Fabrikanten

List of all manufacturers


Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

113,00 €

15% 96,05 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Oxygen Calvin Scott (oxymetholone, anadrol)

Anadrol (oxymetholone) is een synthetische steroide drug verkrijgbaar als een tablet. Het is een krachtige orale anabole en androgene drug.

Anadrol is een anabole steroide. Het verbetert de stikstof balans als de voeding voldoende is in calorieën. De acties van anadrol zijn vergelijkbaar met testosteron en kan ernstige aantasting veroorzaken in seksuele en lichamelijke groei bij toediening aan kinderen. Kinderen die deze drug hebben genomen ontwikkelen groteske fysieke kenmerken en hebben meestal verstoorde seksuele functie.

 

Farmacologie

Anadrol, wordt verkocht onder de naam farmaceutische Oxymetholone, en heeft een halfwaardetijd van ongeveer 8-10 uur. Dit betekent dat het blijft in je lichaam voor 2-4 keer zo lang. De reden waarom het blijft in het lichaam langer is vanwege zijn affiniteit voor vetweefsels, waar het wordt opgeslagen.
Biochemische analyse hebben aangetoond dat Anadrol kunnen worden gedetecteerd in het lichaam tot 2 maanden na de laatste dosis. Door deze lange halfwaardetijd, is het niet de voorkeur middel van keuze door vele body builders. De meeste experts raden het als een geneesmiddel buiten het seizoen om het lichaam te bouwen.

 

Indicaties

In de klinische geneeskunde, is Anadrol is geindiceerd voor de behandeling van anemie uit een verscheidenheid van verschillende oorzaken. De meest voorkomende bloedarmoede behandeld worden met Anadrol is ijzergebreksanemie, verworven aplastische anemie, congenitale aplastische anemie, myleofibrosis en de anemie veroorzaakt door het gebruik van immunosuppressiva. Anadrol is geen vervanging voor ijzer, bloedtransfusie, vitamine, foliumzuur of andere voedingsstoffen. Het is alleen gebruikt om deze anemieën te behandelen nadat ze er niet in geslaagd om te reageren op alle andere ondersteunende maatregelen.

De drug is ook aanbevolen voor de behandeling van het verspillen van gezien bij HIV-patiënten en bij personen met ernstige osteoporose. Echter, vanwege de grotere bewustwording van de mogelijke bijwerkingen, de meeste artsen niet voorschrijft.

 

Dosis

De dosering van Anadrol is gebaseerd op het lichaamsgewicht. Bij zowel volwassenen als kinderen is dit ongeveer 1.5-2mg/kg (50-200mg/week). Wanneer Anadrol wordt toegediend aan een van de bovenstaande medische aandoeningen te behandelen, het antwoord is nooit onmiddellijk en kan een minimum van 2-3 weken. Bij sommige patiënten een iets lagere dosis nodig is om zijn voordeel te behouden bij de behandeling van aplastische anemie. Anadrol is alleen beschikbaar als een tablet en nooit intraveneus toegediend.

 

Bijwerkingen

Voordat men gebruik Anadrol zijn er een paar dingen die je moet weten. Anadrol is een krachtige steroide en wordt geassocieerd met een behoorlijk aantal bijwerkingen die zijn onder meer:
 
geelzucht
de mogelijkheid van leverkanker
uitbreiding van de penis, indien vóór de puberteit
testiculaire atrofie en een laag aantal zaadcellen indien genomen na de puberteit
impotentie, pijnlijke erectie
bij vrouwen-clitorale uitbreiding, onregelmatige menstruatie
gebrek aan slaap
gynaecomastie-borstvergroting
verdieping van de stem
overmatige haargroei
algemene vermoeidheid
zwelling van het lichaam
hoge suikers

 

Contra-indicaties

kanker van de prostaat
mannelijke borstkanker
vrouwelijke borstkanker
zwangere vrouwtjes
mensen met leverproblemen
degenen die allergisch zijn voor de drug

 

Body building

Anadrol is een zeer veel gebruikte drug onder atleten en bodybuilders. Het een zeer krachtige anabole steroide en relatief goedkoop. De drug is eenvoudig te uit te houden op de zwarte markt te krijgen. De meeste van de bodybuilders krijgen hun voorraden, hetzij online of via vervalste recepten. De steroide is ook op grote schaal gesmokkeld vanuit Mexico en Thailand.

 

Wanneer Anadrol oraal wordt ingenomen, begint het geleidelijk te verhogen gewichtstoename. De resultaten zijn meestal gezien na 3-4 weken. Hoewel er vorderingen in cyberspace dat gewichtstoename kan optreden binnen 1-2 weken, deze zijn volledig onjuist. Het geneesmiddel werkt langzaam. Handhaving van de gewichtstoename de meeste atleten hebben om het te nemen voor minstens 3-6 weken. Veel sporters recyclen ook de drug met groeihormoon en thyroxine. Een belangrijke bijwerking van Anadrol is dat het ook het vasthouden van water veroorzaakt. Echter, de meeste atleten beweren dat dit overtollige water helpt bij het verzachten van de gewrichten tegen letsel.
 
De andere eigenschap over Anadrol die veelvuldig gemeld is dat het helpt het lichaam te herstellen veel sneller na een blessure.
 
Vanwege de krachtige bijwerkingen en het potentieel voor het veroorzaken van kanker in de lever, moet het gebruik ervan worden beperkt. Veel bodybuilders recyclen van het geneesmiddel om de paar maanden het grootste deel te behouden. De Anadrol is gesubstitueerd met andere anabole steroiden.
 
Recente rapporten geven aan dat Anadrol ook kunnen onvoorspelbare effecten op de hersenen hebben. De drug is bekend dat de psyche na langdurig gebruik beinvloeden. Veel meldingen van spontane woede, prikkelbaarheid en geweld zijn gemeld bij mensen die deze drug te nemen voor langere periodes.
 
De dosis voor body building is empirisch. De meeste deskundigen in het lichaam van het bouwen adviseren om te beginnen uit bij 50 mg per dag gedurende 2-3 weken en dan geleidelijk te verhogen naar 75 mg als er geen respons wordt gezien. Toch is het sterk aanbevolen dat het geneesmiddel niet worden genomen voor meer dan 6-8 weken per keer. Er zijn verschillende merknamen van Anadrol op de markt, zoals Thai 50 of Strol V. Verslagen van valse en verontreinigde producten zijn ook vaak voor.

 

Kosten

Anadrol is een relatief dure drug. 100 tabletten kost overal vorm $ 150 - $ 200

 

Controle

Het wijdverbreide misbruik van Anadrol heeft geleid tot meer controle en beperking van het gebruik en de distributie in Noord-Amerika. Anadrol is een gereguleerde stof die als een Schedule 111 middel onder de Controlled Substance Act. Het vereist een arts voorgeschreven. Iedereen die met het geneesmiddel ten behoeve van verkoop of distributie kan worden geconfronteerd met grote geldboetes en zelfs gevangenisstraffen.

 

Opsporing

Het geneesmiddel wordt nu verboden door alle sportorganisaties en wordt regelmatig getest op bij sporters. Positieve test betekent meestal dat de schorsing van de atleet. Anadrol en zijn metabolieten kunnen gemakkelijk worden geidentificeerd in de urine voor 20 tot 45 dagen na de laatste dosis.