Tillverkare

List of all manufacturers


Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

29,00 €

15% 24,65 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Methangen Calvin Scott (methandienone)

Dianabol är en syntetisk steroid mycket pa liknande sätt som testosteron. Det är en av de äldsta anabola steroider pa den illegala narkotikamarknaden. Den anabola egenskaper av drogen var snabbt insag strax efter att den tillverkats. Det syntetiserades första gangen 1958 vid en tidpunkt när toxiciteten av steroider inte uppskattades.

 

Infact, var det först marknadsförs som en muskeltillväxt agent och används ofta i 60-talet och 70-talet. Under det kommande artiondet visade sig läkemedel för att bli en framgang för manga idrottsmän och kroppsbyggare, men snart biverkningar av läkemedlet blev uppenbar.

 

Över hela världen, klagade kroppsbyggare för allvarliga biverkningar och det var manga fall av leverskador rapporterats. Snart drogen fatt ett daligt rykte och inom medicinen dess användning endast varade i ett par decennier. Läkemedlet prövades som behandling av infertilitet, muskelförtvining och nagra resistenta anemier. I början av 90-talet förbjöd FDA slutligen läkemedel för användning pa människa. Drogen är inte längre tillverkas nagonstans i Nordamerika och de flesta av Västeuropa. Majoriteten av Dianabol finns idag tillverkas i Mexiko, Sydostasien och Kina. Den kvalitet och renhet av förberedelserna är fortfarande okända.

 

Farmakologi

Dianabol har i stor utsträckning används av manga idrottare, professionella filmstjärnor och kroppsbyggare. Pa 60-talet och 70-talet fanns det inga lagar för att förhindra nagon fran att använda denna drog. Drogen har anständiga anabola aktivitet när de används under korta perioder. Vid höga doser besitter den ocksa androgen aktivitet. Det leder snabbt till att bygga upp protein massa och styrka under nagra manader, har det visat sig att agera pa lever, njurar, hjärna och även hjärtat. Studier visar att det förbättrar motion prestanda genom att halla kvar syre i de röda blodkropparna och minskar cellandningen. Drogen är ocksa metaboliseras av enzymet aromatas i fettväven till östrogen. Även om det har nagra positiva effekter sasom ökad muskelmassa, kan dess effekt pa hjärtmuskeln leda till överdriven utvidgning av hjärtat. Detta leder ofta till hjärtsvikt eller en hjärtattack.

 

Kroppsbyggare

Dianabol är fortfarande används av idrottsmän i alla sporter. Drogen är kombinerad med en mängd andra droger för att förstärka processen body building. Dosen av Dianabol varierar mellan 10-100 mg / dag i 4-6 veckor. De flesta individer ser ett resultat efter 4 veckor. Det är dock rekommenderat att läkemedlet inte användas för mer än 4 veckor i taget. Det är ofta kombineras med andra anabola hormoner som Equipose, Anavar eller Winstrol för att förstärka effekterna.

 

Startdosen för en nybörjare bodybuilder bör 10mg/day och detta bör endast gradvis ökat under den 2: a cykeln. Drogen är ocksa omvandlas till östrogen vid höga doser. Under wash-out fasen, vissa kroppsbyggare lägga Clomid eller Nolvadex till regimen att upprätthalla testosteronnivaer till en hög. Tillägget av Clomid minimerar även bröstförstoring och vätskeansamlingar.
 
Den viktökning som sker gradvis och trots vad som pastas pa internet, finns det ingen akut öka i vikt. Den tidiga viktökning är oftast fran vatten-och natriumretention och inte bygga av protein. För att se fördelarna med Dianabol, en har att ta läkemedlet i minst 4-8 veckor. Dianabol bör inte tas i säsong eftersom det har uttalade biverkningar. Läkemedlet bör pabörjas langsamt under lagsäsong och fortsatte vid laga doser.
 
Det viktigaste att komma ihag när man tar nagra anabola steroider är att komplettera kosten med hög kalorier. Nagra av viktökning som ses med Dianabol beror pa vätskeansamling. De flesta bodybuilders kommer att lägga till 10-20 pounds i vikt över 4 veckor när dieten är rik pa protein.

 

Biverkningar

Liksom alla anabola steroider, har Dianabol en rad biverkningar som inkluderar:

gynekomasti
akne
fet hud
förhöjt blodtryck
haravfall
förlust av libido
impotens
testikelatrofi
trötthet
fördjupning av röst
musculanization
harväxt hos kvinnor

 

Majoriteten av dessa biverkningar är sällsynta när läkemedlet används under korta perioder. Dock har oförutsägbara komplikationer som gulsot och hjärtinfarkt har rapporterats. Alla kvinnor som konsumerar detta läkemedel bör vara medvetna om de viriliserande effekter, av vilka en del kanske inte reversibel även efter utsättning av läkemedlet. För alla användare av Dianabol, när drogen stoppas biverkningar göra omvända, men det gör viktökning.

 

Dos

Dosen av Dianabol är variabel del rekommenderar att du börjar vid 10 mg / dag och langsamt öka till 40 mg / dag under nagra manader. Vissa bodybuilders ga sa högt som 100 mg / dag, men biverkningarna blir mer framträdande pa sa höga doser.
 
Var och en som Dianabol är klokt att följa upp med en läkare, drogen har extremt potent biverkningar och kan förstöra din lever. Eftersom det kan öka vätskeansamling, kan detta paverka hjärtat och orsaka högt blodtryck.
 
Dianabol absorberas snabbt fran magen och varar i 3-5 timmar i kroppen. Det är bäst tas tillsammans med mat och massor av vatten för att förhindra magkramper. Trots sin korta verkningstid, kan läkemedlet vara i urinen i upp till 1-2 veckor.

 

Tillgänglighet

Det finns manga webbplatser pa internet som säger sig ha drogen men fragan om renhet fortfarande. Det finns manga experter som hävdar att Dianabol som säljs i Cyberspace är fejk eftersom dess användning inte har visat att främja alla typer av kroppens tillväxt. Det har funnits manga fall där Dianabol har ersatts med klenbuterol eller andra mindre potenta läkemedel.
 
Drogen smugglas in i USA fran Mexiko, Europa, Thailand och Ryssland. I Mexiko är det säljs under varunamnet Reforvit-B. Brottsbekämpande längs den mexikanska gränsen är mycket medveten om detta läkemedel och aktivt skärmen misstänkta paketet gar igenom.
 
Trots de manga handlare som hävdar att de har den riktiga produkten, det finns helt enkelt inget sätt att tala om en analys tabletten i ett kemilaboratorium. Och manga laboratorier har testat anabola piller som säljs över internet och slutsatsen har varit enhälliga - fejk eller förorenade.
 
Medan det finns ingen möjlighet att veta vem som säljer vad, är det bäst att söka en aterförsäljare som är seriösa.

 

Testa

Dianabol används inte inom medicin och klassificeras för närvarande under kontroll Substances Act som en lista 3 drog. Alla idrottsorganisationer har förbjudit dess användning och läkemedlet aktivt screenas för i urinen. Den sofistikerade testsystem som finns idag kan identifiera metaboliter av Dianabol i urinen i upp till 4 veckor efter den sista dosen.

 

Kostnad

Dianabol är inte dyra förutsatt att du far vad du betalar för. I genomsnitt är kostnaden för 500 tabletter (10 mg) ca $ 200.

 

Rättsliga

Dianabol är förbjudet för användning i klinisk medicin i Nordamerika. Inte bara är det inte lagligt, är det klassificeras under kontrollerade ämnet lagen och det innebär, innehav, försäljning eller distribution av denna produkt kan leda till monetära böter och fängelse. Detta har dock varning för döva öron bland idrottare som fortsätter att använda drogen.

 

Final Word

Den som vill öka body mass bör inte välja Dianabol. Läkemedlet tillverkas inte längre. Medan Dianabol är fortfarande tillverkas i vissa delar av Asien och Mexiko, sin renhet och kvalitet är tvivelaktig. För att vara pa den säkra sidan, prova en annan produkt som är mer lättillgänglig och kan kontrolleras ut