Tillverkare

List of all manufacturers


Primobolan Pharma Lab 50 tabs [25mg/tab]

Primobolan Pharma Lab 50 tabs [25mg/tab]

94,00 €

10% 84,60 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Primobolan Pharma Lab (methenolone acetate, primobolan)

Primobolan är en syntetisk anabol steroid som inte har nagon användning i klinisk medicin och är inte tillverkad för behandling av sjukdomar. Det har prövats i det förflutna för att behandla mycket motstandskraftiga anemier och förbättra slösa ses hos HIV-patienter.

 

Primobolan är en syntetisk anabol steroid som inte har nagon användning i klinisk medicin och är inte tillverkad för behandling av sjukdomar. Det har prövats i det förflutna för att behandla mycket motstandskraftiga anemier och förbättra slösa ses hos HIV-patienter.

 

Primobolan var en gang tillverkas av läkemedelsföretaget Schering AG men pa grund av den utbredda missbruket och kraftfulla biverkningar, har tillverkningen av detta läkemedel avbrutits av större delen av de senaste tva decennierna.

 

Majoriteten av Primobolan finns pa svarta marknaden är gjord i illegala laboratorier i Sydamerika, Europa och Asien.

 

Kroppsbyggare

Primobolan är en syntetisk anabol steroid med mycket lite androgena egenskaper. Det har i stor utsträckning används av kroppsbyggare för att bygga upp muskelmassa och styrka. Drogen är tröga och viktökning sker gradvis. De flesta användare av denna produkt visar att muskelmassa bygga upp tar allt mellan 6-8 veckor att utveckla. Det är en önskad läkemedel för lagsäsongen. Det atgärder liknar Deca Durabolin, men behöver ges vid mycket högre doser.

 

Drogen är inte lika potent som andra anabola steroider i undertrycka syntes av endogent testosteron fran testiklarna och därmed androgena effekter är mycket mindre.

Primobolan är en mild anabola agent med liten eller ingen androgen aktivitet vid laga doser. Drogen är känd för att langsamt bygga upp det protein massa när dieten är rik pa kalorier. Manga kroppsbyggare kombinera dess användning med andra anabola steroider och tillväxthormon. Styrkan av Primobolan är fortfarande ifragasättas. Det finns manga individer som hävdar att drogen gör ingenting och det finns nagra som hävdar att det kan öka kroppsvikten. Eftersom bodybuilders tar sa manga andra läkemedel och kosttillskott är det mycket svart att veta vilka droger faktiskt har orsakat viktökning. Tidigare forskning med djur visar att över tiden Primobolan kan öka kroppsvikten. Det finns nagra experter som tyder pa att Primobolan bara fungerar när det tas i höga doser. Vid höga doser av läkemedlet lägger fram en rad potenta biverkningar inklusive utveckling av bröstförstoring.

Det finns flera studier som har visat att absorptionen av läkemedlet fran magen är inte bra. Mindre än 30% av det faktiskt absorberas. Resterande läkemedel bryts ned i levern. För att öka styrkan av drogen, vissa experter pekar pa att det bör tas tillsammans med Clomid. Andra rekommenderar att Clomid bör tas efter att läkemedlet sätts ut i en serie cykler.

 

Dosering

Primobolan tas pa tre olika sätt som kroppsbyggare. Vissa tar det muntligt, andra injicera den och ytterligare andra tillämpa den lokalt pa huden. I alla fall gissa den exakta dosen för en effekt helt enkelt arbete.

För oralt intag är den rekommenderade dosen 25 mg en gang dagligen. Mängden läkemedel absorberas i blodet är inte känd. Vissa experter menar att när det finns ingen effekt ses i 3-4 veckor, bör dosen ökas till 50 mg under nästa cykel. Vissa tar även upp till 150 mg dagligen. Andra rekommenderar även bör dosen baserat pa vikt - 1 mg / kg per dag. Läkemedlet tas i 4 veckor och därefter en wash out period görs. Under wash out-period, de flesta bodybuilders antingen ta tillväxthormon eller tyroxin.

Primobolan är ocksa tillgänglig som en fet emulsion för injektion. Den rekommenderade dosen är nagonstans 200 till 350 mg tva ganger i veckan. Injektionen ges i skinkan omradet och kan vara obekväma. Injektionsstället skall roteras för att förhindra abscessbildning. Injektionen ska aldrig i armar och buken. Den yttre delen av laret är den näst vanligaste injektionsstället.

Eftersom Primobolan är snabbt bryts ned i levern efter oralt intag har manga kroppsbyggare har försökt att utveckla alternativa sätt att administrera läkemedlet. Vissa individer tar p-piller, krossa dem och extrahera dem med olika organiska lösningsmedel. Den raa extrakt blandas därefter med en olja och sedan appliceras pa huden. Alla steroider har förmagan att tas upp genom huden men mängden av absorption är mycket varierande. Manga personer har recept för att extrahera den Primobolan och blanda det med en cocktail av oljor, vitaminer och näringsämnen, det mesta är baserat pa väldigt lite vetenskap och en massa skroten vetenskaplig kunskap.

Vissa individer hävdar att aterhämtning efter skada är snabb när topikal Primobolan appliceras till platsen för traumat. Men i alla sadana fall är kvalitet och renhet Primobolan misstänkte.

Den viktökning som ses med Primobolan är lite snabbare när kosten kompletteras med hög kalorier. Det finns manga cyklar regimer, alla har sina egna individuella regim. En sak att notera om detta läkemedel är att det inte alltid ger samma effekter i varje individ. Orsakerna till detta är okända, men tros ha samband med falska läkemedel eller förorenade produkter.

 

Kvinnor

Även om det finns rapporter om att Primobolan kan bränna fett, är detta termogena inte tillskrivs drogen utan mer till intensiteten i övningen. Vid laga doser orsakar Primobolan inga virilization, men vid högre doser dessa effekter är uppenbara. Primobolan är ocksa i stor utsträckning av kvinnor eftersom det inte orsakar onödig vätskeansamling.

 

Biverkningar

Det finns ingen databas biverkningar eftersom läkemedlet har aldrig varit godkänt för användning pa människa. Men undersökningar fran bodybuilders visar att läkemedlet är i allmänhet säkra och biverkningar är sällsynta. De vanligaste rapporterade biverkningarna för Primobolan är följande:

generaliserad trötthet
illamaende, kräkningar
magkramper
humörsvängningar-depression, ilska
akne, fet hy
lagring av vatten i kroppen
bröstförstoring

Majoriteten av dessa biverkningar försvinna när läkemedlet stoppas.

 

Detection

Primobolan har en lang halveringstid. Tidigare uppgifter tyder pa att det kan stanna i kroppen i 5 dagar och är lätt i urinen i upp till 3-8 veckor. Läkemedlet testas regelbundet av alla idrottsorganisationer. Eftersom det är i urinen under längre tid, är det läkemedel används bara under försäsongen.

 

Tillgänglighet

Primobolan är inte lätt att fa även pa den svarta marknaden. Drogen helt enkelt inte tillverkas längre. Det finns nagra illegala laboratorier som gör produkten, men renhet och kvalitet kan ifragasättas. För nagra ar sedan mycket av Primobolan smugglades in fran öst, Mexiko och Europa och det har varit otaliga rapporter om förfalskade produkter. Priset pa en tablett (25 mg) sägs kosta omkring $ 2 - $ 4. Manga säljer även 100 mg injektionsflaskor för injektion för $ 5-10.

Det finns vissa kroppsbyggare som far sina anabola steroider genom att söka pa gardar som matar sina djur med dessa läkemedel. De förbrukar bara kycklingar och andra djur som tidigare har injicerats med Primobolan. Men idrottare som konsumerar sadant kött som innehaller hormoner är alltid en risk för upptäckt ocksa.

 

Rättsliga

Primobolan är klassificerat som ett schema 3 drogen under kontrollerade ämnet agera. Det har ingen användning i klinisk medicin och innehav, distribution eller försäljning av drogen anses vara olagligt.

Sista rad: Den verkliga Primobolan är inte tillgänglig längre, spara pengar för att köpa nagot annat anabola steroider eller ännu bättre-ga rent.