Fabrikanten

List of all manufacturers


Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

50,00 €

25% 37,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Testosterone Enanthate Injection Genesis (testosterone enanthate)

Testosteron is verantwoordelijk voor de normale groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen en voor het onderhoud van de secundaire geslachtskenmerken. De drug kan invloed hebben op de groei van de prostaat, testis, zaadblaasjes, penis en scrotum en ook belangrijk is voor lichaam groei. Hoewel testosteron is een androgeen hormoon, het doet bezit anabole eigenschappen. Het gebruik ervan is aangetoond dat het eiwit-synthese en een positieve stikstofbalans te bevorderen in de aanwezigheid van een rijke calorie dieet.

Testosteron heeft ook de mogelijkheid om een ​​lichte toename in de productie van rode bloedcellen veroorzaakt door het stimuleren van de synthese van EPO uit de nieren. Dit resulteert in een toename van de rode bloedcellen en daarmee een toename van de zuurstof draagkracht.

Wanneer testosteron wordt genomen voor langere tijd, het remt de afgifte van gonadotrofinen uit de hypofyse via een mechanisme van negatieve feedback. Bij hoge doses, kan het zelfs remmen spermatogenese.

Testosteron heeft ook de mogelijkheid om een ​​lichte toename in de productie van rode bloedcellen veroorzaakt door het stimuleren van de synthese van EPO uit de nieren. Dit resulteert in een toename van de rode bloedcellen en daarmee een toename van de zuurstof draagkracht.

Wanneer testosteron wordt genomen voor langere tijd, het remt de afgifte van gonadotrofinen uit de hypofyse via een mechanisme van negatieve feedback. Bij hoge doses, kan het zelfs remmen spermatogenese.

 

Dosis

Testosteron enanthate (Delatestryl) is slechts langzaam vrijkomt na een intramusculaire injectie en dat is waarom het niet moeten worden genomen meer dan 1-2 keer per maand. De formulering komt als een veresterde voorbereiding van testosteron die alleen is bedoeld om te worden toegediend door een intramusculaire injectie. De verestering van de testosteron verhoogt de werkingsduur van de testosteron. De voorbereiding wordt geleverd in een kleurloze tot licht gele suspensie van sesamolie. Voor medisch gebruik, is een dosis van 250-500mg gebruikt een keer per maand.

 

Indicaties

Delatestryl is geïndiceerd voor de behandeling van aandoeningen waar de testosteron is ofwel een tekort of afwezig. Deze voorwaarden zijn onder meer:
 
primaire hypogonadisme-waar de testes is gewond geraakt en niet in slaagt om de testosteron
Hypogonadisme te wijten aan het falen van de hypofyse tot afgifte van gonadotrofinen.
vertraagde puberteit
Bij vrouwen met borstkanker, kan testosteron helpen blokkeren de effecten van oestrogeen en het voorkomen van verdere verspreiding. Het is een optie in plaats van chirurgische verwijdering van de eierstokken.
 
In de meeste gevallen van testosteron deficiëntie, is therapie nodig is voor een lange tijd tot de secundaire seksuele kenmerken zijn ontwikkeld en de groei is voldoende.

 

Duur

De behandeling van alle personen met testosteron enanthate is afhankelijk van leeftijd, geslacht, diagnose en de respons op de behandeling en het optreden van bijwerkingen. In het algemeen is het medicijn goed verdragen wordt wanneer voorgeschreven zoals aanbevolen. Delatestryl moet altijd worden ingespoten in de bil spieren en niet alleen onder de huid. De injectieplaats moet worden gedraaid om abcesvorming te voorkomen. Een andere optie is om het geneesmiddel te injecteren op de buitenkant van de dij. Het geneesmiddel mag nooit intraveneus worden toegediend.
 
De dosis van testosteron enanthaat mag niet hoger zijn dan meer dan 1000 mg per maand omdat het medicijn heeft langdurige activiteit. Het is uiterst zeldzaam om dit medicijn te geven eens in de twee weken. Het geneesmiddel moet altijd worden geïnspecteerd voor injectie. Het is meestal een kleurloos-gele suspensie, die is duidelijk. Er deeltjes of klonteren geeft aan dat het product is verlopen of inactief. De duur van de behandeling varieert van 4-6 maanden.
 
Het geneesmiddel moet worden bewaard bij kamertemperatuur.

 

Bodybuilders

Veel bodybuilders gebruiken Delatestryl tijdens het laagseizoen. Het medicijn blijft in het lichaam voor een lange tijd en het is raadzaam niet te gebruiken tijdens de actieve sport-seizoen. Het medicijn is zeker anabole en androgene eigenschappen. Echter, de effecten van de drug zijn niet onmiddellijk en kan minimaal 3-4 weken zichtbaar worden. Veel bodybuilders ook gebruik maken van andere anabole hormonen zoals GH / thyroxine in combinatie.

Omdat testosteron is ook omgezet in oestrogeen in de vetweefsels, veel bodybuilders ontwikkelen borstvergroting en water vast te houden. De dosis gebruikt om de spiermassa en kracht toename is ongeveer 250-1000 mg / week. Echter, bij de hogere doses van het geneesmiddel heeft sterke bijwerkingen en het is zeer aanbevolen dat alle beginners beginnen met de lage dosis.

De toename van de eiwit massa is een geleidelijke, maar optreden doet. Omdat de steroïde ook stimuleert productie van rode bloedcellen, veel bodybuilders ook merken dat ze een verhoogde capaciteit om te presteren onder intense oefening voorwaarden. Testosteron enanthate heeft de voorkeur van de meeste bodybuilders omdat het gemakkelijk beschikbaar en heeft een aantal voordelen. Het bevordert een goede gezondheid, lichaamsbeweging verhogen de prestaties en leidt tot een positieve stikstofbalans. Er zijn berichten dat het selectief ook vet af en verhoogt de spiermassa. Recente studies van de World Sports bureaus geven aan dat dit specifieke medicijn kan de prestaties verhogen, verhoging van spiermassa en nog steeds niet worden gedetecteerd in de urine binnen de eerste paar weken. Zelfs wanneer de anabole effecten niet duidelijk zijn, de meeste mensen wel merken een toename van de sterkte. Soms is het vasthouden van water kan heel dramatisch en sommige individuen hebben een diureticum pil nemen om het te verwijderen. Om te voorkomen dat de borstvergroting, testosteron enanthate wordt gefietst met drugs, zoals Arimidex of Tamoxifen. De meeste mensen nemen de testosteron voor 4-6 weken en dan stoppen voor een paar weken. Tijdens deze wash out fase, kan men gebruik van Arimidex.

 

Vrouwen

Alle testosteron-analogen hebben het potentieel om veroorzaken virilizing effecten hebben wanneer de duur van het gebruik is verlengd. Bij vrouwen kunnen deze symptomen worden virilizing verdieping van de stem, overmatige haargroei, onregelmatige menstruatie, stemmingswisselingen en clitorale uitbreiding. Het wordt aanbevolen dat bij de eerste tekenen van symptomen virilizing het geneesmiddel moet worden gestopt. De reden hiervoor is dat sommige van de virilizing tekens niet kan omkeerbaar zijn, zelfs na stopzetting van de steroïde.

 

Bijwerkingen

Net als alle anabole steroïden, testosteron enanthaat is een weinig bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen mild en goed verdragen. De meerderheid van de mensen zien wel wat bijwerkingen na 3-4 maanden van de therapie. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:
onregelmatige menstruele cycli
virilizing effecten
verdieping stem
clitorale uitbreiding
gynaecomastie
pijnlijke erectie
haaruitval, acne vette huid
vasthouden van water in het lichaam
misselijkheid, braken, geelzucht
leverkanker (zeldzaam)
mentale veranderingen, depressie, hoofdpijn, angst,
verhoogd serum cholesterol
Terwijl de meeste van deze bijwerkingen zijn omkeerbaar, de borstvergroting en een aantal virilizing effecten niet. Het gelijktijdig gebruik van oestrogenen om de bijwerkingen van virilization te verminderen is niet altijd even behulpzaam.
Bij kinderen het gebruik van testosteron moet strikt worden gecontroleerd. Het kan versnellen botleeftijd, maar neemt niet toe compenserende lineaire groei - wat resulteert in een abnormale lichaam vervorming in de anatomie-esp. de kaak en het gezicht.

 

Waarschuwingen

Het geneesmiddel moet zeer voorzichtig te worden gebruikt bij mensen met:
 
borstkanker en hypercalciëmie
leverdisfunctie
prostaatkanker
hartproblemen
 
Er zijn geïsoleerde meldingen van individuen ontwikkelen van een droge hoest, ademhalingsmoeilijkheden na injectie met testosteron enanthate. Dit is gekoppeld aan de olie gebaseerde bereiding of een verontreiniging in de formulering.
 
Alle personen die gebruik maken van testosteron moeten hun leverenzymen en het bloed hematocriet regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze binnen de normale grenzen.

 

Wettelijk

Delatestryl is geclassificeerd als een klasse 3 drug onder de gereguleerde stof te handelen. In de VS is alleen beschikbaar met voorschrift van een arts.

 

Opsporing

Testosteron enanthate heeft een zeer lange halfwaardetijd in het lichaam. Om deze reden is het ook gedetecteerd in de urine lang nadat deze is gestaakt. De huidige technieken van onderzoek kan de testosteron of haar metabolieten in de urine minimaal 3-4 weken nadat het medicijn is gestopt. Sterker nog, heeft het testen zelfs verder gegaan dan urine testen. Als er te veel gebruik van de testosteron wordt vermoed, kan men zelfs sporen van het testosteron in het haar 2-4 maanden nadat het geneesmiddel is gestopt.
 
Echter, men moet weten dat de test vandaag voor testosteron enanthate niet perfect is. Ongeveer 50% van de personen, die nemen deze steroïden worden gemist op basis van de testosteron / epitestosteron verhouding.

 

Kosten

De wettelijke testosteron enanthate is heel moeilijk te krijgen uit de wachtstand. De meerderheid van de bodybuilders krijgen hun testosteron van de zwarte markt. Generieke testosteron formuleringen gemaakt in Europa en Mexico zijn op grote schaal beschikbaar. Het geneesmiddel is niet goedkoop en een flacon van 250 mg kost ergens tussen de $ 10 - $ 20. In de laatste twee decennia heeft de toenemende controle van deze geneesmiddelen door de DEA heeft geleid tot gewetenloze handelaren verkoop van nep of nagemaakte producten. Dus op het einde, het is altijd koper beware.