Fabrikanten

List of all manufacturers


Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

29,00 €

15% 24,65 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Methangen Calvin Scott (methandienone)

Dianabol is een synthetische steroide zeer vergelijkbaar met die van testosteron. Het is een van de oudste anabole steroiden op de illegale drugsmarkt. De anabole eigenschappen van het geneesmiddel werden snel gerealiseerd kort nadat het was vervaardigd. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1958 op een moment dat de toxiciteit van steroiden niet op prijs werd gesteld.

 

Sterker nog, was het eerst de markt gebracht als een spier groei agent en veel gebruikt in de jaren '60 en '70. In het volgende decennium, het medicijn bleek een succes voor vele atleten en bodybuilders, maar al snel de bijwerkingen van het geneesmiddel werd duidelijk.

 

Over de hele wereld, bodybuilders klaagde over ernstige bijwerkingen en er waren veel gevallen van leverbeschadiging gemeld. Al snel verwierf het geneesmiddel een slechte reputatie en in de geneeskunde het gebruik ervan duurde slechts een paar decennia. De drug werd uitgeprobeerd als een behandeling van onvruchtbaarheid, spieratrofie en een aantal tegen bloedarmoede. In de vroege jaren '90, de FDA eindelijk verboden het geneesmiddel voor gebruik bij mensen. De drug is nergens meer vervaardigd in Noord-Amerika en het grootste deel van West-Europa. De meerderheid van Dianabol vandaag beschikbaar is vervaardigd in Mexico, Zuidoost-Azië en China. De kwaliteit en de zuiverheid van de voorbereidingen blijven onbekend.

 

Farmacologie

Dianabol is op grote schaal gebruikt door vele atleten, professionele filmsterren en bodybuilders. In de jaren '60 en '70, waren er geen wetten te voorkomen dat iemand het gebruik van deze drug. De drug heeft wel degelijk anabole activiteit bij gebruik voor korte perioden. Bij hoge doseringen, maar bezit ook androgene activiteit. Het leidt snel op te bouwen in eiwit massa en kracht over een paar maanden, het is gevonden om op te treden op de lever, nieren, hersenen en zelfs het hart. Studies geven aan dat deze oefening de prestaties verbetert door het behoud van zuurstof in de rode bloedcellen en het verminderen van cellulaire ademhaling. De drug wordt ook gemetaboliseerd door het enzym aromatase in het vetweefsel naar oestrogeen. Hoewel het heeft een aantal gunstige effecten, zoals het vergroten van spiermassa, kan het effect op de hartspier leiden tot een excessieve uitbreiding van het hart. Dit leidt vaak tot hartfalen of een hartaanval.

 

Bodybuilders

Dianabol is nog steeds veel gebruikt door atleten in alle sporten. Het geneesmiddel wordt in combinatie met een verscheidenheid van andere geneesmiddelen om het lichaam bouwproces vergroten. De dosering van Dianabol varieert van 10-100 mg / dag gedurende 4-6 weken. De meeste mensen zien een resultaat na 4 weken. Het wordt echter aanbevolen dat het geneesmiddel niet worden gebruikt voor meer dan 4 weken per keer. Het wordt vaak gecombineerd met andere anabole hormonen zoals Equipose, Anavar of Winstrol om de effecten te versterken.

 

De startdosis voor een beginnende bodybuilder moet 10mg/day worden en dit moet slechts geleidelijk worden verhoogd tijdens de 2e cyclus. De drug wordt ook omgezet in oestrogeen bij hoge doses. Tijdens de wash-out-fase, sommige bodybuilders toe te voegen Clomid of Nolvadex aan het regime om de testosteron niveaus op een hoog te houden. De toevoeging van Clomid minimaliseert ook de borstvergroting en het vasthouden van water.
 
De gewichtstoename is geleidelijk en ondanks wat wordt beweerd op het internet, is er geen acuut winst in gewicht. De vroege gewichtstoename is meestal uit het water en natrium vasthouden en niet bouwen van eiwitten. Om te zien voordelen van dianabol, moet men om de drug te nemen voor minstens 4-8 weken. Dianabol mag niet worden ingenomen in het seizoen, omdat het uitgesproken neveneffecten. Het geneesmiddel moet langzaam worden gestart tijdens het buiten het seizoen en bleef bij lage doses.
 
Het belangrijkste om te onthouden bij het nemen van een anabole steroide is als aanvulling op het dieet met een hoge calorieën. Een deel van de gewichtstoename gezien met dianabol is te wijten aan het vasthouden van water. De meeste bodybuilders voegt 10-20 ponden in gewicht meer dan 4 weken wanneer het dieet rijk is aan eiwitten.

 

Bijwerkingen

Net als alle anabole steroiden, Dianabol heeft een bereik van bijwerkingen die zijn onder meer:

gynaecomastie
acne
vette huid
een verhoogde bloeddruk
haaruitval
verlies van libido
impotentie
testiculaire atrofie
vermoeidheid
verdieping van de stem
musculanization
haargroei bij vrouwen

 

De meerderheid van deze bijwerkingen zijn zeldzaam wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt voor korte periodes. Echter, onvoorspelbare complicaties, zoals geelzucht en hartaanvallen ook gemeld. Alle vrouwen die consumeren deze drug moeten zich bewust zijn van de virilizing effects-waarvan sommige niet omkeerbaar zijn, zelfs na het stoppen van het geneesmiddel. Voor alle gebruikers van Dianabol, wanneer het geneesmiddel wordt gestopt de bijwerkingen niet omgekeerd, maar dat doet de gewichtstoename.

 

Dosis

De dosering van Dianabol is variabel, sommige raden vanaf 10 mg / dag en langzaam te verhogen tot 40 mg / dag gedurende een paar maanden. Sommige bodybuilders gaan zelfs zo hoog als 100 mg / dag, maar de bijwerkingen niet meer prominent op zo'n hoge doses.
 
Iedereen die dianabol is geadviseerd om follow-up met een arts, het geneesmiddel heeft extreem krachtige bijwerkingen en kan vernietigen uw lever. Want het kan het vasthouden van water te verhogen, kan dit gevolgen hebben voor het hart en hoge bloeddruk veroorzaken.
 
Dianabol wordt snel geabsorbeerd vanuit de maag en duurt 3-5 uur in het lichaam. Het is het beste ingenomen met voedsel en veel water om buikkrampen te voorkomen. Ondanks de korte duur van de actie, kan het geneesmiddel worden gedetecteerd in de urine tot 1-2 weken.


Beschikbaarheid

Er zijn veel sites op het internet die beweren de drug hebben, maar de kwestie van zuiverheid blijft. Er zijn veel experts die beweren dat Dianabol verkocht in Cyberspace nep is, omdat het gebruik ervan is niet aangetoond dat het even welk type van het lichaam van de groei te bevorderen. Er zijn veel gevallen waarin de Dianabol is vervangen voor clenbuterol of andere minder krachtige drugs.
 
Het geneesmiddel wordt gesmokkeld naar de VS uit Mexico, Europa, Thailand en Rusland. In Mexico is het verkocht onder de merknaam Reforvit-b. Rechtshandhaving langs de Mexicaanse grens is zich zeer bewust van deze drug en actief het scherm op elke verdachte pakket doormaakt.
 
Ondanks de vele dealers beweren dat zij het echte product, er is gewoon geen manier van vertellen, tenzij men analyseert de tablet in een chemisch laboratorium. En veel laboratoria getest hebben anabole pillen verkocht via internet en de conclusie is unaniem - nep of verontreinigd is.
 
Hoewel er geen manier om te weten wie wat verkoopt, is het het beste om te streven naar een dealer die gerenommeerde.

 

Testen

Dianabol wordt niet gebruikt in de geneeskunde en is momenteel ingedeeld onder de controle Substances Act als een bijlage 3 drug. Alle sportorganisaties hebben verboden het gebruik ervan en de drug is actief gescreend in de urine. De geavanceerde testsystemen die vandaag beschikbaar zijn kunnen identificeren metabolieten van dianabol in de urine tot 4 weken na de laatste dosis.

 

Kosten

Dianabol is niet duur op voorwaarde dat u krijgt wat je betaalt voor. Gemiddeld zijn de kosten voor 500 tabletten (10 mg) is ongeveer $ 200.

 

Wettelijk

Dianabol is verboden voor gebruik in de klinische geneeskunde in Noord-Amerika. Niet alleen is het niet beschikbaar is legaal, wordt het ingedeeld onder de gereguleerde stof Act en dat betekent, het bezit, de verkoop of distributie van dit product kan leiden tot geldboetes en gevangenisstraffen. Toch heeft deze waarschuwing aan dovemansoren is gericht onder de atleten die nog steeds aan de drug te gebruiken.

 

Final Word

Iedereen die naar de body mass verhoging moet niet kiezen Dianabol. Het geneesmiddel wordt niet meer vervaardigd. Terwijl Dianabol is nog steeds geproduceerd in sommige delen van Azië en Mexico, de zuiverheid en kwaliteit zijn twijfelachtig. Te worden aan de veilige kant, probeer dan een ander product dat is gemakkelijker beschikbaar en kan worden gecontroleerd