Tillverkare

List of all manufacturers


Nandrogen-250 Depot Calvin Scott 10 amps [10x250mg/1ml]

Nandrogen-250 Depot Calvin Scott 10 amps [10x250mg/1ml]

63,00 €

15% 53,55 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Nandrogen-250 Depot Calvin Scott (nandrolone decanoate, deca durabolin)

Deca Durabolin anses allmänt vara en av de säkraste och effektiva steroider. Nandrolon används ofta som bas i en steroid cykeln. Nandrolon är en anabol steroid som är både närvarande i den mänskliga kroppen och även syntetiska. Nivåerna i den mänskliga kroppen är mycket låga ta hänsyn till betydande effekter. Det är en biprodukt när andra hormoner uppdelning i vår kropp. Av alla anabola steroider, det är en av de mest missbrukade steroider av idrottsmän och kroppsbyggare.

Det är ofta säljs under flera namn även Deca Durabolin eller Durabolin. Både syntetiska formerna är långtidsverkande läkemedel. Drogen besitter både androgena och anabola aktiviteter. När det tas vid låga doser, är det en kraftfull anabol medicin men vid höga doser, också har betydande androgena effekter.

 

Indikationer

Nandrolone var en gång använts för behandling av osteoporos och aplastisk anemier. På 80-talet var det används för att behandla svårt utmärglade patienter på sjukhus. Men sedan 80-talet och 90-talet, har den utbredda missbruket av drogen lett till att den tas bort från den kliniska marknaden. Inga kliniska tillståndet i medicin behandlas med nandrolon.

 

Bodybuilders

När läkemedlet tas på oralt, är det absorberas snabbt från magen. Men p-piller är inte längre tillgängliga på marknaden. De syntetiska formuleringar är långverkande och måste injiceras intramuskulärt. När läkemedlet injiceras intramuskulärt, bör det endast ges en gång i veckan. Nandrolone är en potent anabol steroid och är känt för att orsaka en ökning av muskelmassan, stimulera aptiten och öka produktionen av röda blodkroppar.

Denna förmåga för nandrolon att öka röda blodkroppar har ofta citeras som en orsak till den förbättrade motion prestanda efter att ha tagit drogen.

Nandrolone är långsamt bryts ned av levern och är också omvandlas till östrogen av enzymet aromatas. De nivåer av östrogen är ansvariga för att orsaka gynekomasti och vätskeansamlingar. Dock sker denna konvertering till östrogen enbart när höga doser av nandrolon används.

Nandrolon används ofta i kombination med många andra hormoner, som Clomiphene, Anavar och tillväxthormon. De flesta cyklar drogen varje månad. Detta undviker biverkningar och underhåller kroppsvikt.

 

Biverkningar

Nandrolone har ett brett utbud av biverkningar när det används under en längre tid. Vid användning vid låga doser, biverkningar är sällsynta och mindre. Infact, förutom uppblåsthet och illamående, märker de flesta inte något betydande. Men vid höga doser, de vanligaste biverkningarna är:
utmattning, trötthet
viktökning
vattenretention
akne
fet hud
gulsot
gynekomasti
minskad libido
testikelatrofi
humörsvängningar, depression, ilska, aggressivitet
håravfall
Minskningen HDL
ökar LDL
käkbenet tillväxt

Majoriteten av dessa biverkningar omvända när läkemedlet stoppas. Några av biverkningarna såsom fet hud och acne gör kvarstår i några månader efter drogen stoppas. Hos kvinnor i viriliserande effekter är inte alltid reversibla.

 

Dosering

Nandrolone finns som ett piller och även en vätska för injektion. P-piller formuleringar tycks ha försvunnit från marknaden och många kroppsbyggare hade svårt att gå upp i vikt med drogen. Ju längre agerar nandrolon i injektionsform används idag av alla kroppsbyggare. Den oljig vätska formulering bör endast injiceras i skinkan området och denna webbplats bör regelbundet roteras för att förhindra abscessbildning. När stora volymer injiceras i skinkorna, kan det finnas smärta och en konstant värk. Den rekommenderade dosen av nandrolon decanoate är 200-1000mg/week. Om ingen effekt ses efter 6 månaders användning, måste läkemedlet sättas ut. Man bör vara medveten om att när ingen effekt ses efter lång tids användning av steroider, måste man misstänka en falsk formulering, som inte är ovanlig.
 
Nandrolone flytande preparat gör ofta sammanbrott och om produkten är missfärgad eller visas klumpgranulat den inte bör användas.

 

Kvinnor

Eftersom nandrolon kan orsaka virilization med tecken som djupare röst, ökad behåring, akne, förstorad klitoris och oregelbunden menstruation, bör detta läkemedel undvikas. Många av biverkningarna av nandrolon försvinner när läkemedlet stoppas, men masculanizing funktioner är inte alltid reversibla. Dosen hos kvinnor är cirka 50mg/per vecka. Kvinnor bör stanna med låg dos för att undvika utveckling av viriliserande effekter.

 

Kontraindikationer

Liksom alla anabola steroider, bör nandrolon inte tas av personer som har
bröstcancer (antingen man eller kvinna)
prostatacancer
de som allergier mot steroider
personer med cancer och höga nivåer av kalcium
gravid

 

Klassificering

Nandrolon klassificeras enligt det kontrollerade ämne som lagen som en lista 3 drog. Drogen är svårt att hitta och presentera alla de nandrolon tillgänglig är olagligt. Medan många säljare hävdar att de har det smugglats in från Europa, Asien och Mexiko bör produktens äkthet kan i fråga. Inga läkemedelsföretag gör nandrolon för medicinskt bruk. För närvarande innehar, säljer eller använder nandrolon betraktas som ett brott i USA.

 

Detection

Nandrolon är lätt att upptäcka i urinen. Testningen görs idag är sofistikerad och allmänt accepterat i forskarsamhället. Men eftersom nandrolon görs också av kroppen små mängder finns alltid i urinen. Baseline studier på tusentals individer har visat att nandrolon halter i urinen är mindre än 0,4 ng / ml. Vidare är det också känt att falsklarm kan uppstå med testet.

I varje fall någon med en nivå på mer än 2 nanogram / ml urin är misstänkt för dopning eller har någon förklara. Överkonsumtion av den essentiella aminosyran lysin ibland orsakar falskt förhöjda halter av nandrolon. Metaboliter av andra anabola droger kan också påverka testet. Testningen har nu blivit mer raffinerad och ett brett utbud av metaboliter kontrolleras att minska förekomsten av falska positiva.
 
Alla idrottsorganisationer kontrollera nandrolon i urinen. Nandrolon har påträffats i urinen månader efter utsättning av läkemedlet. Vidare är testning idag nu mycket sofistikerade och spår av nandrolon kan även påvisas i håret.

 

Kostnad

Deca Durabolin (nandrolon) är något svårt att få. Det finns många webbplatser på internet som hävdar att sälja anabola steroider nandrolon, men produktens kvalitet kan ifrågasättas. Många av dessa så kallade nandrolon formuleringar har visat sig vara falska eller förfalskade. Lockelsen av snabba pengar har skapat en marknad att sälja falska produkter som är ofarliga, och det är kanske en stor anledning till varför majoriteten av anabola steroider köpas i cyberrymden har någon verklig effekt på kroppen.
 
Kostnaden är också ganska varierande eftersom alla är som påstår sig ha den verkliga Nandrolone. I genomsnitt kostnaden för en 100 mg / ml 2 kostar cc flaskan ca $ 20, andra tar ungefär $ 75 för en flaska innehållande 10 cc.
 
Trots alla säljare hävdar att nandrolon är tillgänglig, i verkligheten existerar inte produkten. Även om du går till en pålitlig källa att köpa din nandrolon, förblir den verkliga substansen i flaskan okända. Regeringar världen över har stängt olaglig produktion av nandrolon, så att produkten inte är tillverkad längre. Det finns ett fåtal laboratorier som gör sina egna nandrolon, men produkten är inte för kommersiellt bruk. Plus, nandrolon gjorts i hemgjorda laboratorier som använder köksutrustning och osterila kemikalier är mer sannolikt att vara full av föroreningar. DEA ofta räder hem och företag att göra syntetiska steroider och straffen är inte oseriöst.

 

Varning

Nandrolone är generellt ett säkert läkemedel när de används vid låga doser. Det har dock fortfarande potential att orsaka leverskador och alla användare måste få sina leverenzymer kontrolleras regelbundet. En annan allvarlig komplikation av nandrolon är att det kan orsaka blodproppar i benen, som kan resa till lungorna. Många fall av lungemboli har rapporterats. Så om du tar nandrolon, bör du vara medveten om proppen bilda potentialen av detta läkemedel. De två sätt att förhindra koagelbildning ska vara aktiva eller sluta med drogen.
 
Liksom alla anabola steroider finns det stor oro för att långvarigt bruk av nandrolon kan leda till utveckling av lever cancer. Det finns enstaka fallbeskrivningar av levern massorna utvecklas hos patienter som har missbrukat denna drog. Vidare kan en sänkning av det skyddande HDL-kolesterol leder till en ökning av hjärtproblem senare i livet.
 
Det rekommenderas starkt att alla individer som tagit nandrolon, övervakas av någon inom vården. Den leverenzymer, lipid och röda blodet cell bör kontrolleras för att förhindra komplikationer.