Fabrikanten

List of all manufacturers


Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

176,00 €

15% 149,60 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Halogene Calvin Scott (fluoxymesterone, halotestin)

Halotestin is een synthetische anabole steroide dat krachtige androgene eigenschappen heeft. Halotestin is aangetoond dat de groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen te verhogen en secundaire geslachtskenmerken ontwikkelen.

 

Het kan ook toenemen eiwitanabolisme, verminderen eiwitkatabolisme, en leidt tot een positieve stikstofbalans wanneer er voldoende calorieën worden geleverd. Verder, de steroide heeft de mogelijkheid om de productie van rode bloedcellen te stimuleren door het vrijgeven van erytropoëtine door de nieren. Dit leidt tot meer hemoglobine en extra zuurstof draagkracht.

 

Halotestin is een zeer potente androgeen en het is snel tot stand brengen zich als de anabole middel van keuze bij veel atleten. Deze synthetische drug heeft vele functies ideaal voor veel bodybuilders. Het wordt snel handelt, is niet omgezet in oestrogeen en kan leiden tot aanzienlijke verbetering van de inspanningscapaciteit prestaties. Agressie en kracht zijn twee belangrijke kenmerken van de drug die hebben het heel beroemd.

 

Indicaties

Halotestin is geindiceerd voor de behandeling van aandoeningen waar sprake is van een tekort of afwezigheid van testosteron. Deze voorwaarden zijn onder meer een tekort aan testosteron:
primaire hypogonadisme
orchitis
na de operatie-orchidectomie
hersentumoren
vertraagde puberteit
Bij vrouwen wordt Halotestin ook gebruikt om verschillende aandoeningen waaronder de behandeling van:
palliatie van androgeen responsieve
recidiverende borstkankers
mensen met borstkanker, die is
hormonale gevoelige

 

Dosis

De dosering van Halotestin wordt meestal beinvloed door de aandoening. Het wordt meestal toegediend in verdeelde doses van 5-20 mg / dag. Het algemene principe is om de hoogste dosering geef en taps naar beneden nadat de respons is verkregen. De herhaling van de doses over de dag ervoor te zorgen dat het bloed niveaus hoog blijven voor de 24 uur tijd. Afhankelijk van de conditie, de meeste mensen ontvangen deze drug voor 1 -6 maanden. Halotestin is alleen beschikbaar als een tablet van 2, 5 of 10 mg.

 

Bijwerkingen

Net als alle androgene steroiden, Halotestin heeft ook een behoorlijk aantal van de bijwerkingen. Deze bijwerkingen komen niet in alle individuen. Terwijl de bijwerkingen zijn zeldzaam, ze zijn meer op de voorgrond als de behandeling wordt verlengd. De bijwerkingen zijn onder meer:

 

Teven

Menstruele onregelmatigheden
Verdieping van de stem
Clitorale uitbreiding
Haargroei
Helaas clitoris uitbreiding is niet altijd reversibel zijn, ook na het stoppen van de behandeling.

 

Mannen

gynaecomastie
kaalheid
acne
vette huid
het vasthouden van water
misselijkheid, braken
geelzucht
lever kanker (zeldzaam)
verminderd libido
hoofdpijn
mentaal-angst, woede, depressie
allergische reacties

 

Waarschuwingen

Halotestin moet met grote voorzichtigheid gebruikt bij mensen met borstkanker als het kan leiden tot hypercalciëmie. Langdurig gebruik is geassocieerd met de ontwikkeling van leverkanker.
 
Bij kinderen, Halotestin kan het bot ontwikkeling te versnellen met out compenseren voor winst in lineaire groei resulteert in groteske functies.

 

Contra-indicaties

Halotestin mag niet worden gebruikt bij personen die:
overgevoeligheid voor steroiden
mannen met borstkanker
mannen met prostaatkanker
zwangere vrouwtjes

 

Bodybuilders

De meerderheid van de bodybuilders gebruiken een iets hogere dosis dan wat wordt gebruikt voor medische patiënten. De meest voorkomende dosering is ongeveer 20-30 mg / dag verdeeld in 2-4 kleine doses. Sommige mensen nemen zo veel als 40 mg / dag. Het medicijn wordt ingenomen met voedsel en veel water om maagkrampen te voorkomen. Halotestin wordt gemakkelijk geabsorbeerd vanuit de maag. Sommige individuen ook combineren Halotestin met andere anabole steroiden om de effecten te versterken. De meest voorkomende combinatie is Winstrol, Anavar en Anadrol. Anderen hebben gecombineerd injecteerbare testosteron bereidingen met Halotestin.

 

De meeste bodybuilders beweren dat de gewichtstoename is duidelijk rond de 3-4 weken. Verder is er ook een verbetering van de inspanningscapaciteit prestaties. Echter, wanneer het geneesmiddel wordt gestopt, de gewichtstoename doet afnemen met de tijd. Om ervoor te zorgen dat de gewichtstoename blijft, anderen gaan met een lage dosis Clomid cyclus van 2-3 weken.

In tegenstelling tot veel andere anabole steroiden, is Halotestin meestal gebruikt voor slechts een paar weken en niet maanden. Maar hoewel het niet oestrogene activiteit heeft, heeft het andere sterke bijwerkingen die de lange termijn te beperken.
 
Het geneesmiddel kan worden genomen in mondeling en wordt snel geabsorbeerd vanuit de maag. De halfwaardetijd is ongeveer 9 uur betekent dat het nog steeds kan worden gedetecteerd in het lichaam voor ongeveer 4-6 dagen.

 

Kosten

Halotestin is niet gemakkelijk beschikbaar is op de zwarte markt. Er zijn verschillende Halotestin producten die er gemaakt door de Franse, Griekse en Italianen. Halotestin wanneer beschikbaar is niet goedkoop. Elke tablet van 5 / 10 mg wordt vaak verkocht voor een dollar of meer. De toenemende markt voor dit product heeft ook een lijst van nep-producten, met name uit het Verre Oosten. Dus altijd je Halotestin bij een betrouwbare handelaar.

 

Opsporing

Na een enkele dosis, kan Halotestin worden gedetecteerd in de urine voor maximaal 4-6 dagen. Echter, de vooruitgang in ontwikkeling heeft geleid tot tests die de metabolieten van Halotestin kan voor het detecteren tot 45-60 dagen na de laatste dosis. De drug wordt het best gebruikt in het voorseizoen, omdat de kans op het ondergaan van testen zijn laag.

 

Controle

Halotestin is geclassificeerd als een bijlage 3 geneesmiddel op basis van de anabole steroiden Control Act. Het wordt beschouwd als illegaal om dit medicijn te bezitten zonder recept van een arts.