuell aktivitet. Baserat på effektiviteten och tolerans kan dosen ökas till maximalt rekommenderade dosen på 100 mg eller minskas till 25 mg.

Fråga din vårdgivare några frågor du kan ha om hur du använder Kamagra.

 

LAGRING

Förvara Kamagra i rumstemperatur mellan 59 och 86 grader F (15-30 grader C) borta från fukt, värme och ljus. Förvara Kamagra oåtkomligt för barn.

 

MER INFO:

Aktiv substans: Sildenafil