Fabrikanten

List of all manufacturers


Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

34,00 €

25% 25,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Tamoxifen Citrate Tablets Genesis (tamoxifen, nolvadex)

Nolvadex is een niet-steroïde medicijn dat uitstekende anti oestrogeen eigenschappen had. Door te binden aan de oestrogeen-receptoren, blokkeert de effecten van oestrogeen. Het is geïndiceerd voor de behandeling van bepaalde vormen van borstkanker bij vrouwen en mannen. Het wordt ook gebruikt om borstkanker te voorkomen bij vrouwen die ductaal carcinoma in situ gehad (abnormale cellen in de kanalen van de borst) en zijn op een hoog risico op het ontwikkelen van borstkanker. Nolvadex is ook bestudeerd bij de behandeling van andere vormen van borstkanker. Het wordt ook wel tamoxifen of tamoxifen citraat.

 

Indicaties

Nolvadex wordt gebruikt bij de behandeling van uitgezaaide borstkanker bij vrouwen en mannen. Het wordt ook gebruikt voor de premenopauzale vrouwen te behandelen met uitgezaaide borstkanker. Plaats van een operatie (verwijdering van de eierstokken) of straling, is Nolvadex voorkeur. Patiënten die oestrogeen-receptor positieve tumoren profiteren het meest van Nolvadex therapie. Nolvadex is ook geïndiceerd als adjuvante behandeling van borstkanker bij vrouwen na de operatie.

 

Dosis

Nolvadex is beschikbaar als een 10/20 mg pil. Het is ook beschikbaar als een 10 mg oplossing. De aanbevolen dosis van Nolvadex is 20 mg per dag. Het wordt via de mond ingenomen en gemakkelijk geabsorbeerd. De pil kan worden ingenomen met of zonder voedsel.
 
De dosering van Nolvadex bij mensen met borstkanker is tussen de 20-40 mg / dag. Doses hoger dan 20 mg per dag dient te worden verdeeld in op 1-3 doses. De meerderheid van de bodybuilders beginnen met 20 mg / dag en sommigen gaan tot 30 mg / dag. Het geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor de behandeling voor meer dan 5 jaar

 

Bodybuilders

Nolvadex als zodanig heeft geen directe anabole of androgene effecten. Al haar effecten zijn secundair aan de blokkade van oestrogeenreceptoren. Nolvadex is bekend dat oestrogeen-receptoren te blokkeren in het lichaam. Wanneer het de oestrogeen receptoren op de hypothalamus, de hersenen een gevoel dat het lichaam ontbreekt in dit geslachtshormoon blokken. Dat resulteert in een sterke stijging van de gonadotrofinen (LH en of FSH) dat de synthese van de geslachtshormonen verhoogt. Het geneesmiddel is aangetoond dat de synthese van testosteron te verhogen.

De stijging van de testosteron rekeningen dan voor de anabole en androgene effecten van Nolvadex.
 
De meeste bodybuilders nemen Nolvadex na komende uit een anabole steroïde. Aangezien de meeste anabole steroïden onderdrukken de productie van testosteron, kan Nolvadex worden toegevoegd tijdens de wash-out cyclus. Terwijl sommige bodybuilders liever Nolvadex, anderen geven de voorkeur Arimidex. De effecten van beide geneesmiddelen zijn vergelijkbaar. Omdat Nolvadex blokkeert ook de oestrogeen activiteit, de meeste bodybuilders toevoegen aan hun regime aan de gynaecomastie en het vasthouden van water te voorkomen.
 
Er is een minimale gewichtstoename met Nolvadex alleen. Om het gewicht te verhogen geïnduceerd wordt door andere anabole steroïden te behouden, is Nolvadex voorkeur. Gebruikt tijdens de wash-out-cyclus, kan het medicijn onderhouden van de gewichtstoename en maakt het ook mogelijk de testes te herstellen.

 

Vrouwen

Nolvadex is routinematig voorgeschreven voor vrouwen met uitgezaaide borstkanker. Alle vrouwen die dit medicijn of het wettelijk is voorgeschreven of voor het doel van de bodybuilding moet worden gevolgd door een arts.

De bijwerkingen van zorg bij vrouwen zijn de volgende:
vaginale bloeden
nieuwe borststukken
de onderbuik volheid
pijn in het bekkengebied
gezwollen been
plotse of geleidelijke kortademigheid
stoornissen in het gezichtsvermogen
onregelmatige menstruele cycli

Het is noodzakelijk dat alle vrouwen die wel rekening Nolvadex hebben hun borsten regelmatig onderzoeken door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Terwijl de kans op eventuele complicaties zijn zeldzaam, is het beter het zekere voor het onzekere. Een vrouwelijke bodybuilder moeten niet vergeten dat de pil niet zal werken in de aanwezigheid van Nolvadex.

 

Algemene bijwerkingen

Nolvadex is een zeer veilige drug, duizenden vrouwen zijn behandeld met het en minder dan 1-3% ontwikkelt geen significante bijwerkingen. Zeer weinig vrouwen hebben gehad om het geneesmiddel als gevolg van de bijwerkingen te staken. De meest voorkomende bijwerkingen bij zowel mannen als vrouwen zijn onder andere:
opvliegers
zwelling in de benen
verlies van smaak aan voedsel
jeuk in de geslachtsdelen
depressie
moe, duizeligheid
hoofdpijn
haaruitval
vaginale droogheid
misselijkheid, braken
pijn in de botten
hoest
buikkrampen
verlies van eetlust

De meerderheid van deze bijwerkingen verdwijnen als het geneesmiddel wordt gestopt.

 

Waarschuwingen

Nolvadex kan leiden tot hypercalciëmie in patenten met borstkanker binnen een paar weken na het starten van de drug. Er zijn ook meldingen van baarmoederkanker geïnduceerd met Nolvadex
 
Nolvadex kan ook leiden tot bloedstolsels die kunnen embolize naar de longen. Andere zeldzame complicaties zijn onder leverkanker en veranderingen in het gezichtsvermogen.

 

Overdosering

Nolvadex is een zeer veilig middel en geen gevallen van overdosis gemeld. Als er veel pillen zijn genomen, zijn de effecten niet weergegeven voor minstens 4-6 dagen. Men kan de ontwikkeling van een tremor, onvaste gang, duizeligheid of een onregelmatige hartslag. In alle gevallen, de behandeling is ondersteunend. Geen permanente toxiciteit wordt gezien.

 

Opsporing

De drug is actief gescreend door vele sportorganisaties. Terwijl sommige vrouwen kan een recept voor het nemen van de drug hebben, is een man die is gevonden om deze drug hebben in de urine automatisch uitgesloten van verdere sportwedstrijd. Nolvadex en zijn metabolieten kunnen worden gedetecteerd in de urine gedurende minstens 3-4 weken na de laatste dosis.

 

Kosten

Nolvadex is op grote schaal beschikbaar. Het geneesmiddel is niet goedkoop en de kosten is variabel. Gemiddeld elke pil verkoopt voor ongeveer 1,50 dollar-$ 2.0. Er zijn generieke vormen van Nolvadex gemaakt in Azië, die zijn goedkoper, maar de kwaliteit en de zuiverheid van deze pillen is twijfelachtig. Tot nu toe lijken er geen nep Nolvadex producten op de markt.