Fabrikanten

List of all manufacturers


Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

51,00 €

15% 43,35 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Methyltestogen Calvin Scott (methyltestosterone, android)

Methyltestosteron is een synthetische anabole steroïden veel gebruikt in de klinische geneeskunde. Het is in wezen een afgeleide van testosteron, maar meer stabiel. Het wordt vooral gebruikt om personen die ofwel een tekort of een gebrek aan testosteron in het lichaam te behandelen. Testosteron is essentieel voor de ontwikkeling van de geslachtskenmerken en de groei van het lichaam. In het laatste decennium, heeft de drug ook gebruikt om gevorderde borstkanker te behandelen bij vrouwen.

 

Farmacologie

Methyltestosteron is een van de oudste beschikbare orale steroïden. Het wordt geproduceerd door diverse fabrikanten en verkocht in een aantal landen waaronder de VS Het is een androgene medicijn met matige anabole effecten. In de geneeskunde, is methyltestosteron toegediend op een dagelijkse basis voor een paar maanden. Het is aangetoond dat de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken te bevorderen en tevens helpt bij de groei van het lichaam.

 

Bodybuilders

Methyltestosteron is op grote schaal gebruikt door atleten en bodybuilders. De steroïde is vooral genomen om het lichaam te verbeteren en de psyche te stimuleren. De meeste bodybuilders die nemen dit medicijn beweren dat spontane uitbarstingen veroorzaakt in energie geassocieerd met een verhoogde agressie. Dit kenmerk van het geneesmiddel wordt voornamelijk gebruikt door gewichtheffers en professionele worstelaars. Veel sporters beweren ook dat het geneesmiddel hun vermogen om te oefenen uit te voeren op intense niveau verbetert.

Terwijl het geneesmiddel kan oraal worden ingenomen, sommige atleten verpletteren de tabletten en plaats het medicijn onder de tong voor een snellere absorptie. Binnen enkele minuten na het plaatsen van het medicijn onder de tong, kan het geneesmiddel te vinden in de bloedsomloop. Echter, methyltestosteron produceert zelden onmiddellijk effect en de mentale veranderingen beweerde worden verondersteld om een ​​placebo-effect zijn.
 
Methyltestosteron wordt omgezet in oestrogeen in het vetweefsel en zal gynaecomastie en het vasthouden van vocht veroorzaken. Dus, sommige bodybuilders nemen Arimidex of Tamoxifen om deze bijwerkingen tegen te gaan. Het geneesmiddel wordt meestal voor een paar weken en dan gerecycled met Arimidex tijdens de wash-out fase.
 
Methyltestosteron is niet een zeer krachtige anabole middel en het is ook vaak gecombineerd met thyroxine of groeihormoon. De gewichtstoename gezien met methyltestosteron is geleidelijk en niet zeer uitgesproken. De meeste bodybuilders de voorkeur aan deze drug omdat het de neiging om agressie en verbetert de prestaties voor korte duur te verhogen.

 

Side Effects

Wanneer methyltestosteron wordt genomen bij lage doses, de bijwerkingen zijn zeldzaam. Echter, is het langdurig gebruik bekend is geassocieerd te worden met een gevarieerd aantal bijwerkingen, die allemaal omkeerbaar wanneer het geneesmiddel wordt gestopt. Voor de vrouw die beslist om methyltestosteron, zijn er virilizing bijwerkingen die niet altijd reversibel wanneer het geneesmiddel wordt gestopt. Net als alle anabole steroïden, methyltestosteron heeft ook een aantal bijwerkingen die bestaat uit:
misselijkheid, braken
buikkrampen, diarree
zwelling
verhoogd / verlaagd libido
hoofdpijn
acne, vette huid
psychische veranderingen zoals woede, depressie, slapeloosheid
diaforese
verlies van haar
gynaecomastie

Wanneer genomen door vrouwen, de drug kan zeker leiden tot virilizing effecten zoals
 
verdieping van de stem
heesheid
overtollige haargroei
vergrote clitoris
onregelmatige menstruele cycli

 

Doseren

Methyltestosteron kunnen worden genomen door de mond en wordt snel geabsorbeerd in de bloedstroom.
 
Het heeft een relatief korte halfwaardetijd. Hoewel het wordt alleen aanbevolen voor een keer per dag dosering in medische patiënten, sommige bodybuilders de voorkeur om het tweemaal per dag. Deze verhoogde dosis is ook geassocieerd met meer bijwerkingen.
 
Methyltestosteron is meestal eenmaal per dag gedurende 3 weken en daarna gestopt om de hypothalamus en de testikels te herstellen mogelijk te maken. Korte duur behandelingen worden aanbevolen om de bijwerkingen te voorkomen.

 

Over dosis

Overdosering met methyltestosteron kan optreden, maar waarschijnlijk geen schade veroorzaken. De drug heeft geen acute complicaties, behalve voor het maken van je voelt crap. Niettemin, wanneer een overdosis heeft plaatsgevonden, is een bezoek aan de ER afdeling aan te bevelen.

 

Namaak

Er zijn veel nep en namaak van anabole steroïden op de markt en vaak zijn ze besmet zijn met methyltestosteron. Methyltestosteron is op grote schaal beschikbaar en kan eenvoudig worden gemengd met andere steroïden. De meerderheid van de bodybuilders die anabole steroïden kopen van cyberspace zijn infact het kopen van producten die zijn verontreinigd met methyltestosteron. En er is geen manier om te weten, tenzij de steroïde wordt geanalyseerd in een chemisch laboratorium.

 

Wettelijk

Methyltestosteron is geclassificeerd als een schema 3 middel onder de Controlled Substance Act. Het is alleen verkrijgbaar met voorschrift van een arts in de VS. Intentie van de verkoop of distributie van het geneesmiddel voor een andere aandoening wordt beschouwd als onwettig.

 

Waarschuwing

Eenieder die verbruikt methyltestosteron moet worden gevolgd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De anabole steroïden kan leiden tot een toename van de leverenzymen. Er zijn zeldzame meldingen van de lever massa's te ontwikkelen bij mensen die anabole steroïden te nemen voor een lange tijd.

 

Doorlichting

Alle anabole steroïden waaronder methyltestosteron zijn verboden gebruik in de sport. De drug is actief gescreend in de urine. De laatste meting technieken kunnen identificeren methyltestosteron en zijn metabolieten voor maximaal een week in de urine na de laatste dosis.

 

Kosten

De kosten van de methyltestosteron is nogal variabel. Gemiddeld voor 100 tabletten (25 mg), kunnen de kosten variëren van $ 80 - $ 120.