Tillverkare

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finasterid) används för att behandla manligt håravfall (androgen alopeci) hos män. [Det används också i kombination med doxazosin vid behandling av godartad prostataförstoring (BPH).] Finasterid är en oralt aktiv testosteron typ II 5-alfa reduktashämmare, vilket hämmar det enzym som omvandlar testosteron till dihydrotestosteron (DHT). Lokalt (i hårbotten själv) det är en viss effekt för att minimera ytterligare håravfall. I kombination med Nizoral och spironolakton (som luktar hemskt, förresten) kan det faktiskt vända förlust måttligt.

Oral användning men kommer att minska DHT nivåer systemiskt, vilket kan inverka menligt på utbildning och sexlust.

För användning i cykler med testosteron, jag tror inte att det är dåligt alls. Man kan helt enkelt inte vill ha mindre DHT än normalt. När mängden testosteron i systemet ökar, mängden av finasterid behövs för att hålla nivåer ner till normala ökningar. Jag anser 5 mg / dag rimligt vid gram per vecka nivå, och proportionellt mindre vid lägre doser av testosteron.

Jag personligen skulle inte använda mer än den rekommenderade läkemedels dosering, eller 5 mg / dag. Mer kan inte vara säkra och kanske vid något tillfälle orsaka DHT nivåer för att bli onormalt lågt.

Finasterid är det kemiska namnet på aktiv ingrediens i Proscar och Propecia. Proscar och Propecia är registrerade varumärken som tillhör Merck & Co. Inc. i USA och / eller andra länder.