Tillverkare

List of all manufacturers


Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

113,00 €

15% 96,05 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Oxygen Calvin Scott (oxymetholone, anadrol)

Anadrol (oxymetholone) är en syntetisk steroid läkemedel finns som en tablett. Det är en potent oral anabol och androgen läkemedel.

Anadrol är en anabol steroid. Det förbättrar kvävebalansen när dieten är tillräcklig i kalorier. Atgärderna av anadrol liknar testosteron och kan orsaka allvarliga försämring sexuella och fysiska utveckling när det ges till barn. Barn som har tagit denna drog fram groteska fysiska egenskaper och har oftast oordnad sexuella funktionen.

 

FARMAKOLOGI

Anadrol, säljs under läkemedels namn Oxymetolon, och har en halveringstid pa cirka 8-10 timmar. Detta innebär att det finns kvar i kroppen för 2-4 ganger längre. Anledningen till att det stannar i kroppen längre är pa grund av dess affinitet för fettvävnader där det blir lagras.

 

Biokemisk analys har visat att anadrol kan upptäckas i kroppen i upp till 2 manader efter den sista dosen. Pa grund av denna langa halveringstid är det inte att föredra droger av manga kroppsbyggare. De flesta experter rekommenderar det som en off season läkemedel för att bygga upp kroppen.

 

Indikationer

I klinisk medicin, har Anadrol varit indicerat för behandling av anemier fran en mängd olika orsaker. Den vanligaste anemi behandlas med anadrol är järnbristanemi förvärvade aplastisk anemi, medfödda aplastisk anemi, myleofibrosis och anemi orsakad av användning av immunosuppressiva läkemedel. Anadrol är inte en ersättning för järn, blodtransfusion, vitamin, folsyra och andra näringsämnen. Den används endast för att behandla dessa anemier efter att de har misslyckats med att svara pa alla andra stödjande atgärder.

Drogen har ocksa rekommenderas för behandling av slösa ses hos HIV-patienter och hos personer med svar benskörhet. Men pa grund av en ökad medvetenhet om dess potentiella biverkningar, gör förskriva de flesta läkare inte det.

 

Dos

Dosen av Anadrol är baserad pa kroppsvikt. I bade vuxna och barn det handlar om 1.5-2mg/kg (50-200mg/week). När anadrol ges för att behandla nagot av ovanstaende sjukdomstillstand, är svaret aldrig omedelbara och kan ta minst 2-3 veckor. Hos vissa patienter en nagot lägre dos behövs för att bibehalla dess fördelar vid behandling av aplastisk anemier. Anadrol finns endast som en tablett och aldrig ges intravenöst.

 

Biverkningar

Innan man använder anadrol finns det nagra saker du bör veta. Anadrol är en potent steroid och är förenat med en hel del biverkningar som inkluderar:
 
gulsot
Möjligheten av levercancer
utvidgningen av penis om det tas före puberteten
testikelatrofi och lagt spermieantal om de tas efter puberteten
impotens, smärtsam penis erektion
hos kvinnor-klitoris utvidgningen, oregelbunden menstruation
sömnbrist
gynekomasti-bröstförstoring
fördjupning av röst
överdriven harväxt
allmän trötthet
svullnad i kroppen
hög socker

 

Kontraindikationer

prostatacancer
manlig bröstcancer
kvinnlig bröstcancer
dräktiga honor
de med leverproblem
de som har allergier mot läkemedlet

 

Body Building

Anadrol är en mycket vanligt förekommande drog bland idrottsmän och kroppsbyggare. Det en mycket kraftfull anabol steroid och relativt billiga. Drogen är lätt att fa tag av pa den svarta marknaden. De flesta av de kroppsbyggare far sina leveranser antingen online eller fran förfalskade recept. Den steroid är ocksa allmänt smugglas in fran Mexiko och Thailand.

 

När Anadrol tas oralt, börjar det sa smaningom att öka viktökning. Resultaten är oftast ses efter 3-4 veckor. Även om det finns pastaenden i cyberrymden att viktökning kan uppsta i 1-2 veckor, det är helt felaktigt. Läkemedlet verkar langsamt. För att upprätthalla viktökning flesta idrottsmän far ta den i minst 3-6 veckor. Manga idrottare atervinner ocksa läkemedel med tillväxthormon och tyroxin. En viktig bieffekt av anadrol är att den orsakar ocksa vätskeretention. De flesta idrottare hävdar att detta överskott vatten hjälper dämpa lederna mot skador.
 
Den andra inslag om anadrol som har fatt stor uppmärksamhet är att den hjälper kroppen aterhämta sig mycket snabbare efter en skada.
 
Pa grund av den potenta biverkningar och risken för att orsaka cancer i levern, bör dess användning begränsas. Manga kroppsbyggare atervinna drogen varannan manad för att upprätthalla bulk. Den anadrol ersätts med andra anabola steroider.
 
Färska rapporter visar att Anadrol ocksa kan ha oanade effekter pa hjärnan. Drogen har varit kända för att paverka psyket efter langvarig användning. Manga rapporter om spontan ilska, irritation och vald har rapporterats hos personer som tar detta läkemedel under längre perioder.
 
Dosen för kroppen byggnaden är empiriskt. De flesta experter i body building rekommenderar att man börjar med 50 mg dagligen under 2-3 veckor och sedan gradvis öka det till 75 mg om inget svar ses. Men det är starkt rekommenderat att läkemedlet inte tas för mer än 6-8 veckor i taget. Det finns olika märken av Anadrol pa marknaden, sasom thailändsk 50 eller Strol V. Rapporter om falska och kontaminerade produkter är ocksa vanliga.

 

Kostnad

Anadrol är en relativt dyr drog. 100 tabletter kostar nagonstans formen $ 150 - $ 200

 

Kontroll

Den utbredda missbruket av anadrol har lett till större kontroll och begränsning av dess användning och distribution i Nordamerika. Anadrol är ett kontrollerat ämne som anges som en lista 111 drogen under kontrollerade ämnet lagen. Det kräver en läkares ordination. Den som fangas med läkemedlet för att sälja eller distribuera den kan möta betydande monetära böter och även fängelse.

 

Detection

Drogen är nu förbjudna av alla idrottsorganisationer och testas regelbundet i idrottare. Positiva testresultat betyder oftast upphävande av idrottaren. Anadrol och dess metaboliter kan lätt identifieras i urinen 20-45 dagar efter den sista dosen.