Tillverkare

List of all manufacturers


Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

116,00 €

15% 98,60 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Oxanagen Calvin Scott (oxandrolone, anavar)

Anavar är en mild anabola steroider och ofta används av manga idrottsmän och kroppsbyggare. Den främsta orsaken till dess användning är att läkemedlet kan hjälpa en upp i vikt.

 

En av de främsta anledningarna till detta läkemedel är mycket populär bland idrottare är att det inte blir omvandlas till östrogen. Detta resulterar i mindre gynekomasti. Vissa hävdar även att vattenbindande är mycket mindre med detta läkemedel.

 

Anavar introducerades pa den nordamerikanska marknaden nästan 50 ar sedan. Under de första dagarna var det används för att behandla en rad olika infertilitet störningar, anemier och de sjuka individer pa sjukhus som var att slösa bort. Men det är drogen inte sa vanligt i klinisk medicin idag. Anavar har tva stora fördelar jämfört med andra anabola steroider. Det blir inte omvandlas till östrogen och det spelar ingen signifikant inverkan pa hypotalamus-hypofys-tarmkanalen vid laga doser. Vad detta betyder är att eftersom det inte bryts ner till östrogen, kommer män inte att utvecklas bröstförstoring. För det andra, eftersom det inte paverkar HPA-axeln, paverkar det inte den hämning av testosteron. Detta innebär att individen tar Anavar inte kommer att ha sadana biverkningar sasom förlust av libido, impotens eller testikelatrofi-funktioner som ofta ses med andra anabola steroider.

 

Farmakologi

Oxandrin är en bade en anabol steroid och har alla egenskaper en androgen läkemedel. De atgärder av läkemedlet liknar de som ses med testosteron. Vid laga doser av läkemedlet har selektiv anabola egenskaper, men vid höga doser, den har ocksa potent androgen aktivitet. När det används i höga doser kan läkemedlet paverka hypotalamus och undertrycka versionen av gonadotropiner och detta leder till en minskning av syntes av testosteron. Liksom alla andra anabola steroider ökar Oxandrin ocksa de nivaer för "onda" LDL-kolesterol och minskar nivaerna av det "goda" HDL-kolesterol. Anavar är en av de fa anabola steroider som inte omvandlas till östrogen i laga doser.

 

Indikationer

Drogen används sällan i klinisk medicin. Under de senaste decennierna, var det används för att behandla personer med olika anemier, viktminskning hos hiv-patienter och var en gang prövats som behandling för osteoporos. Ledde dock den utbredda missbruket av denna drog Searle 1989, att upphöra med tillverkningen av läkemedlet. Idag är det läkemedel som gjorts av Savient Pharmaceutical, under varumärket Oxandrin. Idag har vissa läkare förskriva Oxandrin att behandla döende patienter upp i vikt efter trauma, brännskador eller allvarliga infektioner. Ibland är det i kombination med kortikosteroider för behandling av skelettsmärta hos cancerpatienter.

 

Dos

För användning i patienter för blodbrist eller att hjälpa individer upp i vikt, är vuxendosen 2,5-20 mg / dag i 2-4 delade doser. Vissa individer ser ett svar med lägsta dos och andra kräver en stor dos 30-150 mg / dag. Behandlingstiden är vanligen 3-6 veckor. Dosen ökas gradvis när inget svar ses inom de första 4 veckorna. Oxandrin finns som tablett i doser pa 2,5 mg eller 10 mg.
 
Liksom alla anabola steroider, har Oxandrin ocksa nagra biverkningar. Vid laga doser, de flesta biverkningar är mindre. De biverkningar vid laga doser kan innebära vissa smärre magbesvär, illamaende eller diarré. Vid höga doser biverkningar inkluderar:

gulsot
sällsynt levernekros
lever cancer
allmän sjukdomskänsla
testikelatrofi
haravfall
bröstförstoring
magkramper, illamaende, uppblasthet
akne, fet hy
diarré
oregelbunden menstruation
testikelatrofi

Majoriteten av dessa biverkningar är reversibla när läkemedlet stoppas.

 

Kontraindikationer

Det finns nagra förhallanden där oxandrolon inte bör användas. Dessa inkluderar patienter med:

misstänkt prostatacancer
bröstcancer hos män eller kvinnor
graviditet
Om det finns tecken pa hyperkalcemi
allergi mot anabola steroider

 

Kroppsbyggare

Manga kroppsbyggare tar Anavar. Läkemedlet absorberas lätt efter intag och bör tas med en maltid. Den typiska dosering för män är en tablett tva ganger dagligen. Kvinnor behöver bara ta en tablett om dagen. Majoriteten av kroppsbyggare brukar börja pa lag dos. Manga idrottsmän kombinera Anavar med andra droger, eftersom vid laga doser Anavar har minimala biverkningar. Det kombineras ofta med Dianabol, Winstrol eller anadriol. Behandlingstiden är allt fran 4-8 veckor. Exakt dosering att pabörja behandling varierar men de flesta experter rekommenderar 5 mg totalt per dag och gradvis öka dosen under 2-3 veckor.

 

Anavar är kraftigt gynnad av kvinnor eftersom det har minimal viriliserande effekter vid laga doser. Men om dosen är större än 5 mg per dag och om behandlingstiden är längre än 6 veckor, kommer tecken pa musculanization blivit uppenbara. Den viktökning som Anavar är langsam och gradvis. De flesta kroppsbyggare se viktökning efter 3-4 veckor.

 

Tecken pa Virilization innehalla följande:

Djup röst
Minska libido
Klitoris utvidgningen
Acne
Kraftig harväxt
 
Kvinnor som utvecklar viriliserande skyltar ska sluta läkemedlet omedelbart. Medan akne och ökad beharing kan vända, de andra viriliserande tecknen är inte alltid reversibla.

 

Varningar

Alla anabola steroider har potential att skada levern och orsakar gulsot. Det finns manga fall av personer som har utvecklat bade leverdysfunktion och allt utväxter pa levern. Den allvarligaste komplikationen av anabola steroider är levercancer och därför bör alla individer som tar denna drog vara medveten om denna komplikation. Kanske rutin leverenzymer och även en arlig ultraljudsundersökning av levern inte skulle vara en dalig idé.

 

Överdosering

Majoriteten av anabola steroider är i allmänhet ganska säkra och överdosering är mycket osannolik. Även om man skulle ta manga piller, de akuta effekterna av Anavar är inte livshotande, men du kommer inte att ma bra under en lang tid. I varje fall är ett besök till akuten rekommenderas om en sadan händelse skulle inträffa. Den behandling av alla steroida överdosering är stödjande.

 

Kostnader

Priset pa Anavar för 100 tabletter (2,5 mg) varierar allt fran $ 100 - $ 150. Men det är drogen i hög efterfragan och det finns en hel del rapporter om förfalskade Anavar formuleringar. Manga leverantörer säljer falska läkemedel och eftersom köparen utför en olaglig handling att börja med, han / hon har sma mängder. Alltid fa din leverans fran en seriös aterförsäljare. Manga kroppsbyggare ocksa fa sina leveranser fran Mexiko, men renhet eller kvalitet kan inte garanteras. A andra sidan, om du vill vara säker och har pengar, kostar det "riktiga" Anavar säljs fran apotek nagonstans mellan $ 700-1200 för 100 tabletter.

 

Nivaer

Anavar och dess metaboliter är lätt pavisas i urinen. De flesta av de stora idrottsorganisationerna nu regelbundet skärmen urinen för alla anabola steroider. Vissa metaboliter av Anavar kommer att finnas kvar i kroppen nagonstans fran 7-14 dagar efter den sista dosen.

 

Rättsliga

Anavar är ett kontrollerat ämne och dess försäljning och distribution är forbiden i USA. DEA övervakar regelbundet sälja av detta läkemedel bade pa apotek och över internet. Eftersom läkemedlet inte är för klinisk användning i USA, är även personliga innehav av Anavar betraktas som ett brott.