Fabrikanten

List of all manufacturers


Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

116,00 €

15% 98,60 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Oxanagen Calvin Scott (oxandrolone, anavar)

Anavar is een milde anabole steroiden en op grote schaal gebruikt door vele atleten en bodybuilders. De voornaamste reden voor het gebruik ervan is dat het geneesmiddel kan helpen bij een gewicht.

 

Een van de belangrijkste redenen waarom deze drug erg populair is onder de atleten is dat het niet worden omgezet in oestrogeen. Dit resulteert in minder gynaecomastie. Sommigen beweren zelfs dat het vasthouden van water is veel minder met dit geneesmiddel.

 

Anavar werd voor het eerst geintroduceerd in de Noord-Amerikaanse markt bijna 50 jaar geleden. Tijdens de eerste dag werd het gebruikt om een ??verscheidenheid van onvruchtbaarheid aandoeningen, bloedarmoede en die zieke mensen in de ziekenhuizen, die weg waren verspillen te behandelen. Echter, is het geneesmiddel niet op grote schaal gebruikt in de klinische geneeskunde vandaag. Anavar heeft twee belangrijke voordelen in vergelijking met andere anabole steroiden. Het kan niet omgezet in oestrogeen en het heeft geen significante invloed op de hypothalamus-hypofyse-darmkanaal bij lage doses. Wat dit betekent is dat, omdat het niet afgebroken tot oestrogeen, mannetjes niet zal ontwikkelen borstvergroting. Ten tweede omdat het niet de hypothalamus-hypofyse-as beinvloeden, heeft het geen invloed op de onderdrukking van testosteron. Dit betekent dat het individu het nemen van Anavar niet zal hebben dergelijke bijwerkingen, zoals verlies van libido, impotentie of testiculaire atrofie-kenmerken die vaak worden gezien met andere anabole steroiden.

 

Farmacologie

Oxandrin is een zowel een anabole steroide en heeft alle eigenschappen van een androgene geneesmiddel. De acties van het geneesmiddel zijn vergelijkbaar met die met testosteron. Bij lage doses van de drug heeft een selectieve anabole eigenschappen, maar bij hoge doses, het heeft ook krachtige androgene activiteit. Bij gebruik bij hoge doseringen, kan het medicijn invloed op de hypothalamus en onderdrukken de vrijlating van de Gonadotropins en dit leidt tot een afname van de synthese van testosteron. Net als alle andere anabole steroiden, Oxandrin verhoogt ook het niveau van "slechte" LDL-cholesterol en verlaagt het niveau van "goede" HDL-cholesterol. Anavar is een van de weinige anabole steroiden die niet aan oestrogeen omgezet bij lage doses.

 

Indicaties

De drug wordt zelden gebruikt in de klinische geneeskunde. In de afgelopen decennia werd het gebruikt om mensen met een verscheidenheid aan bloedarmoede, gewichtsverlies bij HIV-patiënten te behandelen en was ooit uitgeprobeerd als behandeling voor osteoporose. Echter, het wijdverbreide misbruik van deze drug leidde Searle in 1989, de productie van het geneesmiddel te staken. Tegenwoordig wordt de drug door Savient Pharmaceutical, onder de merknaam Oxandrin. Vandaag de dag, sommige artsen schrijven Oxandrin om stervende patiënten in gewicht na een trauma, brandwonden of ernstige infecties te behandelen. Soms is het in combinatie met corticosteroiden voor de behandeling van botpijn bij patiënten met kanker.

 

Dosis

Voor gebruik bij patiënten voor anemie of aan particulieren gewicht te helpen, de dosis voor volwassenen is 2,5 tot 20 mg / dag in 2-4 doses verdeeld. Sommige mensen zien een respons met de laagste dosis en anderen vereisen een grote dosis 30-150 mg / dag. De duur van de behandeling is meestal 3-6 weken. De dosis wordt geleidelijk verhoogd wanneer er geen reactie is te zien in de eerste 4 weken. Oxandrin is verkrijgbaar als een tablet in een dosis van 2,5 mg of 10 mg.
 
Net als alle anabole steroiden, Oxandrin heeft ook een aantal bijwerkingen. Bij de lage doses, de meerderheid van de bijwerkingen zijn gering. De bijwerkingen bij lage dosis kan ook enkele kleine buikpijn, misselijkheid of diarree. Echter, bij hoge doses van de bijwerkingen zijn:

geelzucht
zeldzame levernecrose
lever kanker
algemene malaise
testiculaire atrofie
haaruitval
borstvergroting
maagkrampen, misselijkheid, een opgeblazen gevoel
acne, vette huid
diarree
menstruele onregelmatigheden
testiculaire atrofie

De meerderheid van deze bijwerkingen zijn reversibel wanneer het geneesmiddel wordt gestopt.

 

Contra-indicaties

Er zijn een paar voorwaarden waar de Oxandrolon niet mag worden gebruikt. Dit zijn oa patiënten met:

verdenking prostaatkanker
borstkanker bij mannelijke of vrouwelijke
zwangerschap
Als er sprake is van hypercalciëmie
allergie voor anabole steroiden

 

Bodybuilders

Veel bodybuilders nemen Anavar. De drug wordt gemakkelijk geabsorbeerd na inname en moeten worden genomen met een maaltijd. De typische dosering voor mannen is een tablet tweemaal per dag. Vrouwtjes hoeft maar op een tablet in te nemen per dag. De meerderheid van de bodybuilders beginnen meestal bij de lage dosis. Veel sporters combineren Anavar met andere geneesmiddelen, omdat bij lage doses Anavar heeft minimale bijwerkingen. Het wordt vaak gecombineerd met Dianabol, Winstrol of anadriol. De duur van de behandeling is ergens tussen de 4-8 weken. De exacte dosering om de behandeling te beginnen is variabel, maar de meeste experts raden 5 mg totaal per dag en geleidelijk verhogen van de dosis over 2-3 weken.

 

Anavar is zwaar favoriet bij vrouwen, omdat het een minimale virilizing effecten bij lage dosis. Echter, als de dosis hoger is dan 5 mg per dag en als de duur van de behandeling is langer dan 6 weken, zal tekenen van musculanization duidelijk geworden. De gewichtstoename door Anavar is langzaam en geleidelijk. De meeste bodybuilders zien gewichtstoename na 3-4 weken.

 

Tekenen van virilisatie zijn de volgende:

Diepe stem
Afname van libido
Clitorale uitbreiding
Acne
Overmatige haargroei
 
Vrouwen die te ontwikkelen virilizing borden moeten stoppen met het geneesmiddel onmiddellijk. Terwijl de acne en buitensporige haargroei kan keren, de andere virilizing borden zijn niet altijd omkeerbaar.

 

Waarschuwingen

Alle anabole steroiden hebben de potentie om de lever en de veroorzakers van geelzucht veroorzaken. Er zijn veel gevallen van mensen die hebben ontwikkeld zowel leverfunctiestoornissen en steeds gezwellen op de lever. De meest ernstige complicatie van een anabole steroide is leverkanker en dus alle mensen die wel nemen dit geneesmiddel moeten zich bewust zijn van deze complicatie. Misschien routine leverenzymen en zelfs een jaarlijkse echografie van de lever zou niet een slecht idee.

 

Overdosering

De meerderheid van de anabole steroiden zijn over het algemeen heel veilig en overdosering is zeer onwaarschijnlijk. Zelfs als men veel pillen te nemen, de acute effecten van Anavar zijn niet levensbedreigend, maar je zal niet goed gevoel voor een lange tijd. In ieder geval is een bezoek aan de Emergency room zeer aan te bevelen indien een dergelijke gebeurtenis zou voordoen. De behandeling van alle steroide overdosering is ondersteunend.

 

Kosten

De prijs van Anavar voor 100 tabletten (2,5 mg) varieert ergens tussen de $ 100 - $ 150. Echter, het geneesmiddel wordt in hoge vraag en er zijn heel veel rapporten over vervalste Anavar formuleringen. Veel leveranciers verkopen nep drugs en omdat de koper is het uitvoeren van een illegale handeling om te beginnen, hij / zij heeft weinig verhaal. Altijd krijg je het aanbod bij een betrouwbare handelaar. Veel bodybuilders krijgen ook hun voorraden uit Mexico, maar de zuiverheid of de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Aan de andere kant, als je wilt om veilig te zijn en het geld hebben, het "echte" Anavar verkocht uit de apotheek kost ergens tussen de $ 700-1200 voor 100 tabletten.

 

Niveaus

Anavar en zijn metabolieten zijn gemakkelijk gedetecteerd in de urine. De meeste van de grote sportorganisaties nu regelmatig het scherm van de urine voor alle anabole steroiden. Een aantal metabolieten van Anavar blijft in het lichaam ergens tussen de 7-14 dagen na de laatste dosis.

 

Wettelijk

Anavar is een gecontroleerde stof en de verkoop en distributie is Forbidden in de VS. De DEA controleert regelmatig de verkoop van deze drug zowel in de apotheek en via internet. Omdat het geneesmiddel is niet bestemd voor klinisch gebruik in de VS, is zelfs persoonlijk bezit van Anavar beschouwd als een misdaad.