Gyártók

List of all manufacturers


Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

Oxygen Calvin Scott 100 tabs [50mg/tab]

113,00 €

15% 96,05 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Oxygen Calvin Scott (oxymetholone, anadrol)

Anadrol (oxymetholone) egy szintetikus szteroid gyógyszer áll rendelkezésre, mint a tabletta. ez egy erős orális anabolikus és androgén kábítószer.

Anadrol egy anabolikus szteroid. Javítja a nitrogén egyensúlyt, ha az étrend elegendő kalóriát. Az intézkedések a anadrol hasonló a tesztoszteron, és súlyos károsodást a szexuális és fizikai növekedés adva a gyermekeknek. Gyerekek, akik vették ezt a gyógyszert fejleszteni groteszk fizikai jellemzői és általában rendezetlen szexuális működésre.


FARMAKOLÓGIA

Anadrol, értékesítik a gyógyszer nevét Oxymetholone, és egy felezési ideje 8-10 óra. Ez azt jelenti, hogy marad a szervezetben, 2-4 szer hosszabb. Ennek oka, hogy marad a szervezetben hosszabb ideig, mert az affinitása a zsírszövetben, ahol ez lesz tárolva.

 

Biokémiai vizsgálatok kimutatták, hogy Anadrol lehet kimutatni a szervezetben, akár 2 hónapig az utolsó adag. Emiatt a hosszú felezési idő, nem a preferált szer a választás sok testépítők. A legtöbb szakértő javasolja, hogy ezt a főszezonon kívül a kábítószer építeni a szervezetben.


Indikációk

A klinikai orvostudomány, Anadrol már jelezte kezelésére anaemiák a különféle okok miatt. A vérszegénység leggyakoribb kezelt Anadrol a vashiányos anaemia, szerzett aplasztikus anaemia, veleszületett aplasztikus anaemia, myleofibrosis és a vérszegénység az immunszuppresszív szerek. Anadrol nem helyettesíti a vas, vérátömlesztés, vitamin, folsav és más tápanyagokat. Csak kezelésére használják ezeket a anaemiák miután nem reagáltak a többi támogató.

A kábítószer is kezelésére ajánlott a pazarlás látható HIV betegek és az egyének súlyos csontritkulás. Azonban, mivel a nagyobb tudatosság a lehetséges mellékhatásokat, a legtöbb orvos nem írja elő azt.

 

Dózis

Az adagot a Anadrol alapul testsúly. A felnőttek és gyermekek ez kb 1.5-2mg/kg (50-200mg/week). Amikor Anadrol beadása kezelésére a fenti egészségügyi rendellenességek, a válasz nem azonnal, és hogy legalább 2-3 hét. Egyes betegeknél kissé alacsonyabb adag szükséges fenntartani javára kezelése során aplasztikus anaemiák. Anadrol csak egy tablettát, és soha nem intravénásan.

 

Mellékhatások

Mielőtt valaki használja Anadrol van néhány dolog, amit tudnia kell. Anadrol egy erős szteroid, és társul szép számmal mellékhatások a következők:
 
sárgaság
lehetősége májrák
bővítése pénisz, ha azt a serdülőkor előtt
herezsugorodás és az alacsony spermaszám, ha azt a serdülőkor után
impotencia, fájdalmas erekció pénisz
A nő-csikló bővítés, menstruációs szabálytalanságok
alváshiány
gynecomastia-mellnagyobbító
mélyülése hang
túlzott szőrnövekedés
az általános fáradtság
duzzanat a test
magas cukor

 

Ellenjavallatok

rák a prosztata
férfi emlőrák
női emlőrák
terhes nőknek
azokat, májproblémák
azok, akik allergiás a gyógyszer

 

Body building

Anadrol egy nagyon széles körben alkalmazott gyógyszer között, a sportolók és a testépítők. Ez egy nagyon erős anabolikus szteroid, és viszonylag olcsó. A gyógyszer könnyű megszerezni le a fekete piacon. A legtöbb testépítők kap a kellékek online vagy a hamis receptek. A szteroid is széles körben becsempészett a Mexikó és Thaiföld.

 

Amikor Anadrol szájon át, fokozatosan emelkedni kezd a súlygyarapodás. Az eredmény általában 3-4 hét után látható. Bár azt állítja, a virtuális térben, hogy a súlygyarapodás is előfordulhat 1-2 hét alatt, ezek a teljesen hamis. A gyógyszer jár lassan. Ahhoz, hogy a súlygyarapodás a legtöbb sportoló már, hogy azt legalább 3-6 hétig. Sok sportoló is újrahasznosítani a gyógyszer növekedési hormon és a tiroxin. Az egyik fő mellékhatása Anadrol, hogy ez is okoz vízvisszatartást. Azonban a legtöbb sportoló állítja, hogy ez a többlet víz segít párna az ízületek ellen sérülés.
 
A másik funkció a Anadrol amelyet széles körben számoltak be, hogy ez segíti a szervezet regenerálódását sokkal gyorsabb sérülés után.
 
Mivel ez az erős mellékhatásokat, és a lehetséges rákkeltő a májban, a használat korlátozni kell. Sok testépítők újrahasznosítani a gyógyszer néhány havonta fenntartani a tömeges. A Anadrol helyettesíti más anabolikus szteroidokat.
 
A legújabb jelentések azt mutatják, hogy Anadrol is beláthatatlan hatással az agyra. A drog már ismert, hogy befolyásolja a psziché hosszas használat után. Sok jelentések spontán düh, ingerlékenység és az erőszak számoltak be olyan személyek, akik ezt a gyógyszert hosszú ideig.
 
Az adag body building tapasztalati. A legtöbb szakértő a body building javaslom le napi 50 mg 2-3 hétig, majd fokozatosan növekszik, hogy 75 mg, ha nincs válasz látható. Mindazonáltal erősen ajánlott, hogy a gyógyszert nem szabad több mint 6-8 hétig egy időben. Vannak különböző márkanevek az Anadrol a piacon, mint a thaiföldi 50 vagy Strol V. Jelentések a hamis és a szennyezett termékek is gyakori.

 

Költség

Anadrol viszonylag drága gyógyszer. 100 tabletta ára bárhol formája: $ 150 - $ 200

 

Ellenőrzés

A széles körben elterjedt visszaélések Anadrol vezetett nagyobb ellenőrzésére és korlátozására való felhasználása és forgalmazása Észak-Amerikában. Anadrol a felsorolt ??szabályozott anyagnak a Schedule 111 gyógyszer a szabályozott anyag törvény. Szükség van egy orvos receptet. Bárki, aki elkapta a gyógyszer történő értékesítés céljából, illetve terjesztésére komolyabb összegű pénzbüntetés, sőt börtönt.

 

Érzékelés

A gyógyszer ma már betiltott minden sportszervezetek és rendszeresen vizsgálják a sportolók. Pozitív általában azt jelenti, felfüggesztése a sportoló. Anadrol és metabolitjai könnyen azonosítható a vizeletben 20-45 nap után az utolsó adag.