Produsenter

List of all manufacturers


Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

34,00 €

25% 25,50 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Tamoxifen Citrate Tablets Genesis (tamoxifen, nolvadex)

Nolvadex er en non steroid medikament som hadde utmerket anti østrogen egenskaper. Ved binding til østrogen reseptorer, blokkerer det effekten av østrogen. Det har vært indisert for behandling av visse typer brystkreft hos kvinner og menn. Det brukes også for å forebygge brystkreft hos kvinner som har hatt duktalt carcinoma in situ (unormale celler i kanalene av brystet) og er på en høy risiko for å utvikle brystkreft. Nolvadex blir også studert i behandling av andre typer brystkreft. Det kalles også tamoxifen eller tamoxifen citrate.

 

Indikasjoner

Nolvadex brukes i behandling av metastatisk brystkreft hos kvinner og menn. Det er også brukt til å behandle premenopausale kvinner med metastatisk brystkreft. I stedet for kirurgi (fjerning av eggstokkene) eller stråling, er Nolvadex foretrekkes. Pasienter som har østrogen reseptor positive svulster dra mest nytte Nolvadex terapi. Nolvadex er også indisert som adjuvant behandling av brystkreft hos kvinner etter operasjonen.

 

Dose

Nolvadex er tilgjengelig som en 10/20 mg pille. Den er også tilgjengelig som en 10 mg løsning. Den anbefalte dosen av Nolvadex er 20 mg daglig. Det er tatt av munnen og lett absorberes. P-piller kan tas med eller uten mat.
 
Dosen av Nolvadex hos personer med brystkreft er mellom 20-40 mg / daglig. Doser høyere enn 20 mg per dag bør deles opp i til 1-3 doser. Flertallet av kroppsbyggere starte med 20 mg / dag og noen går opp til 30 mg / dag. Stoffet er ikke anbefalt for terapi for mer enn 5 år

 

Kroppsbyggere

Nolvadex som sådan har ingen direkte anabole eller androgene effekter. Alle effektene er sekundært til blokkering av østrogenreseptorer. Nolvadex er kjent for å blokkere østrogen reseptorer i kroppen. Når det blokkerer østrogen reseptorer på hypothalamus, hjernen registrerer at kroppen er mangler i denne kjønnshormonet. Dette resulterer i en bølge av gonadotropiner (LH og FSH) som øker syntesen av kjønnshormoner. Stoffet har vist seg å øke syntesen av testosteron.

Den plutselige testosteron regnskap deretter for anabole androgene effekten av Nolvadex.
 
De fleste kroppsbyggere ta Nolvadex etter kommer av et anabole steroid. Siden de fleste anabole steroider undertrykker testosteron produksjonen, kan Nolvadex legges under utvasking syklus. Mens noen kroppsbyggere foretrekker Nolvadex, andre foretrekker Arimidex. Effekten av begge stoffene er like. Siden Nolvadex også blokkerer østrogen aktivitet, de fleste kroppsbyggere legge det til diett sine for å hindre gynecomastia og væskeansamlinger.
 
Det er minimal vektøkning med Nolvadex alene. For å opprettholde vekten øker indusert av andre anabole steroider, er Nolvadex foretrekkes. Som brukes under utvasking syklus, kan stoffet opprettholde vektøkning og også gjør at testiklene til å gjenopprette.

 

Kvinner

Nolvadex er rutinemessig foreskrevet for kvinner med metastatisk brystkreft. Alle kvinner som tar dette stoffet om det er lovlig foreskrevet eller for det formål bodybuilding bør følges opp av lege.

Bivirkningene av bekymring hos kvinner inkluderer følgende:
vaginal blødning
nye bryst klumper
lavere abdominal fylde
smerter i bekkenregionen
leg hevelse
plutselig eller gradvis kortpustethet
endringer i synet
uregelmessige menstruasjonssykluser

Det er viktig at alle kvinner som tar nolvadex har sine bryster undersøkt regelmessig av helsepersonell. Mens sjansene for komplikasjoner er sjeldne, er det bedre å være safe than sorry. En kvinnelig bodybuilder må huske at p-piller ikke vil fungere i nærvær av Nolvadex.

 

Overall bivirkninger

Nolvadex er et veldig trygt stoff, tusenvis av kvinner har blitt behandlet med den, og mindre enn 1-3% utvikler noen vesentlige bivirkninger. Svært få kvinner har måttet avvikle stoffet på grunn av bivirkningene.

 

Den vanligste bivirkningene hos både menn og kvinner inkluderer:
hetetokter
hevelse i bena
tap av smak til maten
kløe i underlivet
depresjon
sliten, svimmelhet
hodepine
håravfall
vaginal tørrhet
kvalme, oppkast
bensmerter
hoste
magekramper
tap av matlyst

De fleste av disse bivirkningene løse når stoffet er stoppet.

 

Advarsler

Nolvadex kan føre til hyperkalsemi i patenter med brystkreft i løpet av noen uker etter oppstart av stoffet. Det har også vært rapporter om livmorkreft indusert med Nolvadex
 
Nolvadex kan også forårsake blodpropp som kan embolize til lungene. Andre sjeldne komplikasjoner har inkludert leverkreft og endringer i synet.

 

Overdose

Nolvadex er et veldig trygt stoff og ingen tilfeller av over dose er rapportert. Hvis mange piller er tatt, gjør effektene ikke vises i minst 4-6 dager. Man kan utvikle en skjelving, ustø gange, svimmelhet eller uregelmessig puls. I alle tilfeller er behandlingen støttende. Ingen permanent toksisitet er sett.

 

Detection

Stoffet er aktivt screenes for ved mange idrettsorganisasjoner. Mens noen kvinner kan ha en resept for å ta medisinen, er enhver mann som er funnet å ha dette stoffet i urinen automatisk utestengt fra videre idrettskonkurranse. Nolvadex og dets metabolitter kan påvises i urinen i minst 3-4 uker etter siste dose.

 

Cost

Nolvadex er allment tilgjengelig. Stoffet er ikke billig og prisen er variabel. I gjennomsnitt hver pille selger for rundt $ 1.50-$ 2.0. Det er generiske former for Nolvadex gjort i Asia som er billigere, men kvaliteten og renheten av disse pillene er tvilsom. Så langt synes det å være ingen falske Nolvadex produkter på markedet.