Tillverkare

List of all manufacturers


Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

176,00 €

15% 149,60 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Halogene Calvin Scott (fluoxymesterone, halotestin)

Halotestin är en syntetisk anabol steroid som har en potent androgena egenskaper. Halotestin har visat sig öka tillväxten och utvecklingen av manliga könsorgan och utvecklas sekundärt könsbestämmer kännetecken.

 

Det kan ocksa öka protein anabolism, minska proteinkatabolism och leder till positiv nitrogen balans när tillräckligt kalorier tillhandahalls. Vidare har steroid förmagan att stimulera produktionen av röda blodkroppar genom att släppa erytropoietin fran njurarna. Detta leder till mer hemoglobin och extra syre lastkapacitet.

 

Halotestin är en mycket potent androgen och det är snabbt etablera sig som den anabola droger bland manga idrottare. Denna syntetiska drogen har manga bra funktioner för manga bodybuilders. Det är snabbverkande, inte omvandlas till östrogen och kan leda till betydande förbättringar i motion prestanda. Aggression och styrka är tva viktiga egenskaper hos läkemedlet som har gjort det ganska känd.

 

Indikationer

Halotestin är indicerat för behandling av sjukdomar där det finns en brist eller avsaknad av testosteron. Dessa testosteronbrist villkor är:
primär hypogonadism
orkit
efter operation-orkiektomi
hjärntumörer
försenad pubertet
Hos kvinnor är Halotestin ocksa för att behandla flera sjukdomar som inkluderar:
lindringen av androgen lyhörd
aterkommande bröstcancer
de med bröstcancer som
hormonella känsliga

 

Dos

Dosen av Halotestin brukar paverkas av tillstandet. Det är oftast administreras i uppdelade doser av 5-20 mg / dag. Den allmänna principen är att ge den högsta dosen och sedan avsmalnande ner när svar har erhallits. Den upprepade doser under dagen se till att blodet är fortsatt hög för 24 tim period. Beroende pa skick, de flesta individer far detta läkemedel för 1 -6 manader. Halotestin finns endast som en tablett a 2, 5 eller 10 mg.

 

Biverkningar

Liksom alla androgena steroider, har Halotestin ocksa en hel del biverkningar. Dessa biverkningar förekommer inte i alla individer. Medan biverkningar är sällsynta, de är mer framträdande när behandlingen langvarig. De biverkningar inkluderar:
 
Kvinnor
Oregelbunden menstruation
Fördjupning av röst
Klitoris utvidgningen
Harväxt
Tyvärr klitoris utvidgningen är alltid inte är irreversibla även efter avslutad behandling.

Hanar
gynekomasti
skallighet
akne
fet hud
vattenretention
illamaende, kräkningar
gulsot
lever cancer (sällsynt)
minskad libido
huvudvärk
mental-angest, ilska, depression
allergiska reaktioner

 

Varningar

Halotestin bör användas med stor försiktighet hos personer med bröstcancer eftersom det kan orsaka hyperkalcemi. Langtidsbehandling har associerats med utveckling av levercancer.
 
Hos barn kan Halotestin accelerera ben utveckling med ut kompensera för vinster i linjär tillväxt resulterar i groteska drag.

 

Kontraindikationer

Halotestin bör inte användas av personer som har:
överkänslighet för steroider
män med bröstcancer
män med prostatacancer
dräktiga honor

 

Kroppsbyggare

Majoriteten av kroppsbyggare använda en nagot högre dos än vad som används för medicinska patienter. Den vanligaste dosen är ca 20-30 mg / dag uppdelat pa 2-4 sma doser. Vissa individer ta sa mycket som 40 mg / dag. Läkemedlet tas tillsammans med mat och massor av vatten för att förhindra magkramper. Halotestin absorberas lätt fran magen. Vissa individer kombinerar ocksa Halotestin med andra anabola steroider för att förstärka effekterna. Den vanligaste kombinationen är Winstrol, Anavar och Anadrol. Andra har kombinerat injicerbart testosteron preparat med Halotestin.
De flesta bodybuilders hävdar att viktökning är självklar vid cirka 3-4 veckor. Vidare finns det ocksa en förbättring av motion prestanda. Men när drogen är stoppad, gör viktökning avtar med tiden. För att säkerställa att viktökning kvar, andra gar pa en lag dos Clomid cykel för 2-3 veckor.

Till skillnad fran manga andra anabola steroider är Halotestin används normalt för bara nagra veckor och inte manader. Men även om det inte har östrogen aktivitet, har den andra potenta biverkningar som begränsar sin langsiktiga användning.
 
Läkemedlet kan tas i oralt och absorberas snabbt fran magen. Halveringstiden är ca 9 timmar vilket betyder att det fortfarande kan upptäckas i kroppen i ca 4-6 dagar.

 

Kostnad

Halotestin inte är lätt tillgängliga pa svarta marknaden. Det finns flera Halotestin produkter där ute som den franska, grekiska och italienare. Halotestin när tillgängliga är inte billigt heller. Varje tablett av 5 / 10 mg är ofta säljs för en dollar eller mer. Den ökande marknaden för denna produkt har ocksa skapat en lista av förfalskade produkter, särskilt fran Fjärran Östern. Sa alltid fa din Halotestin fran en seriös aterförsäljare.

 

Detection

Efter en enstaka dos kan Halotestin detekteras i urinen upp till 4-6 dagar. Däremot har framsteg inom utvecklingen ledde till tester som kan upptäcka metaboliter Halotestin upp till 45-60 dagar efter den sista dosen. Drogen används bäst i försäsongen eftersom chanserna att testas är laga.

 

Kontroll

Halotestin klassificeras som ett schema 3 läkemedel enligt den anabola steroider Control Act. Det anses olagligt att inneha detta läkemedel utan läkares ordination.