Produsenter

List of all manufacturers


Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

105,00 €

25% 78,75 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Trenbolone Enanthate Injection Genesis (trenbolone enanthate)

Know Your Steroid

Den kjemiske strukturen til Trenbolone Enanthate er 17β-hydroxyestra-4, 9, 11-trien-3-one.Its andre navn og vilkår er Tren, Tren Acne, Tren E, Hexahydrobenzylcarbonate Cyclohexylmethylcarbonate, og Fina. Trenbolone Enanthate er produsert av underjordiske laboratorier for å erstatte Parabolan og dets obskure ester. Dette er en oljebasert steroid og er i utgangspunktet brukes til veterinære formål og for kroppsbygging og styrkeløft.

Trenbolone Enanthate er utelukkende brukes til å bygge opp styrke og masse. Det er en levedyktig sammensatt for de som ønsker å gjøre minimal injeksjoner og samtidig bruke en fin gapahuk masse å tilby, ikke-aromatizing anabole.

 

Advarsler og forsiktighetsregler

Trenbolone Enanthate er et steroid som besitter sterk androgene egenskaper. Svette og en nedgang i hjerte-evnen er ofte viden rapportert med Trenbolone Enanthate bruk. Trenbolone Enanthate er ikke egnet for en som spiller noen slags sport som krever kondisjon. Svette har blitt rapportert i stor grad om kvelden, med søvnløshet og enda rare drømmer kan skje. Det anbefales at vanninntaket bør være effektiv mens forbruker Trenbolone Enanthate fordi det pleier å forårsaker tap av vann.

Det er imidlertid sagt at Trenbolone Enanthate ikke aromatise, men siden østrogen manifesterer progesteron relaterte bivirkninger som gynekomasti, bør det være alvorlig holdes i bakhodet mens stabling det med andre androgene anabole steroider, som testosteron. Trenbolone Enanthate er også rapportert å være veldig harde på HTPA funksjon. Dessuten er dens utvinning også sies å være strengere enn steroider og på grunn av dette, er bruken av HCG ofte anbefales.

 

Bruker

Trenbolone Enanthate (Tren) brukere vidt opplever bivirkning om de kan forvente raske gevinster i muskel størrelse og styrke. Den steroider er ofte brukt i kutte sykluser på grunn av sin evne til å forårsake herding av muskler, og positivt endre en persons kroppssammensetning. Trenbolone Enanthate er også sies å være ansvarlig for et visst nivå av fett tap, men vi bør ikke stole på det sammensatte for denne fordelen. På grunn av sin høye androgene egenskaper, er Trenbolone Enanthate egentlig ikke et egnet steroid å bli tatt av kvinner. Det er generelt brukt av idrettsutøvere og livvakter. Det kan også forbedre fôrutnyttelse og mineral absorpsjon i dyr. En sports person er bedt om å ta Trenbolone Enanthate i begynnelsen av sports-sesongen, og gradvis stabel med andre anabole steroider.

 

Mechanism

Trenbolone Enanthate tendens til å binde seg til androgen reseptor veldig sterkt og dette er årsaken til dets fettforbrennende evne og muskel bygging evner. Trenbolone Enanthate bruk produserer nye muskelfibre i en betydelig amount.This kan gjøres delvis ved å øke IGF-1 i muskel vev og deretter ved å øke den totale mengden DNA per muskel cell.along med en økning i følsomheten av muskel satellitt til IGF-1 og noen andre vekstfaktorer). Trenbolone Enanthate også øker både proteinsyntesen samt nitrogen retensjon i muskelvev og kan binde med (anti-anabole) glukokortikoid reseptor (6-7), derav det hjelpemidler muskel bygningen prosess.

 

Side Effects

Trenbolone Enanthate virkninger sterkt på endogent testosteron og på grunn av dette, bruk av et stimulerende stoff som Clomid / Nolvadex og HCG er sterkt anbefales mens avslutter en steroid terapi. Andre kloke, kan det være en hormonell ubalanse, for eksempel testiklene ikke kan være i stand til å reagere normalt på gjenopptatt produksjonen av endogene gonadotropiner grunn av en atrophied tilstand.

Noen av de andre vanlige bivirkninger av Trenbolone Enanthate er Fet hud, aggressiv atferd, håravfall og høyt vann oppbevaring. En aggressiv atferd er også rapportert med en høyere dosering av Trenbolone Enanthate. Mange idrettsutøvere har rapportert at acnes tendens til å dukke opp på nedre arm, øvre arm, skulder, bryst, rygg, og også i ansiktet under tidlige stadier av dette stoffet er consumption.Women burde strengt motstå det, under enhver omstendighet.

 

Doser

Den vanligste dosen av Trenbolone Enanthate foreskrevet er 200 til 600 mg / uke. Dosen kan endres i henhold til lege. Det kan være avhengig av fysisk aktivitet og lag av en person. Dette behøver ikke å bli videreført for rundt 10 uke som det fungerer ganske raskt.