Fabrikanten

List of all manufacturers


Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

235,00 €

40% 141,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 36IU (human growth hormone)

INRODUCTION

Menselijk groeihormoon is een van nature voorkomende stof die afgescheiden wordt door de hypofyse. Het is essentieel voor normale groei en ontwikkeling. Groeihormoon (GH) wordt uitgescheiden door de hypofyse vanaf de geboorte en de piek rond de late adolescentie. In de 2e decennium van het leven, het niveau van groeihormoon begon te dalen. Al meer dan 40 jaar groeihormoon is beschikbaar voor specifieke medische aandoeningen te behandelen. Echter, in de afgelopen drie decennia heeft groeihormoon manie op de markt en iedereen wil nemen. De middelbare leeftijd en ouderen lijken te denken GH kan keren vergrijzing, de jonge tieners willen hun lichaam te bouwen en de sporters willen beter presteren. Van alle drugs misbruikt door sporters, groeihormoon behoort waarschijnlijk in de top drie.

 

Wat Human Growth Hormone?

Menselijk groeihormoon, afgekort als HGH, hGH en GH, is het hormoon dat cellen de productie, groei en metabole processen activeert in het menselijk lichaam. Afgescheiden door de hypofyse bevindt zich net binnen de basis van de schedel, GH is verantwoordelijk voor het werken in combinatie met andere hormonen in het lichaam te stimuleren en te reguleren een goede menselijke groei en ontwikkeling. GH levels over het algemeen bereiken hun all time high in de puberteit en significant afnemen rond de leeftijd van 40 jaar.

Groeihormoon is direct beschikbaar uit vele reformwinkels en kuuroorden. Het is ook overal verkrijgbaar van vele voedingsstoffen en alternatieve zorgverleners. De groei hormonen wordt vaak verkocht onder andere namen, zoals Genotropin ®, Humatrope ®, Norditropin ®, Nutropin ®, Saizen ®, Serostim ®)

 

Farmacologie

Het merendeel van de GH beschikbaar is vervaardigd met behulp van recombinant-DNA-technologie, de twee types van synthetische HGH beschikbaar zijn somatropine en somatrem. Beide synthetische soorten hebben vergelijkbare farmacologische acties. De synthetische vormen een keer ingespoten zijn onmogelijk te onderscheiden van de natuurlijk voorkomende GH. Groeihormoon werkt door binding aan GH receptoren op verschillende weefsels en het stimuleren van een verscheidenheid van cellulaire acties. GH heeft meerdere fysiologische effecten, zoals regulering van de stofwisseling, het onderhouden van vocht-en elektrolytenbalans, het verhogen van het skelet en spiermassa. GH levels zijn over het algemeen toegenomen tijdens stress, slaap en lichaamsbeweging.

 

In welke omstandigheden doen GH levels veranderen?

Er zijn een aantal medische aandoeningen die zich kunnen ontwikkelen als niveaus van GH zijn of te laag of te hoog. Met een overschot van menselijk groeihormoon het lichaam kan meer dan produceren cellen waardoor acromegalie, een aandoening die gekenmerkt wordt door oversized extremiteiten, snelle en continue celgroei, en een verscheidenheid aan andere ernstige gezondheids-complicaties, of hypofyse gigantisme, wat resulteert in extreme hoogte te wijten aan meer dan secretie van GH.
Medische aandoeningen worden veroorzaakt door GH deficiëntie kan ernstig zijn en, wat leidt tot een verscheidenheid van kleine gestalte voorwaarden die ernstig kunnen beinvloeden algehele gezondheid.

 

Goedgekeurde klinische toepassingen van GH

De FDA heeft diverse goedgekeurde injecteerbare bereidingen van HGH. Het groeihormoon is alleen beschikbaar met een recept van een gediplomeerd arts. Synthetisch afgeleid (recombinant) GH werd in eerste instantie goedgekeurd door de FDA in 1985 voor de behandeling van een kleine gestalte als gevolg van GH deficiëntie (GHD). In de daarop volgende jaren, GH bleef goedkeuring voor de behandeling van specifieke klinische omstandigheden veroorzaken korte gestalte en andere complicaties met betrekking tot levenslang GHD zoals Prader-Willi-syndroom, een korte gestalte veroorzaakt door chronische nierinsufficiëntie, het syndroom van Turner, idiopathische kleine gestalte te krijgen, en intra-uteriene groeivertraging. De FDA heeft ook ingestemd met GH therapie voor de behandeling van groeihormoon deficiëntie toegeschreven aan de aanwezigheid van hypofyse tumoren. Een andere recente goedgekeurde gebruik voor GH is voor volwassenen die de ontwikkeling van het wasting syndroom van aids te behandelen.

Er is veel bewijs dat dat de injectie van GH in de hierboven genoemde stoornissen shows kan leiden tot:
 
verhoogde spiermassa en botdichtheid
verminderd lichaamsvet
verbeterde uitvoering
meer lichaamsbeweging prestaties
verhoogd cardiovasculair tolerantie voor stress / uit te oefenen

 

Doseren

GH is nooit oraal in te nemen. Het is altijd toegediend als een injectie-of subcutaan of intramusculair. GH werkt vrij snel als het eenmaal is opgenomen in de bloedstroom. De dosering van groeihormoon is nog steeds niet volledig bekend. Terwijl het meest recente onderzoek geeft aan dat het moet gebaseerd zijn op het niveau van de IGF, vele artsen de dosis is gebaseerd op het lichaamsgewicht. Voor volwassenen is de dosering is ongeveer 0,01-0,1 mg / kg lichaamsgewicht. Deze dosering is afhankelijk van het type product en wat het is om te worden gebruikt. De momenteel beschikbare GH komt hetzij als een poeder of een vloeistof. Het poeder wordt opgelost in een zoutoplossing voor injectie.

 

Bijwerkingen van groeihormoon

GH kan een aantal bijwerkingen, die zijn verontrustend. De meest voorkomende zijn:
 
Gegeneraliseerd oedeem
Carpaal tunnel syndroom
Gewrichts-en spierpijn
Neuropathieën (bijv., gevoelloosheid en tintelingen)
Verhoging van de bloedsuikerspiegel

 

Heeft men nodig een recept voor GH?

GH kan alleen rechtsgeldig worden voorgeschreven voor de genoemde doeleinden goedgekeurd door de FDA, maar veel off-label gebruikt voor het hormoon bestaan, zoals atletische prestaties verbeteren en anti-aging behandeling. In de meeste gevallen van off-label gebruik, heeft de FDA niet goedgekeurd GH behandeling simpelweg omdat de potentiële voordelen van de therapie niet opwegen tegen de mogelijke risico's door het veranderen van het lichaam niveaus van GH. Terwijl aangeprezen door sommigen als een wondermiddel-all, GH met zich ernstige bijwerkingen die patiënten moeten oppassen voor aanvang van de behandeling.

 

Potentiële risico's van het nemen van GH

Met GH is er de altijd aanwezige risico van overdosering, wat kan leiden tot de ontwikkeling van de verwoestende omstandigheden op door overmatige GH productie gebracht, zoals acromegalie. Omdat GH stimuleert de celgroei, is er ook het risico dat GH kan de proliferatie van ongewenste cellen zoals kanker-cellen te activeren, waardoor de ontwikkeling van leukemie, prostaatkanker en kwaadaardige tumoren bij het ondergaan van GH therapie. Relatief minder ernstige bijwerkingen van de GH zijn vochtretentie, carpaal tunnel syndroom, pijn in de gewrichten, en type 2 diabetes. Anti-managers overwegen GH therapie moet zorgvuldig afwegen van de risico's en voordelen van de behandeling alvorens te beslissen om door te gaan met de potentieel schadelijke therapie.

 

Off-label gebruik

Bodybuilding

De grote off-label gebruik van GH zijn voor anti aging en voor bodybuilding. GH is een van de meest misbruikte drugs door sporters. De drug wordt op grote schaal beschikbaar, maar is verboden te bezitten of te verkopen. De meerderheid van de bodybuilder gebruik maken van een hele cocktail van drugs, samen met HGH. Welke drug leidt in feite tot een betere een lichaam is moeilijk om te weten, omdat deze mensen wel rekening zo veel drugs. Een andere reden waarom GH op grote schaal wordt misbruikt door veel atleten is omdat het middel is vrij moeilijk te detecteren.

 

Het exacte aantal van personen die te nemen GH blijft onbekend, maar zo nu en dan af en toe een atleet zal bekennen misbruiken.

 

Voor de bodybuilder, is GH niet goedkoop. Afhankelijk van waar een koopt en van wie, kan de maandelijkse kosten overal lopen van $ 500 - $ 2000. En in sommige gevallen, de GH is nep.

 

Anti-Aging

Een andere off-label gebruik van de GH is in de zoektocht naar resterende jeugdig. Veel mensen willen de lijnen en rimpels op hun gezicht te keren en hebben zich tot groeihormoon. Ondanks alle hype over GH, is het niet goedgekeurd voor anti aging behandeling. En er is geen bewijs dat het kan elke lijnen, rimpels of te wijzigen huidtextuur te keren.

Vanwege de veel geadverteerde succes en de populariteit van menselijk groeihormoon, ineffectief "copy cat" behandelingen vooral verkocht in pilvorm zijn beweerde een 70 miljoen dollar-industrie te genereren. Anti-aging "sukkels" zal betalen tussen de tien en twintig duizend dollar per jaar voor de echte GH injecties, meestal toegediend in een anti-aging kliniek of medische spa-instelling.

 

Beschikbaarheid

De meerderheid van de mensen krijgen hun HGH door middel van illegale middelen. In sommige gevallen wordt het product gestolen van apotheken. Soms is het gewetenloze artsen die het voorschrijven voor het off-label gebruik. GH is ook gesmokkeld vanuit Mexico en Europa. Er zijn ook vele apotheken in cyberspace die verkopen GH. In de meeste gevallen worden de internet apotheek gerund door artsen die alleen maar een recept te schrijven zonder het zien van de patiënt. Veel mensen kopen GH op deze manier en dan verkopen op de zwarte markt.

Hoewel de enige juiste manier is om HG te beheren is via een injectie, er zijn veel mensen die de markt GH als een spray pil of een actueel gel. De GH molecuul is slechts minimaal geabsorbeerd bij inademing of geplaatst onder de tong.

 

Beperkingen van het testen van

Synthetische GH is zeer moeilijk op te sporen in het lichaam. De huidige methoden niet kan ontdekken GH meer dan 48 uur na de laatste injectie en de meeste atleten zijn zich bewust van dit feit. Een favoriete vraag van elke atleet vandaag de dag voordat hij begint te nemen illegale drug is als er een test voor het.

 

Sermorelin

Sermorelin is een relatief nieuw geneesmiddel dat is in China nagemaakt van de originele drug, Geref. Sermorelin is een biologisch actieve analoog van groeihormoon releasing hormoon (GHRH), dat wordt geproduceerd door de menselijke hypothalamus de productie en afgifte van groeihormoon te stimuleren door de hypofyse. Sermorelin is niet gedetecteerd in het bloed of de urine na een bepaalde periode. Dus voor het moment, dingen zijn status-quo met de sportorganisaties en alleen de domste atleet is ooit betrapt met GH.

Sermorelin bij toediening duurt minstens 3-4 weken te werken voordat de effecten zijn duidelijk. Het bouwt geleidelijk van kracht en heeft geen enkele van de belangrijkste bijwerkingen van groeihormoon. Sermorelin is over het algemeen ontworpen om de vergrijzing van de bevolking te behandelen en is niet een effectieve vervanging voor GH. Als uw lichaam heeft geen GH, dan Sermorelin zal weinig voor je. Sermorelin kost ergens tussen de $ 300 - $ 1000 voor de levering een maand.

 

Controle Status

Het wijdverbreide misbruik van HG heeft geleid tot enige Federal Regulations te beperken verkoopt en distributie. De 1990 Anabole steroiden Control Act nu dat iedereen bezit, de verkoop van middelen, is de distributie GH het plegen van een misdrijf. Er zijn ernstige straffen voor zulke daden en omvatten gevangenisstraf en geldboeten. In maart 2007 werd een wetsvoorstel geintroduceerd in de Amerikaanse Senaat tot wijziging van de Controlled Substances Act en voeg HGH tot en met III schema. GH wordt momenteel opgenomen door het Wereld Anti-Doping Agentschap en het Internationaal Olympisch Comite als een prestatieverhogende drug blokkeren van atleten uit het gebruik ervan.