Gyártók

List of all manufacturers


Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

34,00 €

25% 25,50 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Tamoxifen Citrate Tablets Genesis (tamoxifen, nolvadex)

Nolvadex egy nem szteroid gyógyszer, amely már jó anti ösztrogén tulajdonságokkal. Kötődve az ösztrogén receptorokhoz, gátolja az ösztrogén hatását. Már kezelésére javallt bizonyos típusú emlőrák a nők és a férfiak. Azt is használják, hogy megakadályozzák a mellrák a nők, akik már ductalis carcinoma in situ (kóros sejteket a csövekben a mell), és nagy a kockázata a mellrák kialakulásának. Nolvadex is tanulmányozzák a kezelés más típusú emlőrák. Úgy is nevezik, tamoxifen, vagy tamoxifen-citrát.

 

Indikációk

Nolvadex használják a metasztatikus emlőrákban szenvedő nők és férfiak. Ugyancsak kezelésére menopauza előtti nőkben, áttétes emlőrákban. Ahelyett, hogy műtét (eltávolítása a petefészek), vagy sugárzás, Nolvadex ajánlott. A betegek, akik ösztrogén receptor pozitív daganatok a leginkább hasznos Nolvadex terápia. Nolvadex is jelölni, mint adjuváns kezelés az emlőrák a nők a műtét után.

 

Dózis

Nolvadex kapható 10/20 mg tablettát. Azt is kapható 10 mg megoldás. Az ajánlott adag Nolvadex napi 20 mg. A szájon át és könnyen felszívódik. A fogamzásgátló tabletta is be lehet venni étellel vagy anélkül.
 
Az adagot a Nolvadex az egyének mellrák között 20-40 mg / nap. -Nál nagyobb adagokat napi 20 mg kell osztani az, hogy 1-3 adag. A legtöbb testépítő elindul 20 mg / nap és néhány menj fel a 30 mg / nap. A gyógyszer nem ajánlott a kezelés több mint 5 éve

 

Testépítők

Nolvadex így nincs közvetlen anabolikus és androgén hatásait. Minden hatásai másodlagosak az elzáródás az ösztrogén receptorokhoz. Nolvadex ismert, hogy blokkolja az ösztrogén receptorokat a szervezetben. Amikor gátolja az ösztrogén receptorok a hipotalamuszban, az agy érzékeli, hogy a test hiányzik a nemi hormon. Ennek eredménye egy hullám a gonadotropinok (LH és FSH), amely növeli a szintézis a nemi hormonok. A gyógyszer bizonyítottan növeli a tesztoszteron szintézist.

A megugrása tesztoszteron, akkor figyelembe veszi a anabolikus és androgén hatásait Nolvadex.
 
A legtöbb testépítő hogy Nolvadex után jön ki egy anabolikus szteroid. Mivel a legtöbb anabolikus szteroidok elnyomják a tesztoszteron termelést, Nolvadex is hozzáadva a kimosás ciklusban. Míg egyes testépítők inkább Nolvadex, mások inkább Arimidex. A hatás mindkét gyógyszer hasonló. Mivel Nolvadex is blokkolja az ösztrogén aktivitás, a legtöbb testépítő add hozzá a rend, hogy megakadályozzák a gynecomastia és a vízvisszatartás.
 
Van minimális súlygyarapodás a Nolvadex egyedül. Annak érdekében, hogy a súlynövekedés okozta egyéb anabolikus szteroidok, Nolvadex ajánlott. Során használt kimosási ciklus, a gyógyszer meg tudja őrizni a súlygyarapodás és lehetővé teszi a herék vissza.

 

Nők

Nolvadex rutinszerűen előírt nők áttétes emlőrákban. Minden nő, akik ezt a gyógyszert, hogy az jogilag előírt vagy abból a célból, testépítés kell követnie az orvos.

A mellékhatások aggodalomra ad okot a nők a következők:
hüvelyi vérzés
Új mell csomók
alhasi teltség
fájdalom a medencei területen
lábduzzadás
hirtelen vagy fokozatos légszomj
látászavarok
szabálytalan menstruációs ciklusok

Rendkívül fontos, hogy minden nő, aki nem veszi nolvadex van mellük rendszeresen ellenőrzik az egészségügyi szakemberek. Míg az esélye bármilyen szövődmény ritka, hogy jobb félni, mint megijedni. A női testépítő szabad elfelejtenünk, hogy a fogamzásgátló tabletta nem fog működni jelenlétében Nolvadex.

 

Összességében mellékhatások

Nolvadex egy nagyon biztonságos gyógyszer, több ezer nőt kezeltek, és kevesebb, mint 1-3% fejlesztése jelentős mellékhatásokat. Nagyon kevés nő volt, hogy hagyja abba a gyógyszer, mert a mellékhatások. A leggyakoribb mellékhatások a férfiak és a nők között:
hőhullámok
láb duzzanata
veszteséget az íz az élelmiszer
viszketés a nemi szervek
depresszió
fáradt, szédülés
fejfájás
hajhullás
hüvelyszárazság
hányinger, hányás
csontfájdalom
köhögés
hasi görcsök
étvágytalanság

A legtöbb ilyen mellékhatások megoldani, ha a gyógyszer megállt.

 

Figyelmeztetések

Nolvadex okozhat hypercalcaemiát a szabadalmak mellrák néhány héten belül megkezdése után a kábítószert. Ott is beszámoltak méh rák okozta a Nolvadex
 
Nolvadex is okozhat a vérrögképződés, amely embolize a tüdő. Egyéb ritka szövődmények közé tartoznak májrák és látászavarok.

 

Overdose

Nolvadex egy nagyon biztonságos gyógyszer, és nem fordult elő több adagot számoltak be. Ha sok tabletta kerül sor, a hatás nem jelenik meg legalább 4-6 nap. Egy kialakulhat egy remegés, bizonytalan járás, szédülés vagy szabálytalan szívverés. Minden esetben a kezelés szupportív. Nincs állandó toxicitás tapasztalható.

 

Érzékelés

A gyógyszer aktívan szűrni sok sportszervezetek. Míg a nők egy része lehet egy receptet a gyógyszer szedését, minden férfi, aki megállapította, hogy ezt a vizeletben automatikusan eltiltották a további sportversenyt. Nolvadex és metabolitjai mutathatók ki a vizeletben, legalább 3-4 hét után, az utolsó adagot.

 

Költség

Nolvadex széles körben elérhető. A gyógyszer nem olcsó, és a költség változót. Átlagosan minden tablettát értékesít mintegy $ 1,50-$ 2.0. Vannak általános formája Nolvadex készül Ázsiában, amely olcsóbb, de a minősége és tisztasága ezeket a tablettákat megkérdőjelezhető. Eddig úgy tűnik, hogy nem hamis Nolvadex termékek a piacon.