Produsenter

List of all manufacturers


T4 Euro-Pharmacies 50 tabs [50mcg/tab]

T4 Euro-Pharmacies 50 tabs [50mcg/tab]

23,00 €

15% 19,55 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy T4 Euro-Pharmacies (levothyroxine natrium)

NARKOTIKAGRUPPE og mekanismen: Levothyroxine er en syntetisk (kunstig) versjon av prinsippet skjoldbrusk hormon, tyroksin (T4) som er laget og gitt ut av skjoldbruskkjertelen. Thyroid hormon øker metabolic rate av celler i alle vev i kroppen. Hos fosteret og det nyfødte, er thyroid hormon viktig for vekst og utvikling av alle vev, inkludert bein og hjernen. Hos voksne, bidrar til å opprettholde thyroid hormon hjernefunksjon, utnyttelse av mat og kroppstemperatur, blant andre effekter.

Foreskrevet for: Levothyroxine er godkjent for å behandle hypothyroidism å undertrykke skjoldbrusk hormon utgivelse fra kreftskjoldbrusk knuter, og for å hindre vekst av struma. I tillegg Synthroid, Levoxyl og Levothyroid også er foreskrevet med anti-skjoldbrusk medisiner, for eksempel methimazole (Tapazole), for å administrere thyrotoxicosis (høy thyroid hormonnivået skyldes overaktivitet i skjoldbruskkjertelen). Tyreotoksikose kan føre til vekst av struma og / eller føre til hypotyreose.

BIVIRKNINGER: Levothyroxine terapi vanligvis er godt tolerert. Hvis symptomene oppstår, de ofte er på grunn av giftige nivåer av skjoldkjertelhormon, og symptomene er de av hypertyreose.