Fabrikanten

List of all manufacturers


Methenogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methenogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

223,00 €

15% 189,55 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Methenogen Calvin Scott (methenolone acetate, primobolan)

Primobolan is een synthetische anabole steroide, die geen gebruik heeft in de klinische geneeskunde en is niet vervaardigd voor de behandeling van eventuele medische aandoeningen. Het is uitgeprobeerd in het verleden zeer goed bestand tegen bloedarmoede te behandelen en het verspillen gezien bij HIV-patiënten te verbeteren.

 

Primobolan is een synthetische anabole steroide, die geen gebruik heeft in de klinische geneeskunde en is niet vervaardigd voor de behandeling van eventuele medische aandoeningen. Het is uitgeprobeerd in het verleden zeer goed bestand tegen bloedarmoede te behandelen en het verspillen gezien bij HIV-patiënten te verbeteren.

 

Primobolan was ooit geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Schering AG, maar vanwege het wijdverbreide misbruik en krachtige bijwerkingen, de vervaardiging van deze drug is niet meer leverbaar voor het betere deel van de afgelopen twee decennia.

 

De meerderheid van de Primobolan beschikbaar zijn in de zwarte markt wordt gemaakt in illegale laboratoria in Zuid-Amerika, Europa en Azië.

 

Bodybuilders

Primobolan is een synthetische anabole steroide met weinig androgene eigenschappen. Het is op grote schaal gebruikt door bodybuilders voor de opbouw van spiermassa en kracht. De drug is traag en de gewichtstoename is geleidelijk. De meeste gebruikers van dit product te geven dat de spiermassa opbouwen duurt tussen de 6-8 weken ontwikkelen. Het is een voorkeur geneesmiddel voor het buiten het seizoen. IT-acties zijn vergelijkbaar met Deca Durabolin, maar moet worden toegediend in veel hogere doseringen.

 

De drug is niet zo krachtig als andere anabole steroiden in het onderdrukken van de synthese van endogene testosteron uit de testes en daarmee de androgene effecten zijn veel minder.

Primobolan is een mild anabool middel met weinig of geen androgene activiteit bij lage doses. De drug is bekend dat het langzaam op te bouwen het eiwit massa wanneer het dieet is rijk aan calorieën. Veel bodybuilders combineren het gebruik ervan met andere anabole steroiden en GH. De potentie van de Primobolan is nog maar de vraag. Er zijn veel mensen die beweren dat het medicijn niets doet en er zijn een paar die beweren dat het kan het lichaamsgewicht toenemen. Omdat bodybuilders nemen zo veel andere medicijnen en supplementen is het zeer moeilijk om te weten welke medicijnen daadwerkelijk de gewichtstoename veroorzaakt. Eerder onderzoek met dieren heeft laten zien dat na verloop van tijd Primobolan kan het lichaamsgewicht toenemen. Er zijn een aantal experts die suggereren dat Primobolan werkt alleen wanneer genomen in hoge doses. Echter, bij hoge doses van de drug levert wel een aantal krachtige bijwerkingen met inbegrip van de ontwikkeling van borstvergroting.

Er zijn verschillende studies die hebben aangetoond dat de absorptie van het geneesmiddel uit de maag niet groot is. Minder dan 30% van het daadwerkelijk opgenomen. De resterende geneesmiddel wordt afgebroken in de lever. Ter verhoging van de potentie van het geneesmiddel, sommige deskundigen geven aan dat het moet worden ingenomen samen met Clomid. Anderen adviseren dat de Clomid moet worden genomen nadat het medicijn is stopgezet in een reeks van cycli.

 

Doseren

Primobolan is genomen in drie verschillende manieren door de bodybuilders. Sommige oraal te nemen, anderen te injecteren en weer anderen toe te passen lokaal op de huid. In alle gevallen is de exacte dosis voor een effect gewoon giswerk.

Voor orale inname is de aanbevolen dosering is 25 mg eenmaal per dag. De hoeveelheid van het geneesmiddel opgenomen in de bloedbaan is niet bekend. Sommige deskundigen wijzen erop dat als er geen effect gezien in 3-4 weken, moet de dosis worden verhoogd tot 50 mg tijdens de volgende cyclus. Sommige zelfs oplopen tot 150 mg op een dagelijkse basis. Anderen zelfs bevelen de dosis moet worden gebaseerd op gewicht - 1 mg / kg per dag. Het geneesmiddel wordt genomen voor 4 weken en daarna een wash-out periode is ondernomen. Tijdens de wash-out periode, de meeste bodybuilders neemt u groeihormoon of thyroxine.

Primobolan is ook beschikbaar als een olie-achtige emulsie voor injectie. De aanbevolen dosis is overal 200 tot 350 mg twee keer per week. De injectie wordt gegeven in de bil gebied en kan worden ongemakkelijk. De plaats van injectie moet worden gedraaid om abcesvorming te voorkomen. De injectie mag nooit in de armen of de buik. De buitenste aspect van de dijen is de volgende meest voorkomende plaats van injectie.

Omdat Primobolan wordt snel afgebroken door de lever na orale inname, hebben veel bodybuilders geprobeerd om alternatieve manieren om de drug te beheren te ontwikkelen. Sommige mensen nemen de orale pillen, pletten ze en pak ze met verschillende organische oplosmiddelen. Het ruwe extract wordt vervolgens gemengd met een olie en vervolgens toegepast op de huid. Alle steroiden hebben de mogelijkheid om worden geabsorbeerd door de huid, maar de hoeveelheid van de absorptie is zeer variabel. Veel mensen hebben recepten voor de extractie van Primobolan en te mengen met een cocktail van oliën, vitaminen en voedingsstoffen-het grootste deel van het gebaseerd is op heel weinig wetenschap en veel schroothoop wetenschappelijke kennis.

Sommige mensen beweren dat het herstel na een blessure snel is als de actuele Primobolan wordt toegepast op de site van trauma. Echter, in al deze gevallen, de kwaliteit en de zuiverheid van de Primobolan is verdacht.

De gewichtstoename gezien met Primobolan is een beetje sneller wanneer het dieet wordt aangevuld met een hoge calorieën. Hoewel er vele fiets-regimes, iedereen heeft zijn eigen individuele regime. Een ding om op te merken over dit medicijn is dat het niet altijd tot dezelfde effecten in elk individu. De redenen hiervoor zijn onbekend, maar verondersteld gerelateerd te zijn aan nep drugs of verontreinigde producten.

 

Vrouwen

Hoewel er zijn berichten dat Primobolan kan vet te verbranden, is dit thermogene niet toegeschreven aan de drug, maar meer om de intensiteit van de oefening. Bij lage doses, is Primobolan veroorzaakt geen virilization, maar bij hogere doseringen deze effecten zijn duidelijk. Primobolan wordt ook veel gebruikt door vrouwen, omdat het veroorzaakt geen onnodig vasthouden van water.

 

Bijwerkingen

Er zijn geen gegevens basis van de bijwerkingen, omdat het geneesmiddel is nooit goedgekeurd voor gebruik bij de mens. Uit onderzoek is echter van bodybuilders geven aan dat het medicijn over het algemeen veilig is en de bijwerkingen zijn zeldzaam. De meest voorkomende gemelde bijwerkingen van Primobolan omvatten het volgende:

algemene vermoeidheid
misselijkheid, braken
buikkrampen
stemmingswisselingen-depressie, woede
acne, vette huid
vasthouden van water in het lichaam
borstvergroting

De meerderheid van deze bijwerkingen verdwijnen als het geneesmiddel wordt gestopt.

 

Opsporing

Primobolan heeft een lange halfwaardetijd. Gegevens uit het verleden geven aan dat het kan in het lichaam blijven gedurende 5 dagen en is gemakkelijk gedetecteerd in de urine tot 3-8 weken. De drug wordt regelmatig getest door alle sportorganisaties. Want het is gedetecteerd in de urine gedurende lange perioden, wordt het medicijn alleen gebruikt tijdens het voorseizoen.

 

Beschikbaarheid

Primobolan is niet makkelijk te krijgen, zelfs op de zwarte markt. Het geneesmiddel wordt gewoon niet meer geproduceerd. Er zijn een paar illegale laboratoria dat het te maken product, maar de zuiverheid en de kwaliteit is twijfelachtig. Een paar jaar geleden een groot deel van Primobolan werd gesmokkeld uit het Oosten, Mexico en Europa en er zijn talloze meldingen van nep-producten. De prijs van een tablet (25 mg) wordt gezegd dat het ongeveer 2 dollar kosten - $ 4. Veel zelfs verkopen honderd mg voor injectie voor $ 5-10.

Er zijn een aantal bodybuilders die hun anabole steroiden te krijgen door te zoeken voor bedrijven die hun veevoer met deze geneesmiddelen. Ze verbruiken alleen maar kippen en andere dieren die eerder zijn ingespoten met Primobolan. Echter, atleten die consumeren zoals vlees met hormonen zijn altijd op een risico voor de detectie ook.

 

Wettelijk

Primobolan is geclassificeerd als een schema 3 drug onder de gereguleerde stof te handelen. Het heeft geen gebruik in de klinische geneeskunde en het bezit, de distributie of de verkoop van de drug is illegaal beschouwd.

Finale Advies: De echte Primobolan is niet meer beschikbaar, sla uw geld naar een andere anabole steroiden te kopen of beter nog-go schoon te maken.