Fabrikanten

List of all manufacturers


Proviron Schering 10 tabs [25mg/tab]

Proviron Schering 10 tabs [25mg/tab]

8,00 €

15% 6,80 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Proviron Schering (mesterolone, proviron)

Proviron is eigenlijk een drug met anti-oestrogene activiteit. Door het blokkeren van de oestrogeen-receptoren in de hersenen, veroorzaakt een piek in de afgifte van de gonadotrofinen (LH en FHS), die vervolgens leiden tot de testes meer testosteron te maken.

De drug bezit geen directe anabole of androgene activiteit.

 

Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren '70 en door de late jaren '90 was verdwenen van de markt. Het farmaceutische bedrijf Schering niet langer maakt het product. Elke verkoper op het internet die beweert dat zij het product is ook niet eerlijk of is waarschijnlijk het verkopen van een nep-product. Er is geen massa-productie van deze drug. Terwijl Proviron is beschikbaar op cyberspace voor te verkopen, zijn er berichten dat het geneesmiddel wordt gesmokkeld vanuit vanuit Azië, Rusland en Mexico. In al deze gevallen de authenticiteit van de Proviron is in twijfel getrokken.
 
Zijn weg in eerste instantie uitgeprobeerd, voor zowel mannen en vrouwen die hadden depressies en angsten te behandelen.
 
Wat was ontdekt in deze studies was dat het medicijn heeft geleid tot een toename van de gonadotrofinen (LH & FSH) en verhoogde testosteron. Dit leidde vervolgens tot het gebruik ervan in de behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Vandaag de dag Proviron is niet langer beschikbaar is en niet gewend aan een medische aandoening te behandelen. Bijna zonder vraag, wat is beschikbaar op het internet is niet Proviron en het meest waarschijnlijk nep of namaak.

 

Indicaties

Once upon a time, was Proviron geindiceerd voor de behandeling van testosteron deficiëntie, en mannelijke onvruchtbaarheid problemen te wijten aan een probleem in de hypothalamus, de hypofyse of testikels

 

Farmacologie

Proviron heeft meer androgene activiteit in plaats van anabole effecten. Het wordt gebruikt door atleten en bodybuilders om te helpen het lichaam te herstellen van de testosteronspiegel die optreedt na langdurig gebruik van exogene anabole steroiden.

 

De meerderheid van de bodybuilders die gebruik hebben gemaakt Proviron zijn teleurgesteld. De drug heeft nagelaten te voldoen aan de hype. De meeste gebruikers hebben beweerd dat het geneesmiddel geen spiermassa of kracht te verhogen. In feite is de meerderheid van individuen beschouwen het als een afvalstof en ongerechtvaardigd. Een deel van het probleem kan te wijten zijn aan het feit dat de echte Proviron niet beschikbaar is en misschien mensen zijn het kopen van nep-producten. Er zijn veel meldingen van namaak-of valse Proviron producten op de markt. Tenzij het medicijn is getest in een chemisch laboratorium is het onmogelijk om te zeggen wat men koopt.
 
De drug niet bezit anti-oestrogeen activiteit, zoals Nolvadex of Arimidex. Zo, het blokkeert de borstvergroting en het vasthouden van water, die zijn vaak voorkomende bijwerkingen van de meeste anabole steroiden.
 
Sommige gebruikers beweren dat het de spieren toebrengt aan uitstulping en een rip-echter, veel van deze gebruikers te nemen, zodat veel andere anabole steroiden, het is moeilijk om te weten welk medicijn daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de spiergroei. Het geneesmiddel wordt voornamelijk gebruikt tijdens de wash-out cyclus om de testosteronpiek te behouden. Meeste kennis atleten hebben gestopt met het gebruik Proviron en heb in plaats daarvan wendde zich tot Arimidex of Nolvadex.

 

Teven

Proviron is ook gebruikt door vrouwen in het verleden. Hoewel er zijn meldingen geweest van de bodybuilding eigenschappen, zijn er net zoveel vrouwen die beweren dat het medicijn heeft erg weinig gedaan. Door zijn anti-oestrogeen activiteit, moeten alle vrouwen die nemen dit medicijn worden opgevolgd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

 

Dosis

Dosis van Mesterolon is 25 mg via de mond 2-3 keer per dag gedurende enkele maanden, gevolgd door een onderhoudstherapie voor een paar maanden. Proviron bij orale inname snel geabsorbeerd in de bloedstroom. Het heeft een zeer lange halfwaardetijd van bijna 12-24 uur. Het blijft in het lichaam voor een lange tijd en is gemakkelijk gedetecteerd in de urine gedurende minstens 2 weken na de laatste dosis.

 

Omdat het medicijn is niet een effectieve anti-oestrogeen is vaak gecombineerd met tamoxifen of Arimidex. Het wordt meestal genomen tijdens de wash-out fase.

 

Bijwerkingen

Zoals bij elke drug, Proviron is ook geassocieerd met een aantal zeldzame bijwerkingen. Terwijl de bijwerkingen komen niet in alle individuen, ze zijn heel verontrustend. De bijwerkingen zijn onder meer:
 
pijnlijke erecties
verlies van libido
algemene vermoeidheid
verdieping van de stem
haargroei
acne, vette huid

 

Contra-indicaties

Proviron wordt niet aanbevolen voor gebruik in:
 
kinderen
bij zwangere vrouwen
personen met een abnormale leverfunctie
personen die prostaatkanker
degenen die allergieën

 

Kosten

Het geneesmiddel indien beschikbaar is duur. Wat zit er in twijfel is de kwaliteit en zuiverheid. Alle Proviron vandaag beschikbaar is alleen beschikbaar op de zwarte markt. De meerderheid van de Proviron is gesmokkeld naar de VS uit Mexico en het Verre Oosten. Een pil van 20 mg kost ergens tussen de $ 3 - $ 4 - en er is geen manier van het vertellen als het nep.

 

Opsporing

Proviron is een verboden drug door de meeste sportorganisaties. Het is actief gescreend in de urine. Door zijn lange halfwaardetijd, is de drug gemakkelijk gedetecteerd in de urine tot 2 weken na de laatste dosis.

 

Wettelijk

Hoewel het niet onwettig is om Proviron bezitten, om alle sportieve instanties scherm voor het in de urine. In de Verenigde Staten, wordt Proviron ingedeeld onder de controle stof fungeren als een schema 3 drug.

 

Final Word

Proviron is een drug die is verbannen naar de geschiedenisboeken. De echte product is niet overal beschikbaar. Wat is op dit moment wordt verkocht is het meest waarschijnlijk nep of verontreinigd met andere producten. Voor degenen die nog geinteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun lichaam, zou Arimidex een veel betere keuze