Gyártók

List of all manufacturers


Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

51,00 €

15% 43,35 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Methyltestogen Calvin Scott (methyltestosterone, android)

Methyltestosterone szintetikus anabolikus szteroidok széles körben használják a klinikai orvostudomány. Ez lényegében egy származékát tesztoszteron, de stabilabb. Ez elsősorban kezelésére használják, akik már vagy hiánya vagy nem a tesztoszteron a szervezetben. A tesztoszteron elengedhetetlen a fejlődéséhez nemi jellegek és a növekedés a szervezet. Az elmúlt évtizedben, a gyógyszer is kezelésére előrehaladott emlőrákban szenvedő nőknél.

 

Gyógyszertan

Methyltestosterone az egyik legrégebbi orális szteroidok. Ez által termelt különböző gyártók és értékesített számos ország, köztük az Egyesült Államok Ez egy androgén gyógyszer mérsékelt anabolikus hatás. Az orvostudományban, metilteszto beadása napi rendszerességgel néhány hónapig. Bebizonyosodott, hogy támogassa a másodlagos nemi jellegek, valamint segíti a növekedést, a test.

 

Testépítők

Methyltestosterone már széles körben használják a sportolók és a testépítők. A szteroid veszik elsősorban, hogy fokozza a test és serkentik a pszichében. A legtöbb testépítő, akik ezt a gyógyszert azt állítják, hogy ez okozza a spontán robban az energia járó fokozott agresszió. Ez a funkció a gyógyszer használata elsősorban a súlyemelők és szakmai birkózók. Sok sportoló azt is állítják, hogy a gyógyszer javítja elvégzéséhez szükséges képességüket gyakorolni az intenzív szinten.

Míg a gyógyszer szájon át kell bevenni, egyes sportolók összetörni a tablettát és helyezze a gyógyszer alatt a nyelv a gyorsabb felszívódását. Perceken belül elhelyezése után a gyógyszer alatt a nyelv, a gyógyszer megtalálható a vérkeringést. Azonban metilteszto ritkán termel semmilyen azonnali hatásokat, valamint a mentális változások azt állította, nem úgy tűnik, hogy a placebo hatás.
 
Methyltestosterone alakul át ösztrogén a zsírszövetben, és indukál gynecomastia és folyadék-visszatartás. Így, néhány testépítők hogy Arimidex vagy tamoxifen elleni ezek a mellékhatások. A gyógyszer általában vett egy pár hétig, majd újra a Arimidex alatt kimosás fázisban.
 
Methyltestosterone nem egy nagyon erős anabolikus anyag, és az is gyakran kombinálják tiroxin vagy a növekedési hormon. A testtömeg-gyarapodás tapasztalható metilteszto fokozatos és nem túl hangsúlyos. A legtöbb testépítő inkább ezt a gyógyszert, mert ez általában növeli az agressziót és növeli a teljesítményt a rövid ideig tart.

 

Side Effects

Amikor metilteszto veszik alacsony dózisban, a mellékhatások ritkák. Azonban a hosszú távú használat ismert módon kapcsolódó változatos számos mellékhatása, amelyek mind visszafordítható, ha a gyógyszer megállt. A nő, aki úgy dönt, hogy metilteszto vannak virilizáló mellékhatások, amelyek nem minden esetben visszafordítható, ha a gyógyszer megállt. Mint minden anabolikus szteroidok, metilteszto is számos mellékhatás, amely magában foglalja:
hányinger, hányás
hasi görcsök, hasmenés
duzzanat
nagyobb / csökkent libidó
fejfájás
akne, zsíros bőr
mentális változások, többek között a harag, a depresszió, álmatlanság
izzadás
hajhullás
gynecomastia

Amikor a nők által, a gyógyszer biztosan okozhat virilizáló hatásokat, mint
 
mélyülése hang
rekedtség
túlzott szőrnövekedés
megnagyobbodott csikló
szabálytalan menstruációs ciklusok

 

Adagoló

Methyltestosterone lehet szájon át, és gyorsan felszívódik a véráramba.
 
Ez egy viszonylag rövid felezési ideje. Bár ez csak ajánlott napi egyszeri adagolás orvosi beteg, néhány testépítők inkább, hogy kétszer egy nap. Ez a megnövekedett adagot is társult, több mellékhatással számolhatnak.
 
Methyltestosterone általában naponta egyszer, 3 hétig, majd megállt, hogy a hypothalamus és a herék vissza. Rövid ideig tartó kezelés javasolt, a mellékhatások.

 

Több mint adagot

Túladagolása metilteszto is előfordulhat, de valószínűleg nem okoz semmilyen kárt. A gyógyszer nem rendelkezik az akut szövődmények, kivéve hogy érzi magát, mint a szar. Mindazonáltal, ha túladagolás történt, a látogatás a ER tanszék ajánlott.

 

Hamisítvány

Sok hamis és hamisított anabolikus szteroidok a piacon, és gyakran ezek szennyezett metilteszto. Methyltestosterone széles körben elérhető, és könnyen keverhető más szteroidokat. A legtöbb testépítő, aki vásárolni anabolikus szteroidok a kibertérben is infact vásárolnak termékeket, amelyeket szennyezett metilteszto. És nincs mód megtudni, ha a szteroid elemzik egy kémiai laboratóriumban.

 

Jogi

Methyltestosterone minősül a 3. listában gyógyszer a szabályozott anyag törvény. Ez csak egy orvosi recept az USA-ban. Szándék értékesítése vagy elosztása a gyógyszer bármely más feltétel tekinthető jogellenesnek.

 

Figyelmeztetés

Minden egyén, aki fogyaszt metilteszto kell követnie egy egészségügyi szakember. Az anabolikus szteroidok is növeli a májenzimek. Vannak ritkán a máj tömegek kialakuló egyének, akik anabolikus szteroidok hosszú ideig.

 

Szűrés

Minden anabolikus szteroidok, beleértve metilteszto vannak tiltva a használata a sportban. A gyógyszer aktívan szűrni a vizeletben. A legújabb méréstechnika képes azonosítani metilteszto és metabolitjai maximum egy hétre a vizeletben az utolsó adagot.

 

Költség

Az ára metilteszto igen változó. Átlagosan 100 tabletta (25 mg), a költség változhat a $ 80 - $ 120.