Fabrikanten

List of all manufacturers


Clomiphene Citrate Tablets Genesis 50 tabs [50mg/tab]

Clomiphene Citrate Tablets Genesis 50 tabs [50mg/tab]

46,00 €

25% 34,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Clomiphene Citrate Tablets Genesis (clomiphene citrate, clomid)

Clomifeencitraat (Clomid) is een synthetisch niet-steroide geneesmiddel dat is zeer gelijkaardig in structuur aan oestrogeen. Het wordt algemeen gebruikt als een ovulatoire stimulerend middel. Vanwege de gelijkenis met oestrogeen, kan het binden aan de oestrogeenreceptoren in de hypothalamus. Dit blokkeert de hypothalamus van sensing "echte" oestrogeen en de hypothalamus op haar beurt door het stimuleren van de hypofyse om meer Gonadotropins als FSH en LH vrij te laten. De FSH en LH stimuleren de eierstokken / testes meer oestrogeen / testosteron te produceren.

 

Deze eigenschap van clomifeen is op grote schaal gebruikt om vrouwen met ovarieel falen te behandelen en de ovulatie te induceren. Kan echter langdurig gebruik van deze drug niet veilig vanwege de toename risico op eierstokkanker.

 

Farmacologie

Clomid wordt aanbevolen voor de behandeling van vrouwen die ovulatoire disfunctie. Veel vrouwen die niet zwanger te raken zijn gevonden om disfunctie hebben in de ovulatie-cyclus. Vrouwen met ovulatie problemen zijn die met polycysteus ovarium syndroom en een aantal met onbekende oorzaken van amenorroe. Clomid is alleen voorgeschreven na een grondige evaluatie van de menstruele cyclus wordt gedaan om te bepalen waar het probleem zich voordoet. Om dit te bereiken ovulatie met Clomid, timing is van groot belang. De vrouw lichaamstemperatuur is gecontroleerd en bloedonderzoek wordt gedaan om te bepalen of de eisprong heeft plaatsgevonden.

 

Zodra de ovulatie is gevestigd, is Clomid gestart. In het algemeen Clomid is gestart op of rond de 5e dag van de cyclus. Clomid is over het algemeen toegediend gedurende 3-6 cycli. Op lange termijn therapie wordt niet aanbevolen

 

Werkingsmechanisme

Clomid is een zeer krachtige drug. Echter, met de juiste keuze van de dosis en de korte termijn therapie kan helpen bij onvruchtbare vrouwen. Clomifeen bootst oestrogeen in haar acties. Het heeft het vermogen om in wisselwerking met oestrogeen receptoren in de hypothalamus en blokkeren van deze sites. De hersenen zijn dan denkt dat er een lage hoeveelheid oestron in het lichaam en veroorzaakt een stijging van het niveau van Gonadotropins die de eierstok hyperstimulates om meer oestrogeen. Dit resulteert in een toename van de steroide synthese in zowel de bijnieren en de eierstokken. De stijging van de oestrogeen is belangrijk voor de bevruchting te laten plaatsvinden.

 

Indicaties

Clomid is alleen aanbevolen voor gebruik bij vrouwen met een ovulatoire disfunctie, maar ook aan de volgende eisen:
 
- Het vrouwtje is niet zwanger op het moment
- Afwezigheid van cysten. Een echografie wordt gedaan op elk vrouwtje uit te sluiten vergroting van de eierstokken voorafgaand aan de behandeling
- Er mag geen vaginale bloeden zijn. Als vaginale bloeden aanwezig is, moeten de vrouwelijke grondig worden onderzocht om te verzekeren dat er geen bewijs van een vorm van kanker
- alle patiënten moeten een normale leverfunctie

 

Terwijl de Clomid heeft een ontmoeting met enig succes bij vrouwen met ovulatoire disfunctie, is het niet goed bestudeerd bij mannelijke onvruchtbaarheid. Clomid is incidenteel uitgeprobeerd in Europa en de VS om mannen met vruchtbaarheidsproblemen te behandelen. Clomid is aangetoond dat de sterke stijging van de LH, FSH te bevorderen met als gevolg toename van het aantal zaadcellen. Echter, deze geisoleerde case reports en de therapie was slechts voor een paar maanden. Geen waarneembare bijwerkingen zijn waargenomen in deze geisoleerde case reports. Echter, er is bezorgdheid dat langdurige behandeling met clomifeen bij mannen kan worden geassocieerd met de ontwikkeling van testiculaire tumoren en milde gynaecomastie.

 

Dosering recept voor onvruchtbaarheid

Clomifeen is een groot molecuul, dat oplosbaar is in de meeste organische oplosmiddelen, zoals alcohol. Het natriumzout citraat is ook oplosbaar in water. De chemische stof is reukloos. Clomifeen komt als een 50 mg tablet.
 
Patiënten die Clomid moet volledig zijn uitgewerkt voor alle gynaecologische en endocriene stoornissen voorafgaand aan de therapie. Eisprong gebeurt meestal 5-10 dagen na het starten van Clomid. Dit coitus moet samenvallen met de verwachte tijd van de eisprong.
 
Clomid is begonnen op 50 mg / dag gedurende 5 dagen. Deze dosis kan worden verhoogd bij vrouwen die niet ovuleren.

 

Body Building

Clomid is ook op grote schaal misbruikt door zowel amateur-als professionele sporters. Deze zelfde groep individuen misbruik een hele reeks andere chemische stoffen, zoals anabole steroiden, HCG, tamoxifen, schildklierhormoon, etc. In tegenstelling tot andere anabole steroiden of hormonen, geen Clomid niet onderdrukken de niveaus van testosteron-door het veroorzaken van een stijging van de LH, het verhoogt de niveaus van testosteron.

 

Bijna alle anabole steroiden hebben zowel androgene en anabole eigenschappen. In sommige gevallen is de anabole steroiden hebben ook mild oestrogeen stimulerende activiteit. Verder zijn een aantal anabole steroiden ook omgezet in de vetweefsels van het enzym aromatase om het vrouwelijke geslachtshormoon, oestrogeen. Het oestrogeen is verantwoordelijk als de oorzaak van gynaecomastie bij bodybuilders. Terwijl de bodybuilders en atleten willen laten zien van hun lichaam, ze zelden willen opscheppen over hun borsten. Dus Clomid wordt gebruikt om de ontwikkeling van gynaecomastie blokkeren. Door het blokkeren van de oestrogeen-receptoren, zal het beperken van de gynecomastie gezien met anabole steroiden.

 

Verder, omdat Clomid blokkeert de oestrogeen receptoren in de hersenen, de hypothalamus stuurt een golf van releasing factors LH en FSH meer de synthese van de geslachtshormonen te bevorderen. De LH-en FSH ook inwerken op de testes en dit resulteert in verdere synthese van testosteron-die voorziet in een extra impuls voor de sporter. Sommige bodybuilders alleen Clomid voor de anabole effecten, terwijl anderen dit combineren met een cocktail van andere steroiden en groeihormoon.

 

Clomid Dosering voor atleten

Clomid is slechts eenmaal per dag. Experts op het gebied van body building suggereren dat het alleen of in combinatie met een lage potentie anabole steroiden worden gebruikt. De meeste bodybuilders nemen anabole steroiden voor een paar maanden en dan over te schakelen op Clomid. De Clomid zorgt voor de stijging van de testosteron en voorkomt ook dat de ontwikkeling van de borstvergroting. De exacte timing van wanneer Clomid te beginnen is niet bekend, maar het wordt aanbevolen dat zodra de steroide medicijnen zijn gestopt, moeten Clomid worden gestart binnen 7-10 dagen.

Een groot aantal atleten en bodybuilders wel rekening Clomid, maar de selectie van de dosering is zeer variabel. Terwijl het geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor body building, is de dosis is empirisch uitgewerkt. De meeste bodybuilders nemen ergens tussen de 50-100 mg / dag van clomifeen voor een periode van 2 weken. Sommige bodybuilders adviseren de dosis te verhogen tot 100 mg / dag als er geen effecten worden waargenomen. Na de derde week, moet Clomid worden gestopt. Deze fietsen fase is ontwikkeld door het verleden body builders. Aangezien er geen artsen raden Clomid voor body building doeleinden, is het moeilijk om een ??goede medisch advies op deze drug. In ieder geval, als je twijfels hebt een wilt misschien advies te krijgen van de vruchtbaarheid experts die de beste kennis over deze drug.

De exacte duur van Clomid is niet bekend. Er zijn geen lange-termijn gegevens over het geneesmiddel. In het algemeen moet men voorkomen dat Clomid voor pronged periodes.

 

Bijwerkingen

Bij de aanbevolen doses voor de korte duur, Clomid is over het algemeen veilig. De meerderheid van de bijwerkingen die optreden zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen zodra de behandeling wordt gestopt.
 
De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer het volgende:

spoelen
buikklachten
misselijkheid, braken
borsten
hoofdpijn
abnormale vaginale bloeden
algemene vermoeidheid
haaruitval

 

Visuele symptomen

Omdat de Clomid werkt op de hersenen, is er een bijwerking die van groot belang. Door het blokkeren van de oestrogeenreceptoren in de hypothalamus, de hypothalamus veroorzaakt het vrijkomen van stimulerende factoren om de hypofyse drang om de gonadotrofinen vrij te geven. De hypofyse is een kleine erwt grootte klier die ligt op de top van de zenuwen naar het oog. Omdat de hypofyse is hyperstimulated, is het de grootte toegenomen. Dit resulteert in compressie van de zenuwen naar het oog. Er zijn veel meldingen van visuele veranderingen bij personen die hebben genomen Clomid voor een lange tijd. De visie verandert variëren van floaters, verlies van een gedeeltelijke gezichtsvermogen, wazig, flitsen of troebel worden van de visie. Deze veranderingen over het algemeen optreden na langdurig gebruik van Clomid, maar er zijn berichten dat sommige individuen hebben deze effecten ontwikkeld na 7-10 dagen van gebruik. Veel van deze visie op veranderingen spontaan en zo kan rijden of machines te bedienen, zeer gevaarlijk. In de meeste gevallen zijn deze visie veranderingen zijn teruggeboekt als de Clomid is gestopt. Op het moment ontwikkelt men verandering van gezichtsvermogen, het geneesmiddel moet worden gestaakt en een bezoek aan een oogarts wordt sterk aanbevolen.

 

Stemmingswisselingen

De andere belangrijke bijwerking van Clomid is stemmingswisselingen. Er zijn vele rapporten die vrouwen die deze drug genomen voor lange periodes een verscheidenheid aan gedragsproblemen, variërend van ernstige depressie, woede, angst en agressie te ontwikkelen. Andere veranderingen ook gemeld zijn paranoia, rusteloosheid en slapeloosheid.

 

Ondanks de zorgwekkende bijwerkingen bij sommige personen, studies van vele klinische studies tonen aan dat deze bijwerkingen optreden bij minder dan 1% van de vrouwen. Er zijn geen harde cijfers over hoeveel bodybuilders last van deze bijwerkingen.

 

Kosten

Terwijl Clomid is een arts voorgeschreven voor gebruik in de behandeling voor onvruchtbaarheid, is het product ook op grote schaal beschikbaar is over het hele internet, zonder recept kunt krijgen. De kosten van clomifeen is variabel. De gemiddelde kosten voor 100 pillen (25-50 mg) kosten overal van $ 50-100.

 

Niveaus

Clomifeen is beschikbaar voor iedereen die wil om het te gebruiken. Toch hebben alle sportverenigingen verbod op het gebruik van deze drug in de professionele sport. De drug is gemakkelijk te herkennen in de urine gedurende minstens 5-12 dagen na gebruik. In feite is het testen op clomifeen is zeer geavanceerd en sommige laboratoria zelfs het meten van de niveaus van testosteron en oestrogeen, hun metabolieten en bepalen van de ratio. Wanneer een bepaalde verhouding wordt gezien, is misbruik met clomifeen vermoed.