Produsenter

List of all manufacturers


Testosterone Propionate Euro-Pharmacies 10ml vial [100mg/1ml]

Testosterone Propionate Euro-Pharmacies 10ml vial [100mg/1ml]

38,00 €

15% 32,30 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Testosterone Propionate Euro-Pharmacies (testosterone propionate)

Testosteron propionate som testosteron Cypionate og enanthate er en mye brukt steroider av mange kroppsbyggere. Den største forskjellen mellom testosteron propionate og andre formuleringer er start og varighet av respons.

I hovedsak er testosteron mye raskere skuespill og frigjøres fra den injiserte området innen 3-4 dager. Når absorbert i blodet gjenstår det for 24-48 timer. Denne kortere virkningstid forhold til de andre testosteron formuleringer resulterer også i mindre bivirkninger.

Det er ingen endring i styrken sin, og det fungerer både som en mild Anabole og en moderat androgene stoff.

Man bør forstå at effekten av testosteron propionate er litt raskere i forhold til andre analoger av testosteron, men ikke med mye.

De fleste kroppsbyggere vil se en effekt innen 3-5 uker etter bruk. Det er ingen anabole steroider eller magisk stoff som kan hjelpe deg å bygge kroppen på mindre enn 3-4 uker. Mens forhandlere av dette stoffet gjør et stort oppstyr om det, bør man ikke glemme at bivirkningene av alt testosteron analoger kan vises hvis brukt i lang tid. Det anbefales at man ikke bruker noen testosteron produkt for mer enn 4-6 uker om gangen.

 

Farmakologi

Testosteron er ansvarlig for normal vekst og utvikling av de mannlige kjønnsorganene og for vedlikehold av sekundære seksuelle karakteristikker. Stoffet kan påvirke veksten av prostata, testis, sædblærene, penis og pungen og også er viktig for kroppens vekst. Selv om testosteron er en androgene hormonet, gjør det posses anabole egenskaper. Bruken har vist seg å fremme proteinsyntese og en positiv nitrogen balanse i nærvær av en rik kaloriinntak.

Testosteron har også evnen til å forårsake en mild økning i produksjonen av røde blodceller ved å stimulere syntesen av EPO fra nyrene. Dette resulterer i en økning i røde blodceller og dermed en økning i oksygen bæreevne.

Når testosteron er tatt i lengre perioder, det hemmer frigjøring av gonadotropiner fra hypofysen gjennom en negativ feedback mekanisme. Ved store doser, kan det også hemme spermatogenesen.

 

Dose

Testosteron propionate frigjøres mye raskere etter en intramuskulær injeksjon og forblir i kroppen i opptil 48-72 timer. Det kan oppdages urinen for en mye lengre periode. Formuleringen kommer som en forestret forberedelse av testosteron som bare er ment å være administrert av en intramuskulær injeksjon. Den esterification av testosteron øker varigheten av virkningen av testosteron. Utarbeidelse kommer i en fargeløs til mild gul suspensjon av sesamolje. Det er mange idrettsutøvere som klager over at injeksjon av testosteron propionate i setemuskelen området er smertefull. Denne smerten kan skyldes injeksjon av store mengder av stoffet eller utvikling av en abscess. Det er best å bruke et lavt volum av stoffet for injeksjon og roter til området for å hindre abscess dannelse.
 
Den anbefalte dose av testosteron propionate for nybegynnere bodybuilder er ca 50 mg / dag. Det er andre som starter på 50-100 mg / dag. Og likevel er det andre som kombinerer ulike testosteron formuleringer i en cocktail. Varigheten av testosteronbehandling bør begrenses til 4-6 uker for å tillate hypothalamus-hypofyse aksen og testiklene til å gjenopprette.
 
Under utvasking fasen av stoffet, mange idrettsutøvere ta Nolvadex (tamoxifen) å hindre at estrogenic bivirkninger av testosteron.

 

Indikasjoner

Testosteron propionate er brukt i noen europeiske land til å behandle lidelser der testosteron er enten mangelfull eller fraværende. Disse forholdene omfatter:

primær hypogonadisme-hvor testiklene har blitt skadet og unnlater å gjøre testosteron
Hypogonadisme grunnet svikt i hypofysen til frigjøring av gonadotropiner.
forsinket pubertet
øke vekten i cachetic sykehus individuelle
I de fleste tilfeller av testosteronmangel er terapi nødvendig for lang tid før den sekundære seksuelle karakteristiske har blitt utviklet og veksten er tilstrekkelig.

 

Varighet

Behandlingen av alle personer med testosteron propionate avhenger av alder, kjønn, diagnose og responsen på behandlingen, og utbruddet av bivirkninger. Testosteron propionate skal alltid injiseres i setemuskelen muskler og ikke bare under huden. Injeksjonsstedet bør varieres for å unngå abscess dannelse. Et annet alternativ er å injisere stoffet på utsiden av låret. Stoffet skal aldri gis intravenøst.
 
Dosen av testosteron propionate bør ikke overstige mer enn 100-400 mg per måned på grunn av utbruddet av bivirkninger. Stoffet bør alltid inspiseres før injeksjon. Det er vanligvis en fargeløs, gul suspensjon som er klar. Eventuelle partikler eller klumper indikerer at produktet er utløpt eller inaktiv. Behandlingstiden varierer fra 1-2 måneder.
 
Stoffet bør oppbevares i romtemperatur.

 

Kroppsbyggere

Mange kroppsbyggere bruker testosteron propionate utenom sesongen. Stoffet forblir i kroppen i lang tid og det er ikke tilrådelig å bruke det under den aktive sports sesongen. Stoffet har definitivt anabole og androgene egenskaper. Men effekten av stoffet er ikke umiddelbar, og kan ta minst 3-4 uker for å bli tydelig. Mange kroppsbyggere bruker også andre anabole hormoner som GH / thyroxin i kombinasjon. Fordi testosteron er også omdannes til østrogen i fettvevet, mange kroppsbyggere utvikler brystforstørrelse og beholde vann. Dosen som brukes til å øke muskelmasse og styrke er ca 25 - 400 mg / uke. Men ved høyere doser av stoffet har potent bivirkninger og det er sterkt anbefalt at alle nybegynnere starte med lav dose.
 
Økningen i proteinmasse skjer gradvis, men forekommer. Fordi steroid også stimulerer produksjon av røde blodlegemer, mange kroppsbyggere også merke til at de har en økt kapasitet til å utføre under intens trening forhold.
 
Testosteron propionate er foretrukket av de fleste kroppsbyggere, men det er ikke lett tilgjengelig. Stoffet har blitt hevdet å fremme god helse, øke mosjon ytelse og fører til en positiv nitrogen balanse. Det er rapporter om at det også selektivt minsker fett og øker muskelmassen. Noen ganger væskeansamlinger kan være ganske dramatisk og noen individer tar en vanndrivende pille å fjerne det.
 
For å forhindre at brystforstørrelse, er testosteron propionate syklet med stoffer som Arimidex eller Tamoxifen. De fleste individer ta testosteron i 4-6 uker og deretter stopper for et par uker. I løpet av denne vaske ut fasen, kan man bruke Arimidex.

 

Kvinner

Alle testosteron analoger har potensial til å forårsake virilizing effekter når varigheten av bruken er forlenget. Hos kvinner kan disse virilizing skiltene være dypere stemme, overdreven hårvekst, uregelmessige menstruasjonssykluser, humør endringer og klitoris utvidelse. Det anbefales at ved første tegn på virilizing symptomer stoffet bør stoppes. Grunnen til dette er at noen av virilizing skiltene ikke kan være reversible selv etter seponering av steroid.

 

Side Effects

Som alle anabole steroider, har testosteron propionate noen bivirkninger. Disse bivirkningene er vanligvis milde og godt tolerert. Majoriteten av individene ser noen bivirkninger etter 2-4 måneders behandling. De mest vanlige bivirkninger inkluderer:
 
uregelmessige menstruasjonssykluser
virilizing effekter
dypere stemme
klitoris utvidelse
gynecomastia
smertefull penis ereksjon
håravfall, kviser fet hud
oppbevaring av kroppen vann
kvalme, oppkast, gulsott
leverkreft (sjeldne)
mentale endringer, depresjon, hodepine, angst,
økt serum kolesterol
Mens de fleste av disse bivirkningene er reversible, bryst utvidelse og noen virilizing effekter er ikke. Samtidig bruk av østrogen for å redusere bivirkninger av virilisering er ikke alltid nyttig.

 

Advarsler

Stoffet bør brukes svært forsiktig hos personer med:
 
brystkreft og hyperkalsemi
leverdysfunksjon
prostatakreft
hjerteproblemer
Det har vært isolerte rapporter om individer utvikle en tørr hoste, pustevansker etter injeksjon med testosteron propionate. Dette har vært knyttet til olje-baserte forberedelse eller en forurensning i formuleringen.
 
Alle individer som bruker testosteron bør ha sitt leverenzymer og blod hematokrit kontrolleres regelmessig for å sikre at de er innenfor normale grenser.

 

Juridisk

Testosteron propionate er klassifisert som klasse 3 stoffet under kontrollerte stoffet handle. I USA er den ikke tilgjengelig i USA.

 

Detection

Testosteron propionate ikke forblir i kroppen i lengre tid. Nåværende teknikker for testing kan identifisere testosteron eller dets metabolitter i urinen minst 3-4 uker etter at stoffet har blitt stoppet. Infact har screening med gått utover urin testing. Hvis overdreven bruk av testosteron er mistenkt, kan man også oppdage spor av testosteron i håret 2-4 måneder etter at stoffet har blitt stoppet.
 
Imidlertid bør man vite at testing i dag for testosteron propionate er ikke perfekt. Om lag 50% av individer som tar dette steroid er savnet basert på testosteron / epitestosterone forholdstall.

 

Cost

Den juridiske testosteron propionate er ganske vanskelig å få tak på. Flertallet av kroppsbyggere får testosteron fra det svarte markedet. Generisk testosteron formuleringer produseres i Europa og Mexico er allment tilgjengelige. Stoffet er ikke billig og et hetteglass med 250 mg kan koste alt fra $ 10 - $ 40. I de siste to tiårene har stadig kontroll av disse legemidlene ved DEA førte til skruppelløse forhandlere som selger falsk eller forfalsket produkter. Så til slutt, er det alltid kjøperen pass opp.