Gyártók

List of all manufacturers


Test-Mix Sterling Knight 10 amps [10x250mg/1ml]

Test-Mix Sterling Knight 10 amps [10x250mg/1ml]

50,00 €

20% 40,00 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Test-Mix Sterling Knight (testosterone mix, sustanon)

Sustanon 250 egy injekciós olajat feloldjuk 4 - komponens, amely a következő négy tesztoszteron szteroid:

Tesztoszteron decanoate - 100 mg
Isocaproate tesztoszteron - 60 mg
Tesztoszteron phenylpropionate - 60 mg
Tesztoszteron propionát - 30 mg

Az alapötlet az volt, hogy elkerülje Organon a kombináció négy különböző szteroidok felezési keretében egy tesztoszteron pótló terápia a beteg számára napi injekciók. A tesztoszteron keveréke Sustanon összehangolni, hogy azok mind az azonnali, valamint a hosszan tartó hatás (akár 1 hónap) kínál. A tesztoszteron-propionát, például úgy fejti ki hatását nagyon gyorsan, mivel lassú a tesztoszteron decanoate elleni hatását, de ez ad ki egy nagyon hosszú idő.

Mint minden tesztoszteron egy androgén szteroidok Sustanon-250 erős anabolikus összetevő.

A testépítő körökben az átlagos adag Sustanon szerint a tapasztalatok között, 250 mg és 1000 mg hetente. Még ha ez az aktív komponensek révén körülbelül 1 hónap, a tényleges felezési ideje körülbelül 5 nap volt. Injekciókat ezért minden 8 - kész 10 nap elérése körülbelül egyenletes koncentrációt.
 

 

Alternatív megnevezés

testo, tesztoszteron, tesztoszteron, x-sustanat, andropen, andropen 275, tesztoszteron mix, tesztoszteron vegyület, a tesztoszteron felfüggesztés, mix termékek mx 197 Omnadren, Omnadren Jelfa, sustaject, Sustanon, Sustanon 250, Sustanon 250 maxpro, Sustanon egyiptom, Sustanon Pakisztán, Karachi Sustanon, Sustanon holland, Sustanon pulyka, Sustanon Anglia, Sustanon Organon, Testomix, Androlan vizes, Androlin, Andronaq-50, Histerone inj., Malogen, Malotrone, Tesamone, Testolin, tesztoszteron-vizes