Produsenter

List of all manufacturers


Trenbolone Acetate Swiss Healthcare 10 amps [10x100mg/1ml]

Trenbolone Acetate Swiss Healthcare 10 amps [10x100mg/1ml]

100,00 €

20% 80,00 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Trenbolone Acetate Swiss Healthcare (trenbolone acetate)

Finaplex (også kjent som trenbolone) er et syntetisk steroid som ble en gang brukt i landbruket å fete husdyr. Stoffet er en potent vekt stimulerende middel og kan øke appetitten. Finaplex er en forestret steroid som gjør det mulig å handle for en lengre periode.

Selv om det ble brukt som anabole agent, er det også en potent androgene stoff. Det er kun tilgjengelig som en intramuskulær injeksjon. Så snart det ble innsett at stoffet hadde anabole egenskaper, begynte kroppsbyggere og andre idrettsutøvere til å konsumere det i store mengder. Stoffet gir økt kroppsvekt og muskelmasse så lenge dietten er rik på kalorier.

 

Farmakologi

Som mange anabole steroider, har Finaplex lignende aktiviteter. I tillegg øker proteinsyntese og muskelmasse, kan stoffet også øke antall røde blodlegemer. Dette fører til et høyere hemoglobinnivå og en litt økt oksygen bæreevne. Jo høyere dose, desto mer betydelige effekter.
 
Finaplex har aldri vært godkjent i behandling av enhver medisinsk lidelse. Hos dyr er Finaplex når det gis ved lave doser funnet å være ganske trygg, men ved høye doser ikke besitter potent bivirkninger. Stoffet er ikke lenger produseres hvor som helst i Nord-Amerika.

 

Kroppsbyggere

Stoffet er fortsatt mye misbrukt av kroppsbyggere for å øke muskelmassen. Spørsmålet er om det virkelig er Finaplex som blir injisert. Siden stoffet er ikke lenger produsert av farmasøytiske selskaper, er all produksjon gjøres i SE Asia, Mexico og Øst-Europa. Det er noen hemmelige laboratorier som gjør stoffet, men kvaliteten og renheten av produktet er aktuelle. Stoffet når injiseres er langsomt absorbert i kroppen og forblir i kroppen i 3-7 dager. Finaplex har vist seg å øke proteinsyntesen og indusere positiv nitrogen balanse.

De fleste kroppsbyggere hevder at det øker appetitten, minker muskel sammenbrudd og også bidrar til restitusjon etter skade.
 
Ved lave doser, er det trygt. Kun ved svært høye doser er det omdannes til østrogen, som fører til vann oppbevaring og gynecomastia.
 
Gjennom årene har Finaplex injeksjoner blitt tilgjengelig i ulike formuleringer. Alle av dem har en ester bånd vedlegg. Jo lengre dette alifatiske kjeden, jo lenger er varigheten av handlingen. Den korte handlingen Finaplex absorberes raskt i kroppen etter en injeksjon og blir utskilt i løpet av 2-5 dager. Jo lenger handler formuleringer opphold i kroppen om 6-12 dager. De fleste kroppsbyggere injisere seg selv 1-2 ganger i uken i 4-6 uker.

 

Dose

Finaplex er kun tilgjengelig som en injeksjon. Dosen av Finaplex er 200mg/week og er gradvis økt til 1200mg/week. På grunn av den ester, akkumuleres det i fettvev og sakte frigjøres over tid.
 
I cyberspace finnes det også Finaplex piller tilgjengelig. Imidlertid er stoffet svært dårlig absorbert og umiddelbart metaboliseres i leveren når det tas gjennom munnen. Dermed er en muntlig supplement anbefales ikke
 
Injeksjonen gjøres vanligvis i rumpeballe området. Man skal ikke injisere Finaplex i armer eller abdomen fordi injeksjoner kan være smertefullt og svært ubehagelig. Fordi stoffet er oppløst i en fet suspensjon, er det best å gi små mengder injeksjoner. Store mengder kan forårsake smerte. Den injeksjonsstedet har også roteres for å hindre utvikling av abscess. De andre vanligste injeksjonsstedet er den ytre låret.

 

Utvinning fra Pellets

For mange år siden, var Finaplex produseres som pellets som var plassert under huden på buskapen. Disse pellets inneholdt steroid som ble deretter langsomt ut i blodet. Noen kroppsbyggere har tydd til å knuse pellets og utpakking av Finaplex med et organisk løsemiddel som DMSO. Når utpakkingen er ferdig, er Finaplex oppløst i litt olje - grønnsak eller sesamfrø og injisert. Man kan også bruke olje på huden. Utpakkingsprosessen er grovt og hjemmelaget oppskrifter har aldri vist seg å være effektive. Påføring Finaplex på huden kan resultere i absorpsjon av stoffet, men dette er uforutsigbart, og dosen absorbert forblir ukjent. Og man må bruke den over hele kroppen for å få tilstrekkelig Finaplex å bli absorbert.

 

Sykling

Finaplex blir brukt til å bygge muskler, de fleste av brukerne tyder sykling den med andre steroider for en periode på 3-6 uker. Den vanligste andre steroider brukes med trenbolone er Dianabol og Anavar. Videre må man spise en diett høy i kalorier for å få vekten. Andre anbefaler Finaplex med veksthormon / thyroxin ved lave doser. Det viktigste å merke seg er at man ikke bør ta Finaplex for mer enn 4 uker om gangen. Dette øker bivirkninger og også fører til en undertrykkelse av testosteron nivåer. For å unngå undertrykkelse av testosteron, noen enda anbefaler at du starter clomiphene etter en 2 ukers utvaskingsperiode.
 
I motsetning til mange andre anabole steroider, ikke Finaplex øke muskelmasse, men det gir ikke den økte surge i ytelse. Mange eksperter anbefaler at du starter på dette stoffet ved starten av sports-sesongen, og kombinere det med andre anabole steroider.

 

Bivirkninger

Som alle anabole steroider, er Finaplex forbundet med en rekke bivirkninger. Generelt er stoffet godt tolerert og har minimalt med østrogen effekt. Det er derfor det er foretrukket av kroppsbyggere. Bivirkningene inkluderer:
søvnløshet
høyt blodtrykk
økt aggresjon
svette
nedsatt / økt libido
virilization
nyreskader
klitoris utvidelse
hoste
humørsvingninger
dyp stemme

De fleste av disse bivirkningene reversere når stoffet er stoppet. Noen virilizing effekter hos kvinner ikke er irreversible.
 
Ett irriterende bivirkning av Finaplex rapportert av mange brukere er at av en tørr hoste. Hosten starter 2 uker etter injeksjonen, og er vedvarende. Det er ikke forbundet med noe feber eller slimproduksjon men forekommer hele tiden. Årsaken til hoste er ikke kjent, men antas å skyldes en forurensning i produktet eller noen form for reaksjon med fet suspensjon. I noen få tilfeller, ikke vedvare hosten for et par måneder, selv etter at stoffet har blitt stoppet. Siden mange av disse anabole steroider er utarbeidet i unsterile miljøer, kvaliteten og renheten av produktene forblir tvilsom.

 

Advarsel

Det finnes rapporter som Finaplex kan fornedre med tiden. Noen få tilfeller av nyreskader er rapportert etter bruk av denne steroid. Hovedproblemet er at fordi kroppsbyggere ta så mange andre stoffer er det vanskelig å fastslå årsaken til nyreskade. Enten nyreskade inntreffer eller ikke, alltid sørge for at du injiserer et ferskt produkt. Hvis fet fjæringen du har ser brunaktig og klumpet seg, få deg en ny flaske.

Stoffet kan også endre kolesterolnivået i kroppen og føre til en fremtidig risiko for skade på hjertet.

 

Tilgjengelighet

Det finnes en rekke steder på internett som hevder å ha den virkelige Finaplex. Stoffet er ikke produsert av noen farmasøytiske selskap, og blir nå gjort i hjemmelaget laboratorier. Selv om produktet kan være tilgjengelig, skala, renhet og kvalitet i spørsmålet. Det har vært mange rapporter om falske og forurenset Finaplex produkter på markedet. En av de viktigste årsakene til at anabole steroider ikke virker er fordi den virkelige steroider ikke er til stede som en ingrediens. Mange produkter kjøpt fra disse internett-nettsteder har blitt undersøkt og funnet å inneholde andre produkter eller forurensninger. Siden det er ulovlig å selge anabole steroider på nettet, er det tvilsomt at den ekte "Finaplex" er tilgjengelig. Den eneste sikre måten å vite er å analysere steroid i et laboratorium.
 
Selv innen veterinærmedisin, er stoffet under streng kontroll.

 

Cost

Den nøyaktige kostnaden for Finaplex er ganske variabel og avhenger av hvem du kjøper den fra. Både injeksjon og muntlige formuleringer er tilgjengelig. En 10cc hetteglass kan koste så mye som $ 150-200 og renhet og kvalitet forblir mistenkte. Det finnes også tabletter Finaplex på selger på markedet. Disse tablettene koste alt fra $ 50 - $ 75 for 45 tabletter (300mg)

 

Detection

Som alle anabole steroider, er Finaplex utestengt for bruk i idrett. Alle store idrettsorganisasjon sjekker nå for nivåer av dette hormonet i urinen. Testene er tilgjengelige i dag lett kan oppdage Finaplex eller dets metabolitter i urinen 7-30 dager etter seponering av medikamentet.