Fabrikanten

List of all manufacturers


Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

27,00 €

30% 18,90 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Propiosteron PharmARC (testosterone propionate)

Testosteron propionaat zoals Testosteron Cypionate en enanthate is een veel gebruikte steroïden door vele bodybuilders. Het grote verschil tussen testosteron propionaat en andere formuleringen is het begin en de duur van de respons.

In essentie, testosteron is veel sneller handelen en is vrijgelaten uit de geïnjecteerde plaats binnen 3-4 dagen. Eenmaal opgenomen in de bloedbaan blijft het gedurende 24-48 uur. Deze kortere duur van de werking in vergelijking met de andere testosteron formuleringen ook resulteert in minder bijwerkingen.

Er is geen verandering in de potentie en het werkt zowel als een milde anabole en een matige androgene drug.

Men moet begrijpen dat de effecten van testosteron propionaat zijn een beetje sneller in vergelijking met de andere analogen van testosteron, maar niet veel.

De meeste bodybuilders zal een invloed hebben op binnen 3-5 weken na gebruik. Er is geen anabole steroïden of magische drug die u kunnen helpen het lichaam te bouwen in minder dan 3-4 weken. Terwijl de dealers van deze drug een grote ophef te maken over, moet men niet vergeten dat de bijwerkingen van alle testosteron-analogen kan worden weergegeven als het gebruikt wordt voor een lange tijd. Het wordt aanbevolen dat een geen testosteron product te gebruiken voor meer dan 4-6 weken per keer.

 

Farmacologie

Testosteron is verantwoordelijk voor de normale groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen en voor het onderhoud van de secundaire geslachtskenmerken. De drug kan invloed hebben op de groei van de prostaat, testis, zaadblaasjes, penis en scrotum en ook belangrijk is voor lichaam groei. Hoewel testosteron is een androgeen hormoon, het doet bezit anabole eigenschappen. Het gebruik ervan is aangetoond dat het eiwit-synthese en een positieve stikstofbalans te bevorderen in de aanwezigheid van een rijke calorie dieet.

Testosteron heeft ook de mogelijkheid om een ​​lichte toename in de productie van rode bloedcellen veroorzaakt door het stimuleren van de synthese van EPO uit de nieren. Dit resulteert in een toename van de rode bloedcellen en daarmee een toename van de zuurstof draagkracht.

Wanneer testosteron wordt genomen voor langere tijd, het remt de afgifte van gonadotrofinen uit de hypofyse via een mechanisme van negatieve feedback. Bij hoge doses, kan het zelfs remmen spermatogenese.

 

Dosis

Testosteron propionaat is veel sneller vrijgelaten na een intramusculaire injectie en blijft in het lichaam aan tot 48-72 uur. Het kan worden gedetecteerd de urine voor een veel langere periode. De formulering komt als een veresterde voorbereiding van testosteron die alleen is bedoeld om te worden toegediend door een intramusculaire injectie. De verestering van de testosteron verhoogt de werkingsduur van de testosteron. De voorbereiding wordt geleverd in een kleurloze tot licht gele suspensie van sesamolie. Er zijn veel atleten die dat de injectie van testosteron propionaat klagen in de bil gebied is pijnlijk. Deze pijn kan veroorzaakt worden door injectie van grote hoeveelheden van het geneesmiddel of de ontwikkeling van een abces. Het beste is om een ​​laag volume van het geneesmiddel voor injectie te gebruiken en om de site te draaien om abcesvorming te voorkomen.
 
De aanbevolen dosis testosteron propionaat voor de beginnende bodybuilder is ongeveer 50 mg / dag. Er zijn anderen die beginnen bij 50-100 mg / dag. En toch zijn er anderen die een combinatie van de verschillende testosteron formuleringen in een cocktail. De duur van de behandeling met testosteron moet worden beperkt tot 4-6 weken te houden met de hypothalamus-hypofyse-as en de testikels te herstellen.
 
Tijdens de wash-out-fase van het geneesmiddel, vele atleten nemen Nolvadex (tamoxifen) om de oestrogene bijwerkingen van het testosteron te voorkomen.

 

Indicaties

Testosteron propionaat wordt gebruikt in sommige Europese landen om stoornissen te behandelen waar de testosteron is ofwel een tekort of afwezig. Deze voorwaarden zijn onder meer:

primaire hypogonadisme-waar de testes is gewond geraakt en niet in slaagt om de testosteron
Hypogonadisme te wijten aan het falen van de hypofyse tot afgifte van gonadotrofinen.
vertraagde puberteit
toename van gewicht in het ziekenhuis cachetic individuele
In de meeste gevallen van testosteron deficiëntie, is therapie nodig is voor een lange tijd tot de secundaire seksuele kenmerken zijn ontwikkeld en de groei is voldoende.

 

Duur

De behandeling van alle personen met testosteron propionaat is afhankelijk van leeftijd, geslacht, diagnose en de respons op de behandeling en het optreden van bijwerkingen. Testosteron propionaat moet altijd worden ingespoten in de bil spieren en niet alleen onder de huid. De injectieplaats moet worden gedraaid om abcesvorming te voorkomen. Een andere optie is om het geneesmiddel te injecteren op de buitenkant van de dij. Het geneesmiddel mag nooit intraveneus worden toegediend.
 
De dosis van testosteron propionaat mag niet meer dan meer dan 100-400 mg per maand als gevolg van het ontstaan ​​van bijwerkingen. Het geneesmiddel moet altijd worden geïnspecteerd voor injectie. Het is meestal een kleurloos-gele suspensie, die is duidelijk. Er deeltjes of klonteren geeft aan dat het product is verlopen of inactief. De duur van de behandeling varieert van 1-2 maanden.
 
Het geneesmiddel moet worden bewaard bij kamertemperatuur

 

Bodybuilders

Veel bodybuilders gebruiken testosteron propionaat tijdens het laagseizoen. Het medicijn blijft in het lichaam voor een lange tijd en het is raadzaam niet te gebruiken tijdens de actieve sport-seizoen. Het medicijn is zeker anabole en androgene eigenschappen. Echter, de effecten van de drug zijn niet onmiddellijk en kan minimaal 3-4 weken zichtbaar worden. Veel bodybuilders ook gebruik maken van andere anabole hormonen zoals GH / thyroxine in combinatie. Omdat testosteron is ook omgezet in oestrogeen in de vetweefsels, veel bodybuilders ontwikkelen borstvergroting en water vast te houden. De dosis gebruikt om de spiermassa en kracht toename is ongeveer 25 - 400 mg / week. Echter, bij de hogere doses van het geneesmiddel heeft sterke bijwerkingen en het is zeer aanbevolen dat alle beginners beginnen met de lage dosis.
 
De toename van de eiwit massa is een geleidelijke, maar optreden doet. Omdat de steroïde ook stimuleert productie van rode bloedcellen, veel bodybuilders ook merken dat ze een verhoogde capaciteit om te presteren onder intense oefening voorwaarden.
 
Testosteron propionaat is de voorkeur van de meeste bodybuilders, maar het is niet gemakkelijk beschikbaar. De drug is aangevraagd voor een goede gezondheid te bevorderen, uit te oefenen prestaties te verhogen en leidt tot een positieve stikstofbalans. Er zijn berichten dat het selectief ook vet af en verhoogt de spiermassa. Soms is het vasthouden van water kan heel dramatisch en sommige individuen hebben een diureticum pil nemen om het te verwijderen.
 
Om te voorkomen dat de borstvergroting, testosteron propionaat wordt gefietst met drugs, zoals Arimidex of Tamoxifen. De meeste mensen nemen de testosteron voor 4-6 weken en dan stoppen voor een paar weken. Tijdens deze wash out fase, kan men gebruik van Arimidex.

 

Vrouwen

Alle testosteron-analogen hebben het potentieel om veroorzaken virilizing effecten hebben wanneer de duur van het gebruik is verlengd. Bij vrouwen kunnen deze symptomen worden virilizing verdieping van de stem, overmatige haargroei, onregelmatige menstruatie, stemmingswisselingen en clitorale uitbreiding. Het wordt aanbevolen dat bij de eerste tekenen van symptomen virilizing het geneesmiddel moet worden gestopt. De reden hiervoor is dat sommige van de virilizing tekens niet kan omkeerbaar zijn, zelfs na stopzetting van de steroïde.

 

Side Effects

Net als alle anabole steroïden, testosteron propionaat heeft een weinig bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen mild en goed verdragen. De meerderheid van de mensen zien wel wat bijwerkingen na 2-4 maanden van de therapie. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:
 
onregelmatige menstruele cycli
virilizing effecten
verdieping stem
clitorale uitbreiding
gynaecomastie
pijnlijke erectie
haaruitval, acne vette huid
vasthouden van water in het lichaam
misselijkheid, braken, geelzucht
leverkanker (zeldzaam)
mentale veranderingen, depressie, hoofdpijn, angst,
verhoogd serum cholesterol
Terwijl de meeste van deze bijwerkingen zijn omkeerbaar, de borstvergroting en een aantal virilizing effecten niet. Het gelijktijdig gebruik van oestrogenen om de bijwerkingen van virilization te verminderen is niet altijd even behulpzaam.

 

Waarschuwingen

Het geneesmiddel moet zeer voorzichtig te worden gebruikt bij mensen met:
 
borstkanker en hypercalciëmie
leverdisfunctie
prostaatkanker
hartproblemen
Er zijn geïsoleerde meldingen van individuen ontwikkelen van een droge hoest, ademhalingsmoeilijkheden na injectie met testosteron propionaat. Dit is gekoppeld aan de olie gebaseerde bereiding of een verontreiniging in de formulering.
 
Alle personen die gebruik maken van testosteron moeten hun leverenzymen en het bloed hematocriet regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze binnen de normale grenzen.

 

Wettelijk

Testosteron propionaat is geclassificeerd als een klasse 3 drug onder de gereguleerde stof te handelen. In de VS is niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

 

Opsporing

Testosteron propionaat doet in het lichaam blijven voor bepaalde tijd. De huidige technieken van onderzoek kan de testosteron of haar metabolieten in de urine minimaal 3-4 weken nadat het medicijn is gestopt. Sterker nog, heeft de screening zelfs verder gegaan dan urine testen. Als er te veel gebruik van de testosteron wordt vermoed, kan men zelfs sporen van het testosteron in het haar 2-4 maanden nadat het geneesmiddel is gestopt.
 
Echter, men moet weten dat de test vandaag voor testosteron propionaat niet perfect is. Ongeveer 50% van de personen, die nemen deze steroïden worden gemist op basis van de testosteron / epitestosteron verhouding.

 

Kosten

De wettelijke testosteron propionaat is heel moeilijk te krijgen uit de wachtstand. De meerderheid van de bodybuilders krijgen hun testosteron van de zwarte markt. Generieke testosteron formuleringen gemaakt in Europa en Mexico zijn op grote schaal beschikbaar. Het geneesmiddel is niet goedkoop en een flacon van 250 mg kan overal kosten van $ 10 - $ 40. In de laatste twee decennia heeft de toenemende controle van deze geneesmiddelen door de DEA heeft geleid tot gewetenloze handelaren verkoop van nep of nagemaakte producten. Dus op het einde, het is altijd koper beware.