Produsenter

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finasterid) brukes til å behandle mannlig mønster skallethet (androgen alopeci) hos menn. [Det er også brukt i kombinasjon med doksazosin for behandling av benign prostatahyperplasi (BPH).] Finasterid er et oralt aktivt testosteron Type II 5-alfa-reduktase inhibitor, å hemme enzymet som omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Lokalt (i hodebunnen selv) er det noen effekt i å redusere ytterligere håravfall. I kombinasjon med Nizoral og spironolakton (som lukter forferdelig, forresten) kan det faktisk reversere tap moderat.

Oral bruk selv vil redusere DHT nivåer systemisk, som kan ha negativ innvirkning på trening og sexlysten.

For bruk i sykluser med testosteron, tror jeg ikke det er ille i det hele tatt. Man rett og slett ikke ønsker mindre DHT enn normalt. Ettersom mengden av testosteron i systemet øker, vil mengden av finasterid er nødvendig for å holde nivået ned til normale øker. Jeg anser 5 mg / dag rimelig i gram per uke nivå, og proporsjonalt mindre ved lavere doser av testosteron.

Jeg personlig vil ikke bruke mer enn den anbefalte farmasøytisk doserings, eller 5 mg / dag. Mer kan ikke være sikker, og kanskje på et tidspunkt årsaken DHT nivåer for å bli unormalt lav.

Finasteride er den kjemiske navnet på virkestoffet i Proscar og Propecia. Proscar og Propecia er registrerte varemerker for Merck & Co. Inc. i USA og / eller andre land.