Tillverkare

List of all manufacturers


Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

51,00 €

15% 43,35 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Methyltestogen Calvin Scott (methyltestosterone, android)

Methyltestosterone är en syntetisk anabol steroid som används mycket i klinisk medicin. Det är i huvudsak ett derivat av testosteron, men mer stabil. Det är främst används för att behandla personer som har antingen en brist eller brist på testosteron i kroppen. Testosteron är viktigt för utvecklingen av sexuella egenskaper och tillväxt av kroppen. Under det senaste decenniet har läkemedlet även använts för att behandla avancerad bröstcancer hos kvinnor.

 

Farmakologi

Methyltestosterone är en av de äldsta tillgängliga orala steroider. Det produceras av olika tillverkare och säljs i ett antal länder, däribland USA Det är en androgen drog med måttlig anabola effekter. Inom medicinen är Methyltestosterone administreras dagligen under några månader. Det har visat sig att främja utvecklingen av sekundära sexuella egenskaper och även stöd i tillväxten av kroppen.


Bodybuilders

Methyltestosterone har i stor utsträckning används av idrottsmän och kroppsbyggare. Den steroid tas främst för att stärka kroppen och stimulera psyket. De flesta bodybuilders som tar denna drog hävdar att det orsakar spontana utbrott av energi förknippas med ökad aggressivitet. Denna funktion av drogen används främst av tyngdlyftare och professionell brottare. Många idrottare hävdar också att läkemedlet förbättrar deras förmåga att utföra övningen på intensiva nivåer.

Medan läkemedel kan tas oralt, vissa idrottsmän krossa tabletterna och placera drogen under tungan för snabbare absorption. Inom några minuter efter att placera drogen under tungan, kan läkemedlet finns i blodcirkulationen. Men producerar Methyltestosterone sällan några omedelbara effekter och mentala förändringar hävdade tros vara en placeboeffekt.
 
Methyltestosterone omvandlas till östrogen i fettvävnaden och kommer att leda till gynekomasti och vätskeretention. Således, en del kroppsbyggare ta Arimidex eller tamoxifen för att motverka dessa biverkningar. Läkemedlet tas vanligen för ett par veckor och sedan återvinnas med Arimidex under wash-out fasen.
 
Methyltestosterone är en mycket potent anabol agent och det är också kombineras ofta med tyroxin eller tillväxthormon. Den viktökning som ses med Methyltestosterone sker gradvis och inte särskilt uttalad. De flesta bodybuilders föredrar denna drog, eftersom det tenderar att öka aggression och förbättrar prestanda för kort varaktighet.

 

Biverkningar

När Methyltestosterone tas vid låga doser, biverkningar är sällsynta. Det är dock långvarig användning kända för att associeras med ett varierat antal biverkningar, som alla är reversibla när läkemedlet stoppas. För den kvinna som beslutar att ta Methyltestosterone finns viriliserande biverkningar som inte alltid reversibla när läkemedlet stoppas. Liksom alla anabola steroider, har Methyltestosterone också ett antal biverkningar som inkluderar:
illamående, kräkningar
magkramper, diarré
svullnad
ökad / minskad libido
huvudvärk
akne, fet hy
mentala förändringar inklusive ilska, depression, sömnlöshet
diafores
håravfall
gynekomasti

När det tas av kvinnor, drogen kan definitivt orsaka viriliserande effekter som
 
fördjupning av röst
heshet
kraftig hårväxt
förstorad klitoris
oregelbunden menstruation cykler

 

Dosering

Methyltestosterone kan tas genom munnen och absorberas snabbt i blodet.
 
Den har en relativt kort halveringstid. Även om det rekommenderas bara för en gång om dagen dosering medicinska patienter, en del kroppsbyggare föredrar att ta det två gånger om dagen. Den ökade dosen är också förknippade med fler biverkningar.
 
Methyltestosterone är normalt tas en gång dagligen i 3 veckor och sedan stannade för att låta hypotalamus och testiklarna att återhämta sig. Kortvariga behandlingar rekommenderas för att undvika biverkningar.


Under dos

Överdosering med Methyltestosterone kan förekomma, men sannolikt inte att orsaka någon skada. Läkemedlet har inga akuta komplikationer, förutom att du känner dig som skit. Men när en överdos har inträffat, är ett besök till akuten avdelningen rekommenderas.

 

Fake

Det finns många falska och förfalskade anabola steroider på marknaden och ofta de är förorenade med metyltestosteron. Methyltestosterone är allmänt tillgänglig och kan lätt blandas med andra steroider. Majoriteten av bodybuilders som köper anabola steroider från cyberrymden är infact köper produkter som har förorenats med metyltestosteron. Och det finns inget sätt att veta om inte steroid analyseras i ett kemilaboratorium.

 

Rättsliga

Methyltestosterone klassificeras som ett schema 3 drogen under kontrollerade ämnet lagen. Det är endast tillgänglig med en läkares ordination i USA. Avsikt att sälja eller distribution av läkemedel för något annat tillstånd är olagligt.

 

Varning

Varje person som konsumerar Methyltestosterone måste följas upp av sjukvårdspersonal. Den anabola steroider kan orsaka en ökning av leverenzymer. Det finns sällsynta rapporter av lever massorna utvecklas hos personer som tar anabola steroider under en lång tid.

 

Screening

Alla anabola steroider bland Methyltestosterone är förbjudna att använda inom idrotten. Drogen är aktivt screenas för i urinen. Den senaste mätteknik kan identifiera metyltestosteron och dess metaboliter i upp till en vecka i urinen efter den sista dosen.

 

Kostnad

Kostnaden för Metyltestosteron är ganska varierande. I genomsnitt för 100 tabletter (25 mg), kan kostnaden variera från $ 80 - $ 120.