Tillverkare

List of all manufacturers


Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

235,00 €

40% 141,00 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 36IU (human growth hormone)

INRODUCTION

Humant tillväxthormon är ett naturligt förekommande ämne som utsöndras av främre hypofysen. Det är viktigt för normal tillväxt och utveckling. Tillväxthormon (GH) utsöndras av hypofysen sedan födseln och de nivaer topp kring slutet av tonaren. I den 2: a decennium av livet, började nivaerna av tillväxthormon sjunka. I mer än 40 ar tillväxthormon har varit tillgänglig för att behandla specifika sjukdomar. Men under de senaste tre decennierna har tillväxthormon mani na marknaden och alla vill ta den. Den medelalders och äldre verkar tro att GH kan vända aldrande, den unga tonaringar vill bygga sina kroppar och de idrottare vill prestera bättre. Av alla läkemedel som missbrukas av idrottare rankas Tillväxthormon förmodligen i topp tre.

 

Vad Humant tillväxthormon?

Humant tillväxthormon, förkortat HGH, HGH och GH, är det hormon som aktiverar cellens produktion, tillväxt och metaboliska processer i kroppen. Utsöndras av främre hypofys ligger precis innanför skallbasen, är GH ansvarar för att arbeta tillsammans med andra hormoner i kroppen för att stimulera och reglera riktig mänsklig tillväxt och utveckling. GH-nivaerna nar generellt sin all time high i puberteten och signifikant nedgang runt 40 ars alder.

Tillväxthormon är lätt tillgänglig fran manga hälsokostbutiker och spa. Det är ocksa allmänt tillgänglig fran manga näringsämnen och alternativ vard praktiker. Den tillväxthormoner är ofta säljs under andra namn som Genotropin ®, Humatrope ®, Norditropin ®, Nutropin ®, Saizen ®, Serostim ®)

 

Farmakologi

De flesta av GH tillgängliga tillverkas med rekombinant DNA-teknik, de tva typerna av syntetiska HGH som finns tillgängliga är somatropin och somatrem. Bada syntetiska typerna har liknande farmakologiska atgärder. De syntetiska formerna gang injiceras är omöjliga att skilja fran de naturligt förekommande GH. Tillväxthormon verkar genom att binda till GH receptorer pa olika vävnader och stimulerar en mängd av cellulära atgärder. GH har flera fysiologiska effekter inklusive reglering av metabolism, upprätthalla vätske-och elektrolytbalans balans, öka skelett och muskelmassa. GH-nivaerna i allmänhet ökat under stress, sömn och motion.

 

I vilka förhallanden gör GH-nivaerna förändras?

Det finns nagra medicinska tillstand som kan utvecklas om nivaerna av GH är antingen för lag eller för hög. Med ett överskjutande av mänskligt tillväxthormon i kroppen kan över producera celler som orsakar akromegali, ett tillstand som kännetecknas av överdimensionerade extremiteter, snabb och ständig celltillväxt, och en mängd andra allvarliga hälso komplikationer, eller hypofys gigantism, vilket resulterar i extrema höjden pa grund av över utsöndringen av tillväxthormon.
Medicinska tillstand som orsakas av GH-brist kan vara allvarliga ocksa, vilket leder till en rad olika kortväxthet förhallanden som allvarligt kan paverka den allmänna hälsan.

 

Godkänd klinisk användning av GH

FDA har flera godkända injicerbara beredningar av HGH. Den tillväxthormon är endast tillgänglig med ett recept fran en legitimerad läkare. Syntetiskt framställda (rekombinant) var GH ursprungligen godkändes av FDA ar 1985 för behandling av kortvuxenhet beroende pa GH brist (GHD). Under de följande aren fortsatte GH för att fa godkännande för behandling av specifika kliniska tillstand som orsakar kortväxthet och andra komplikationer relaterade till livslangt GHD sasom Prader-Willis syndrom, kortväxthet orsakas av kronisk njurinsufficiens, Turners syndrom, idiopatisk kortväxthet och intrauterin tillväxthämning. FDA har även godkänt GH terapi som behandling för tillväxthormonbrist tillskrivits förekomsten av hypofystumörer. En annan aktuell godkänd användning för GH har varit att behandla vuxna som utvecklar wasting syndrome av aids.

Det finns en hel del bevis som visar att tillskott av GH i ovan nämnda sjukdomar kan leda till:
 
ökad muskelmassa och bentäthet
minskat kroppsfett
förbättrat genomförandet
ökad motion prestanda
ökad kardiovaskulär tolerans mot stress / motion

 

Dosering

GH är aldrig tas oralt. Det är alltid ges som en injektion, antingen subkutant eller intramuskulärt. GH verkar ganska snabbt när det väl absorberas i blodet. Doseringen av tillväxthormon är ännu inte helt kända. Medan den senaste forskningen visar att det bör grundas pa nivaer av IGF, manga läkare dosen det baserat pa kroppsvikten. För vuxna är den dosering ca 0,01-0,1 mg / kg kroppsvikt. Denna dosering beror pa vilken typ av produkt och vad den ska användas till. Den nu tillgängliga GH kommer antingen som pulver eller en vätska. Pulvret är solubilized i en koksaltlösning före injektion.

 

Biverkningar av tillväxthormon

GH kan orsaka flera biverkningar som är störande. De vanligaste är:
 
Generaliserat ödem
Karpaltunnelsyndrom
Led-och muskelsmärta
Neuropatier (t.ex., domningar och stickningar)
Höja blodsockerhalten

 

Har en kräver ett recept för GH?

GH kan endast lagligt föreskrivs för ovan nämnda ändamal som har godkänts av FDA, men använder manga off-label för hormonet finns, t.ex. atletiska prestandaförbättringar och anti-aging behandling. I de flesta fall av off-label användning, har FDA godkänt inte GH-behandling bara för att de potentiella fördelarna av behandlingen inte överväger de eventuella riskerna med att ändra kroppens nivaer av GH. Medan utropat av vissa som en mirakelkur-alla bär GH med sig allvarliga biverkningar att patienter bör ta hänsyn till innan behandling pabörjas.

 

Potentiella riskerna med att ta GH

Med GH finns ständigt närvarande risk för överdosering, vilket kan leda till utveckling av förödande villkor som beror pa den överdrivna GH produktion, sasom akromegali. Eftersom GH stimulerar celltillväxt, finns ocksa risken att GH kan aktivera spridningen av oönskade celler som cancerceller, vilket leder till utveckling av leukemi, prostatacancer och maligna tumörer i dem som genomgar behandling med tillväxthormon. Jämförelsevis mindre allvarliga biverkningar av GH inkluderar vätskeretention, karpaltunnelsyndrom, ledvärk och diabetes typ 2. Anti-chefer överväger GH behandling maste noggrant väga risker och fördelar av behandlingen innan man beslutar att följa upp med de potentiellt skadliga terapi.

 

Off label

Bodybuilding

De stora off-label användning av GH är för anti aging och bodybuilding. GH är en av de mest missbrukade droger genom idrottare. Drogen är allmänt tillgänglig, men är olagligt att inneha eller sälja. Majoriteten av kroppsbyggare använder en hel cocktail av läkemedel tillsammans med HGH. Vilka läkemedel leder faktiskt till bättre en kropp är svart att veta eftersom dessa individer tar sa manga läkemedel. En annan orsak till GH allmänt missbrukas av manga idrottare beror pa att drogen är ganska svart att upptäcka.

 

Det exakta antalet personer som tar GH är fortfarande okänt, men da och da en och annan idrottsman vill bekänna att missbruka den.

 

För kroppsbyggare, inte kommer GH inte billigt. Beroende pa var man köper ifran och fran vem, kan de manatliga kostnaderna köra nagonstans fran $ 500 - $ 2000. Och i vissa fall är GH falska.

 

Anti Aging

En annan off label användning av GH är i jakten pa resterande ungdomlig. Manga vill vända linjer och rynkor i ansiktet och har vänt sig till tillväxthormon. Trots allt prat om GH, är det inte godkänt för anti aging behandling. Och det finns inga bevis för att det kan vända alla linjer, rynkor eller ändra hudens struktur.

Pa grund av den mycket utannonserade framgang och popularitet av mänskligt tillväxthormon, ineffektiva "kopia katt" behandlingar som säljs främst i tablettform är pastadda att generera en $ 70.000.000 industrin. Anti-aging "suckers" kommer att betala mellan tio och tjugo tusen dollar om aret för riktiga GH injektioner, vanligen administreras i en anti-aging klinik eller medicinska spa-miljö.

 

Tillgänglighet

Majoriteten av individerna far sina HGH genom olagliga medel. I vissa fall är produkten stulits fran apotek. Ibland är det skrupelfria läkare som ordinerar det för off label. GH är ocksa smugglas in fran Mexiko och Europa. Det finns ocksa manga apotek i cyberrymden som säljer GH. I de flesta fall är internet apotek som drivs av läkare som helt enkelt skriva ut ett recept utan att se patienten. Manga individer köper GH detta sätt och sedan sälja det pa svarta marknaden.

Trots att det enda lämpliga sättet att administrera HG är via en injektion, det finns manga människor som marknaden GH som en spruta piller eller en aktuell gel. GH-molekylen är minimalt absorberas vid inandning eller placeras under tungan.

 

Begränsningar av testning

Syntetisk GH är mycket svart att upptäcka i kroppen. Den nuvarande metoder kan inte upptäcka GH mer än 48 timmar efter den sista injektionen och de flesta idrottare är medvetna om detta faktum. En favorit fraga av nagon idrottsman idag innan han börjar att vidta nagra olagliga droger är om det är ett test för det.

 

Sermorelin

Sermorelin är ett relativt nytt läkemedel som har förfalskats i Kina fran det ursprungliga läkemedlet, Geref. Sermorelin är ett biologiskt aktiv analog av tillväxthormon hormon (ghrh) som produceras av den mänskliga hypotalamus för att stimulera produktion och frisättning av tillväxthormon vid den främre hypofysen. Sermorelin varken pavisas i blodet eller urinen efter en viss tidsperiod. Sa för tillfället, saker är status quo med idrottsorganisationer och bara den dummaste idrottaren är alltid fangas med GH.

Sermorelin när det gavs tar minst 3-4 veckor att arbeta innan effekterna är uppenbara. Det bygger successivt upp styrka och har ingen av de stora biverkningar av tillväxthormon. Sermorelin är generellt utformade för att behandla den aldrande befolkningen och är inte en effektiv ersättning för GH. Om din kropp inte har GH, da Sermorelin kommer att göra väldigt lite för dig. Sermorelin kostar allt fran $ 300 - $ 1000 för en manads leverans.

 

Exportkontrollstatus

Den utbredda missbruket av HG har lett till vissa federala bestämmelser som begränsar det säljer och distribution. Den 1990 Anabola Steroider Control Act nu innebär att den som innehar, säljer, är fördelningen GH begar ett brott. Det finns allvarliga straff för sadana handlingar och inkluderar fängelse och monetära böter. I mars 2007 var en proposition infördes i den amerikanska senaten att ändra Controlled Substances Act och lägga HGH att schemalägga III. GH är för närvarande förtecknas av Internationella antidopningsbyran och Internationella olympiska kommittén som en prestationshöjande drog spärra idrottsmän fran att använda den.