Gyártók

List of all manufacturers


Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

105,00 €

25% 78,75 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Trenbolone Enanthate Injection Genesis (trenbolone enanthate)

Know Your Szteroid

A kémiai szerkezetét trenbolon Enanthate 17β-Hydroxyestra-4, 9, 11-trien-3-one.Its más neveket és kifejezéseket Tren, Tren Acne, Tren E, Hexahydrobenzylcarbonate Cyclohexylmethylcarbonate, és Fina. Trenbolon Enanthate által termelt földalatti laboratóriumokban helyett Parabolan és homályos észter. Ez egy olajos alapú szteroid és gyógyításra is használták állatgyógyászati ​​célra és testépítő és erőemelő.

Trenbolon Enanthate kizárólag kiépíteni erőt és tömeget. Ez egy életképes vegyület azok számára, akik szeretnék, hogy minimális injekciót, és egyidejűleg használni egy szép sovány tömeget biztosít, nem aromatizálódó anabolikus.

 

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Trenbolon Enanthate egy szteroid, amely rendelkezik az erős androgén tulajdonságokkal. Izzadás és csökken a szív-és érrendszeri képesség gyakran széles körben beszámoltak trenbolon Enanthate használat. Trenbolon Enanthate nem alkalmas, aki játszik, bármilyen sport igénylő szív-és érrendszeri fitness. Izzadás számoltak nagyban az éjszaka, az álmatlanság és még furcsa álmok is sor kerülhet. Javasoljuk, hogy a víz bevitel megfelelő legyen, miközben fogyasztása trenbolon Enanthate, mert inkább veszteséget okoz a víz.

Ugyanakkor azt mondják, hogy trenbolon Enanthate nem aromatise, de mivel az ösztrogén nyilvánul progeszteron kapcsolatos mellékhatások, mint a gynecomastia, akkor komolyan meg kell szem előtt tartani, miközben egymásra, hogy az egyéb androgén anabolikus szteroidok, mint a tesztoszteron. Trenbolon Enanthate is jelentették, hogy nagyon kemény a HTPA funkciót. Sőt, a hasznosítást is mondják, hogy keményebb, mint a szteroidok és emiatt, a használata HCG gyakran javasolt.

 

Felhasználás

Trenbolon Enanthate (Tren) a felhasználók széles körben tapasztalata mellékhatása ellenére, hogy számíthatnak a gyors nyereség az izom nagyságát és erejét. A szteroid gyakran használják vágási ciklus, mivel képes okozni edzés az izmok, és pozitívan változik egy ember testének összetétele. Trenbolon Enanthate is mondják, hogy felelős valamilyen szinten a zsírégetés, de ne hagyatkozzon a vegyület a kedvezményt. Mivel a magas androgén tulajdonságai, trenbolon Enanthate nem igazán alkalmas szteroid kell venni a nők. Ez általában használják a sportolók és a testőrök. Azt is javítani a takarmányozási hatékonyság-és ásványianyag-felszívódás állatok. A sport személy tanácsolni, hogy fokozott trenbolon Enanthate elején a sport szezonban és fokozatosan verem azt más anabolikus szteroidokat.

 

Mechanizmus

Trenbolon Enanthate általában kötvény az androgén receptor nagyon erősen, és ez az oka annak zsírégető képessége és izomépítő képességeit. Trenbolon Enanthate használat gyártja az új izomrostok egy jelentős amount.This lehet tenni részben a növekvő IGF-1 az izomszövetekben, majd növelve a teljes összeg a DNS egy izom cell.along és megnő az érzékenység az izom szatellit az IGF-1 és más növekedési faktor). trenbolon Enanthate növeli mind a fehérjeszintézist, valamint nitrogén-visszatartás az izomszövetekben és képes megkötni a (anti-anabolikus) glukokortikoid receptor (6-7), így ez segíti a izomépítő folyamatot.

 

Side Effects

Trenbolon Enanthate erősen befolyásolja az endogén tesztoszteron, és emiatt, használata stimuláló szer, mint a Clomid / Nolvadex és a HCG nagyon ajánlott, míg véget egy szteroid terápia. Más bölcs, ott lehet a hormonális egyensúly, például a herék nem tud reagálni általában az újra kimeneti az endogén gonadotropinok miatt elsorvadt állapotban.

Néhány más gyakori mellékhatások trenbolon Enanthate a zsíros bőr, agresszív viselkedés, hajhullás, magas vízvisszatartás. Az agresszív viselkedés is jelentettek egy nagyobb adag trenbolon Enanthate. Sok sportoló arról számolt be, hogy acnes általában megjelenik a alkar, felkar, váll, mellkas, hát, valamint a saját arcát a korai szakaszában a drog consumption.Women kell szigorúan ellen, mely szerint minden körülmények között.

 

Adagokat

A leggyakoribb adag trenbolon Enanthate előírt 200 és 600 mg / hét. Az adag lehet változtatni szerint orvoshoz. Lehet, hogy függ a fizikai aktivitás és rétegek egy személy. Ez nem kell folytatni mintegy 10 héten úgy viselkedik, nagyon gyorsan.