Produsenter

List of all manufacturers


Hva er IE, mg, mikrogram, ml, cc?

En mer i dybden guide til datakonvertering. Dette vil være nyttig for folk som har problemer med å konvertere sine enheter, eller forståelse ting som IE, ml, cc, og andre vilkår knyttet til kjemisk forbedring bruk.

Leksjon 1:
Enheter og deres definisjoner
i.u. (IE) = internasjonal enhet. Dette er en enhet som brukes til å måle aktivitet (det vil si effekten) av mange vitaminer og legemidler. For hvert enkelt stoff som denne enheten gjelder, det er en internasjonal avtale som spesifiserer den biologiske effekten forventes med en dose av en IE. Andre mengder av stoffet er så uttrykkes som multipler av denne standarden. Dette betyr også at denne målingen ikke er basert på volumet eller vekten av stoffet, men snarere effekten.

ml = milliliter.
Dette er et VOLUM måling. det er 1/1000 av en liter. Når man snakker om vann eller lignende væsker, er det tilsvarer en kubikkcentimeter.

cc = kubikkcentimeter.
Dette er også en VOLUM måling. De fleste sprøyter måle deres kapasitet i cc-tallet. Hvis du har en 5cC sprøyte, vil det holde ~ 5ml av væske i det.

mg = milligram. Dette er en vektmåling. Det er 1/1000 av et gram. Mengden av kjemiske stoff er ofte målt i milligram. For injiserbare løsninger, vil dette bli rapportert som en konsentrasjon av vekt til volum, for eksempel mg / ml (milligram per milliliter). Ved oralt administrerte stoffer, er vekten av kjemiske merket, selv om den faktiske vekten av p-piller / kapsel kan være mye høyere, på grunn av bruk av filler stoffer. Dette betyr at en liten pille kan være mye mer potent enn en stor pille, så ikke døm en pille basert på størrelsen, men selve mengden av stoff som det er merket som.

mcg = mikrogram = 1/1000 av en mg (milligram) Det er ett tusen mikrogram i en milligram.

Omregningsfaktorer:

1000 mcg (mikrogram) = 1 mg (milligram)

1000 mg (milligram) = 1 g (gram)

1000 g (gram) = 1 kg (kilogram)

1000 ml (milliliter) = 1 liter

1ml (vann) = 1cc (vann)
1ml (olje) ~ 1cc (olje) (~ betegner tilnærmet lik)

Leksjon 2:
Eksempler sette det hele sammen
Si en bruker har noen Nandrolone Decanoate. En er Deca 300 og den andre er Deca 100. Begge disse er Nandrolone Decanoate, men de har ulike konsentrasjoner. Hva dette betyr er ....

For Deca 300:
Hvis du tar 1 ml (en milliliter) av denne løsningen, vil det ta opp ~ 1cc (en kubikkcentimeter) av plass i sprøyten. Det vil være 300mg (tre hundre milligram) av Nandrolone Decanoate i denne dosen.

For Deca 100:
Hvis du tar 1 ml (en milliliter) av denne løsningen, vil det ta opp ~ 1cc (en kubikkcentimeter) av plass i sprøyten. Det vil være 100mg (hundre milligram) av Nandrolone Decanoate i denne dosen.

Hvis du setter sprøyter side ved side, vises de nøyaktig samme, så hva er forskjellen? Den Deca 300 har en konsentrasjon av 300mg/ml, mens Deca 100 bare har en konsentrasjon av 100mg/ml. Dette betyr at sprøyten med Deca 300 har tre ganger (3x) mengden Nandrolone Decanoate i nøyaktig samme volum som sprøyten med Deca 100.

Et legemiddel effektivitet har ingenting å gjøre med konsentrasjonen. Hvis du tar tre milliliter (3 ml) av Deca 100, vil det ha samme effekt som en milliliter (1 ml) av Deca 300.

Leksjon 3: Hvordan jobber jeg med stoffer merket med IE sin (internasjonale enheter) Doser for stoffer som HCG, HGH, og insulin måles etter sine respektive IE verdier.

For eksempel, gjør Global Anabole HCG under merkevaren Pregnyl i 1500 IE og 5000 IU konsentrasjoner. Stoffet kommer med to ampuller. Ett hetteglass av faktisk HCG pulver og et hetteglass med en væske til rekonstituere pulveret i en injeksjon løsning.

Hvis du har en 1500 IE hetteglass av HCG som kommer med en 1 ml hetteglass med sterilt vann, når du blander hetteglassene sammen, vil du nå ha 1500 IE av HCG i en milliliter (1 ml) av løsningen. Hvis du ikke har riktig sprøyte, ville det være ganske vanskelig å bryte dette ned i små doser som 500i.u. Hvis alt du har tilgjengelig er større sprøyter som 3CC eller 5cC, ville et godt triks er å blande HCG med din egen USP gradert vann. For å gjøre det veldig enkelt, hvis du blander tre cert av vann med hetteglass med 1500 IE HCG, vil du nå ha en fin konsentrasjon på 500 IE per milliliter (500 IE / ml). Dette ble beregnet ved å dividere de enheter innen volum, er så 1500 IE delt på tre milliliter (1500 iu/3ml) lik 500 IE per milliliter.

Det samme gjelder for HGH.


hjem