Fabrikanten

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke kaalheid (androgene alopecia) bij mannen te behandelen. [Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosine bij de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH).] Finasteride is een oraal actieve testosteron Type II 5-alpha reductase remmer, het enzym dat testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT). Topisch (op de hoofdhuid zelf) is van enig effect minimaliseren verdere haaruitval. In combinatie met Nizoral en spironolacton (die verschrikkelijk ruikt, door de manier), kan het eigenlijk keren verlies matig.

Oraal gebruik zal wel DHT niveaus systemisch te verminderen, hetgeen nadelig kan zijn training en sex-drive.

Voor gebruik in cycli met testosteron, ik denk niet dat het is slecht. Men hoeft gewoon niet willen minder DHT dan normaal. Naarmate de hoeveelheid testosteron in het systeem toeneemt, de hoeveelheid finasteride nodig is om niveaus te houden normaal stijgt. Ik beschouw 5 mg / dag redelijk in het gram per week niveau en proportioneel minder bij lagere doseringen van testosteron.

Persoonlijk zou ik niet meer gebruiken dan de aanbevolen farmaceutische dosering, of 5 mg / dag. Meer zou niet veilig zijn en zou op een gegeven moment reden DHT niveaus abnormaal laag geworden.

Finasteride is de chemische naam van de werkzame stof in Proscar en Propecia. Proscar en Propecia zijn geregistreerde handelsmerken van Merck & Co. Inc. in de Verenigde Staten en / of andere landen.