Fabrikanten

List of all manufacturers


Testosterone Cypionate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

Testosterone Cypionate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

48,00 €

25% 36,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Testosterone Cypionate Injection Genesis (testosterone cypionate)

Testosteron Cypionate is langwerkende formulering van testosteron, die is geïndiceerd voor de behandeling van personen die afwezig of zeer lage niveaus van het hormoon. Het is ook wel bekend als Depo testosteron.

Het testosteron is veresterd en is dus vrij lang acteren. Het is alleen verkrijgbaar in een injectie vorm. De anabole steroïde is meestal opgelost in sesam-of katoenzaadolie en geïnjecteerd in de bil gebied. Het geneesmiddel wordt langzaam vrij uit de injectieplaats gedurende ongeveer 7-12 dagen.

De formulering komt als witte melkachtige poeder en is onoplosbaar in water, maar goed oplosbaar in de meeste organische oplosmiddelen waaronder plantaardige olie.

 

Farmacologie

Het lichaam maakt normaal geslachtshormonen zoals testosteron, dat verantwoordelijk is voor de normale groei en ontwikkeling van de secundaire geslachtskenmerken functies. Dit omvat de groei van de prostaat, testes, penis, scrotum, lichaamshaar, stembanden verdikking, veranderingen in lichaamsvet en spieren. Wanneer testosteron tekort optreedt, wordt de secundaire geslachtskenmerken en lichaam groei is altijd abnormaal. Daarom is een van de aanwijzingen van testosteron therapie is bij de behandeling van personen die geen testosteron of onvruchtbaar zijn.

 

Indicaties voor gebruik

Testosteron Cypionate wordt gebruikt om de omstandigheden in gemaakt waar sprake is van een falen van testosteron te worden uitgescheiden, zoals de behandeling van:
 
primair falen van de testes het hormoon te maken
het falen van de hypofyse om Gonadotropins los

 

Body building

Testosteron en zijn analogen worden veel gebruikt door atleten en bodybuilders. De steroïde is vooral genomen om het lichaam te verbeteren en de psyche te stimuleren. De meeste bodybuilders die nemen dit medicijn beweren dat spontaan barst veroorzaakt in energie geassocieerd met een verhoogde agressie. Dit kenmerk van het geneesmiddel wordt voornamelijk gebruikt door gewichtheffers en professionele worstelaars. Veel sporters beweren ook dat het geneesmiddel hun vermogen om te oefenen uit te voeren op intense niveau verbetert.
 
Testosteron heeft een matige anabole eigenschappen, maar ook is een krachtige androgene agent.
 
Omdat het geneesmiddel wordt gegeven door een injectie, de effecten ervan op het lichaam zijn niet snel. Men kan niet zien de eventuele gevolgen voor minstens 3-4 weken na het starten van de injecties. In tegenstelling tot de orale testosteron, de ingespoten formuleringen een langer in het lichaam.
 
Wanneer genomen voor meer dan 4-6 weken, kan het verhogen body mass en eiwit anabolisme. Echter, voor het lichaam om spiermassa op te bouwen heeft men ook om te eten een dieet rijk aan calorieën. De meeste bodybuilders ook een combinatie van andere hormonen op hetzelfde moment. Omdat testosteron wordt omgezet in oestrogeen in het vetweefsel, is er altijd de kans op het ontwikkelen van gynaecomastie en het vasthouden van water. Om dit te voorkomen, de meeste bodybuilders toe te voegen anastrozol of tamoxifen gedurende de cyclus af.
 
Tijdens de testosteron injecties, is het natuurlijke lichaam testosteron afgifte geremd door feedback-mechanisme door remming van de hypofyse LH. Bij grote doses kan zelfs spermatogenese worden aangetast. Om te zorgen dat de hypothalamus-hypofyse-as te herstellen, is het sterk aanbevolen dat de drug worden afgebouwd langzaam over een periode van enkele weken. Plotselinge stopzetting van de drug kan leiden tot extreme vermoeidheid, gewichtsverlies en gevoeligheid voor fracturen.

 

Contra-indicaties

Er zijn een aantal individuen die testosteron, zoals steroïden te vermijden, omdat het kan de klinische toestand verergeren. Deze voorwaarden zijn onder meer:
 
mensen met een allergie voor het geneesmiddel
mannen met borstkanker
mannen met prostaatkanker
Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
Personen die lever-, nier-of hartproblemen

 

Side Effects

Wanneer Testosteron Cypionate wordt geïnjecteerd bij lage doses, de bijwerkingen zijn zeldzaam. Echter, is het langdurig gebruik bekend is geassocieerd te worden met een gevarieerd aantal bijwerkingen - die allemaal omkeerbaar wanneer het geneesmiddel wordt gestopt. Voor de vrouw die beslist om testosteron, zijn er virilizing bijwerkingen die niet altijd reversibel wanneer het geneesmiddel wordt gestopt. Net als alle anabole steroïden, testosteron heeft ook een aantal bijwerkingen die bestaat uit:
 
misselijkheid, braken
buikkrampen, diarree
zwelling
ncreased / verminderd libido
hoofdpijn
acne, vette huid
psychische veranderingen zoals woede, depressie, slapeloosheid
diaforese
verlies van haar
gynaecomastie
 
Wanneer genomen door vrouwen, de drug kan zeker leiden tot virilizing effecten zoals:
 
verdieping van de stem
heesheid
overtollige haargroei
vergrote clitoris
onregelmatige menstruele cycli
 
Testosteron Cypionate wordt omgezet in oestrogeen in het vetweefsel. Het oestrogeen dan leidt tot de ontwikkeling van borstvergroting en het vasthouden van water. Dit effect is meestal gezien na de steroïde is gebruikt voor meer dan 4 weken. De gynaecomastie doet omgekeerde wanneer de steroïde wordt gestaakt.

 

Over dosis

Meer dan dosis met Testosteron Cypionate is zeer zeldzaam. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk toegediend als een injectie. Als er teveel dosis geïnjecteerd wordt, zijn er geen acute bijwerkingen, maar het individu kan zich ziek voelen voor een paar weken. Afhankelijk van de dosis ingespoten, een bezoek aan het ziekenhuis of een arts het kantoor zou niet een slecht idee.


Dosering

In de klinische geneeskunde, is testosteron Cypionate toegediend als een injectie. De olieachtige suspensie wordt geïnjecteerd alleen in de spieren. Testosteron Cypionate is verkrijgbaar in twee sterkten 100mg/ml en 200 mg / ml. Het is alleen gemaakt voor intramusculaire injectie. Het geneesmiddel kan worden geïnjecteerd in de bil gebied eens in de 7-12 dagen. De meerderheid van de Testosteron Cypionate is gebonden aan eiwitten en slechts 2% is gratis. De drug wordt verondersteld te worden geïnjecteerd een keer per week, maar er zijn sommige bodybuilders die er te injecteren om de andere dag.

Dit wordt niet aanbevolen en kan leiden tot de vorming van abces, zweren en huidinfecties.

De injectieplaats moet worden gedraaid als de injecties moeten worden voortgezet voor een lange tijd. De olieachtige suspensie mag niet worden geïnjecteerd in de armen of de buik. De dosering van Testosteron Cypionate varieert van 50mg-400mg/week, afhankelijk van de te behandelen aandoening. Bodybuilders hebben de neiging om het hogere bedrag van de drug-200mg-400mg/week injecteren. Het geneesmiddel wordt dan langzaam geabsorbeerd in de bloedstroom in de komende paar dagen.


Controle

Testosteron Cypionate is een gereguleerde stof die zijn ingedeeld onder klasse 3 onder de Controlled Substance Act. Het is alleen beschikbaar in de VS met voorschrift van een arts. Het bezit, verspreiden of verkopen van dit anabole steroïden wordt beschouwd als illegaal.


Opsporing

Altijd een vette schorsing van het geneesmiddel wordt gebruikt, niet de drug de neiging om in het lichaam te blijven voor een lange tijd. Testosteron Cypionate en zijn metabolieten kunnen worden gedetecteerd in de urine zo lang als 2-3 weken na de laatste injectie. Door deze lange duur in het lichaam, de meeste bodybuilders de voorkeur aan de drug te nemen tijdens het laagseizoen.

 

Beschikbaarheid

De meerderheid van de bodybuilders krijgen hun Testosteron Cypionate van de zwarte markt. In de Verenigde Staten het originele farmaceutische product goed onder controle is en niet beschikbaar voor verkoop. Generieke vormen van de steroïde zijn gemaakt in Japan, Australië, Mexico, Spanje, Brazilië en Thailand is allemaal beschikbaar.
 
De meeste bodybuilders gebruik tussen 200-1000mg/week en een flacon van 400 mg in 2 ml kunnen overal kosten van $ 20 - $ 40. kan dit gemakkelijk oplopen tot 200 dollar per maand, afhankelijk van de dosis.
 
Maar net als alle dingen in cyberspace de zuiverheid en kwaliteit van het product is altijd in kwestie. En vervalsingen producten zijn er in overvloed