Produsenter

List of all manufacturers


Testosterone Enanthate March 5 amps [5x250mg/1ml]

Testosterone Enanthate March 5 amps [5x250mg/1ml]

23,00 €

15% 19,55 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Testosterone Enanthate March (testosterone enanthate)

Testosteron er ansvarlig for normal vekst og utvikling av de mannlige kjønnsorganene og for vedlikehold av sekundære seksuelle karakteristikker. Stoffet kan påvirke veksten av prostata, testis, sædblærene, penis og pungen og også er viktig for kroppens vekst. Selv om testosteron er en androgene hormonet, gjør det posses anabole egenskaper. Bruken har vist seg å fremme proteinsyntese og en positiv nitrogen balanse i nærvær av en rik kaloriinntak.

Testosteron har også evnen til å forårsake en mild økning i produksjonen av røde blodceller ved å stimulere syntesen av EPO fra nyrene. Dette resulterer i en økning i røde blodceller og dermed en økning i oksygen bæreevne.

Når testosteron er tatt i lengre perioder, det hemmer frigjøring av gonadotropiner fra hypofysen gjennom en negativ feedback mekanisme. Ved store doser, kan det også hemme spermatogenesen.

Testosteron har også evnen til å forårsake en mild økning i produksjonen av røde blodceller ved å stimulere syntesen av EPO fra nyrene. Dette resulterer i en økning i røde blodceller og dermed en økning i oksygen bæreevne.

Når testosteron er tatt i lengre perioder, det hemmer frigjøring av gonadotropiner fra hypofysen gjennom en negativ feedback mekanisme. Ved store doser, kan det også hemme spermatogenesen.

 

Dose

Testosterone enanthate (Delatestryl) er bare langsomt frigjøres etter en intramuskulær injeksjon, og det er derfor det ikke bør bli tatt mer enn 1-2 ganger i måneden. Formuleringen kommer som en forestret forberedelse av testosteron som bare er ment å være administrert av en intramuskulær injeksjon. Den esterification av testosteron øker varigheten av virkningen av testosteron. Utarbeidelse kommer i en fargeløs til mild gul suspensjon av sesamolje. For medisinsk bruk, er en dose på 250-500mg brukes en gang i måneden.

 

Indikasjoner

Delatestryl er indisert til behandling av tilstander hvor testosteron er enten mangelfull eller fraværende. Disse forholdene omfatter:
 
primær hypogonadisme-hvor testiklene har blitt skadet og unnlater å gjøre testosteron
Hypogonadisme grunnet svikt i hypofysen til frigjøring av gonadotropiner.
forsinket pubertet
Hos kvinner med brystkreft, kan testosterone blokkere effekten av østrogen og hindre videre spredning. Det er et alternativ i stedet for kirurgisk fjerning av eggstokkene.
 
I de fleste tilfeller av testosteronmangel er terapi nødvendig for lang tid før den sekundære seksuelle karakteristiske har blitt utviklet og veksten er tilstrekkelig.

 

Varighet

Behandlingen av alle personer med testosteron enanthate avhenger av alder, kjønn, diagnose og responsen på behandlingen, og utbruddet av bivirkninger. Generelt er stoffet godt tolerert når foreskrevet som anbefalt. Delatestryl skal alltid injiseres i setemuskelen muskler og ikke bare under huden. Injeksjonsstedet bør varieres for å unngå abscess dannelse. Et annet alternativ er å injisere stoffet på utsiden av låret. Stoffet skal aldri gis intravenøst.
 
Dosen av testosteron enanthate bør ikke overstige mer enn 1000 mg per måned fordi stoffet har langvarig aktivitet. Det er svært sjelden å gi dette stoffet en gang annenhver uke. Stoffet bør alltid inspiseres før injeksjon. Det er vanligvis en fargeløs, gul suspensjon som er klar. Eventuelle partikler eller klumper indikerer at produktet er utløpt eller inaktiv. Behandlingstiden varierer fra 4-6 måneder.
 
Stoffet bør oppbevares i romtemperatur.

 

Kroppsbyggere

Mange kroppsbyggere bruker Delatestryl utenom sesongen. Stoffet forblir i kroppen i lang tid og det er ikke tilrådelig å bruke det under den aktive sports sesongen. Stoffet har definitivt anabole og androgene egenskaper. Men effekten av stoffet er ikke umiddelbar, og kan ta minst 3-4 uker for å bli tydelig. Mange kroppsbyggere bruker også andre anabole hormoner som GH / thyroxin i kombinasjon.

Fordi testosteron er også omdannes til østrogen i fettvevet, mange kroppsbyggere utvikler brystforstørrelse og beholde vann. Dosen som brukes til å øke muskelmasse og styrke er ca 250-1000 mg / uke. Men ved høyere doser av stoffet har potent bivirkninger og det er sterkt anbefalt at alle nybegynnere starte med lav dose.

Økningen i proteinmasse skjer gradvis, men forekommer. Fordi steroid også stimulerer produksjon av røde blodlegemer, mange kroppsbyggere også merke til at de har en økt kapasitet til å utføre under intens trening forhold. Testosteron enanthate foretrekkes av de fleste kroppsbyggere fordi det er lett tilgjengelig og har en rekke fordeler. Det fremmer god helse, øke mosjon ytelse og fører til en positiv nitrogen balanse. Det er rapporter om at det også selektivt minsker fett og øker muskelmassen. Nyere studier fra Verdens sports etater indikerer at dette stoffet kan øke ytelsen, øke muskelmasse og fremdeles ikke påvises i urinen i løpet av de første ukene. Selv når den anabole effekten er ikke opplagt at de fleste legger merke til en økning i styrke. Noen ganger væskeansamlinger kan være ganske dramatisk og noen individer tar en vanndrivende pille å fjerne det. For å forhindre at brystforstørrelse, er testosteron enanthate syklet med stoffer som Arimidex eller Tamoxifen. De fleste individer ta testosteron i 4-6 uker og deretter stopper for et par uker. I løpet av denne vaske ut fasen, kan man bruke Arimidex.

 

Kvinner

Alle testosteron analoger har potensial til å forårsake virilizing effekter når varigheten av bruken er forlenget. Hos kvinner kan disse virilizing skiltene være dypere stemme, overdreven hårvekst, uregelmessig menstrual sykluser, humør endringer og klitoris utvidelse. Det anbefales at ved første tegn på virilizing symptomer stoffet bør stoppes. Grunnen til dette er at noen av virilizing skiltene ikke kan være reversible selv etter seponering av steroid.

 

Bivirkninger

Som alle anabole steroider, har testosteron enanthate noen bivirkninger. Disse bivirkningene er vanligvis milde og godt tolerert. Majoriteten av individene ser noen bivirkninger etter 3-4 måneders behandling. De mest vanlige bivirkninger inkluderer:
uregelmessige menstruasjonssykluser
virilizing effekter
dypere stemme
klitoris utvidelse
gynecomastia
smertefull penis ereksjon
håravfall, kviser fet hud
oppbevaring av kroppen vann
kvalme, oppkast, gulsott
leverkreft (sjeldne)
mentale endringer, depresjon, hodepine, angst,
økt serum kolesterol
Mens de fleste av disse bivirkningene er reversible, bryst utvidelse og noen virilizing effekter er ikke. Samtidig bruk av østrogen for å redusere bivirkninger av virilisering er ikke alltid nyttig.
Hos barn bruken av testosteron må være strengt overvåket. Den kan akselerere bein modning, men øker ikke kompenserende lineær vekst - noe som resulterer i unormal kropp forvrengning i anatomi-esp. kjeven og ansiktet.

 

Advarsler

Stoffet bør brukes svært forsiktig hos personer med:
 
brystkreft og hyperkalsemi
leverdysfunksjon
prostatakreft
hjerteproblemer
 
Det har vært isolerte rapporter om individer utvikle en tørr hoste, pustevansker etter injeksjon med testosteron enanthate. Dette har vært knyttet til oljebasert forberedelse eller en forurensning i formuleringen.
 
Alle individer som bruker testosteron bør ha sitt leverenzymer og blod hematokrit kontrolleres regelmessig for å sikre at de er innenfor normale grenser.

 

Juridisk

Delatestryl er klassifisert som klasse 3 stoffet under kontrollerte stoffet handle. I USA er det kun tilgjengelig med en legens resept.

 

Detection

Testosteron enanthate er en svært lang halveringstid i kroppen. Av denne grunn er det også påvist i urinen lenge etter at den har blitt avviklet. Nåværende teknikker for testing kan identifisere testosteron eller dets metabolitter i urinen minst 3-4 uker etter at stoffet har blitt stoppet. Infact har testing med gått utover urin testing. Hvis overdreven bruk av testosteron er mistenkt, kan man også oppdage spor av testosteron i håret 2-4 måneder etter at stoffet har blitt stoppet.
 
Imidlertid bør man vite at testing i dag for testosteron enanthate er ikke perfekt. Om lag 50% av individer som tar dette steroid er savnet basert på testosteron / epitestosterone forholdstall.

 

Cost

Den juridiske testosteron enanthate er ganske vanskelig å få tak på. Flertallet av kroppsbyggere får testosteron fra det svarte markedet. Generisk testosteron formuleringer produseres i Europa og Mexico er allment tilgjengelige. Stoffet er ikke billig og et hetteglass med 250 mg kan koste alt fra $ 10 - $ 20. I de siste to tiårene har stadig kontroll av disse legemidlene ved DEA førte til skruppelløse forhandlere som selger falsk eller forfalsket produkter. Så til slutt, er det alltid kjøperen pass opp.