Gyártók

List of all manufacturers


Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

235,00 €

40% 141,00 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 36IU (human growth hormone)

Bemutatkozás

Az emberi növekedési hormon egy természetben előforduló anyag kiválasztódik az agyalapi mirigy elülső. Nagyon fontos a normális növekedéshez és fejlődéshez. A növekedési hormon (GH) kiválasztódik az agyalapi mirigy születése óta, és a szintek csúcs körül késő serdülőkorban. A 2. évtizedben az élet, a szint növekedési hormon csökkenni kezdett. Több mint 40 éve a növekedési hormon már elérhető kezelésére speciális orvosi betegségek. Azonban az elmúlt 3 évtizedben, a növekedési hormon mánia van a piacra, és mindenki azt akarja, hogy vegye. A középkorú és idősebb úgy gondolják, GH visszafordíthatja az öregedés, a fiatal tizenévesek akarnak építeni a testüket, és a sportolók szeretnék jobban teljesíteni. Az összes kábítószer visszaéltek sportolók, növekedési hormon valószínűleg helyet az első három.

 

Mi az emberi növekedési hormon?

Az emberi növekedési hormon, rövidítve HGH, GH és a GH, az a hormon, amely aktiválja a sejtek előállítása, növekedés, és anyagcsere-folyamatokat az emberi szervezetben. Kiválasztódik az elülső agyalapi mirigy található, mindössze belül alapja a koponya, GH felelős dolgozik együtt más hormonok a szervezet, hogy ösztönözze és szabályozzák a megfelelő humán növekedés és fejlődés. GH szint általában elérik minden idők magas pubertás, és jelentősen csökken körül a 40 év.

A növekedési hormon könnyen elérhető számos bioboltokban és a gyógyfürdők. Azt is széles körben elérhető számos tápanyag és alternatív ellátási szakemberek. A növekedési hormonok gyakran értékesítik az egyéb nevek, mint a Genotropin ®, Humatrope ®, Norditropin ®, Nutropin ®, Saizen ®, Serostim ®)

 

Gyógyszertan

A legtöbb GH rendelkezésre álló felhasználásával előállított rekombináns DNS technológiával, a kétféle szintetikus HGH rendelkezésre álló szomatropin és somatrem. Mindkét típusú szintetikus hasonló farmakológiai. A szintetikus formája, ha befecskendezett lehetetlen megkülönböztetni a természetes növekedési hormon. A növekedési hormon hat, hogy kötelező a GH receptorok különböző szövetekben, és ösztönözzék a különböző mobil akciók. GH többszörös élettani hatásai, ideértve a szabályozást az anyagcsere fenntartása folyadék-és elektrolit egyensúly, a növekvő csont-és izomtömeg. GH szint általában nőtt a stressz, az alvás és a testmozgás.

 

Milyen körülmények között nem GH szint változás?

Van néhány orvosi körülmények alakulhatnak ki, ha szintű GH vagy túl alacsony vagy túl magas. A túlzott mennyiségű emberi növekedési hormon a szervezet több mint termel sejtek ami akromegália, állapot jellemzi túlméretezett végtagok, gyors és folyamatos sejtek növekedését, és számos más súlyos egészségügyi komplikációk, vagy agyalapi mirigy gigantizmus, ami extrém magasság miatt több mint szekréciót GH.

 

Orvosi feltételek okozta GH-hiány lehet komoly is, ami számos alacsony termetű körülmények súlyosan hatással lehet az egészségre.

 

Jóváhagyott klinikai felhasználási GH

Az FDA több jóváhagyta injekciós készítmények HGH. A növekedési hormon csak receptre kapható az engedélyezett orvos. Szintetikus eredetű (rekombináns) GH eredetileg jóvá az FDA 1985-ben a kezelésében alacsony termet miatt GH-hiány (GHD). A következő években, GH tovább szerezni jóváhagyás kezelésére speciális klinikai feltételeket, amelyek alacsony termet és egyéb komplikációk összefüggő egész életen át tartó GHD, mint a Prader-Willi szindróma, alacsony termet okozta krónikus veseelégtelenség, Turner-szindróma, idiopathiás alacsony termet, és a méhen belüli növekedési retardáció. Az FDA jóváhagyta továbbá GH-kezelés, mint a kezelés a növekedési hormon hiánya tulajdonított jelenlétében agyalapi daganatok. Egy másik nemrég elfogadott használni GH már felnőttek kezelésére, akiknél a pazarlás szindróma az AIDS.

 

Van egy csomó bizonyítania azt, hogy injekciót GH a fent említett betegségek vezethet:
 
megnövekedett izomtömeg-és csontsűrűség
csökkent a testzsír
jobb mentation
nagyobb fizikai teljesítmény
megnövekedett szív-és érrendszeri tolerancia stressz / gyakorolni

 

Adagoló

GH soha nem szájon át. Ez mindig beadott injekció formájában, akár szubkután vagy intramuszkuláris. GH működik elég gyorsan, ha már szívódik fel a véráramba. Az adagolás a növekedési hormon még nem teljesen ismert. Bár a legújabb kutatások azt mutatják, hogy kell alapulnia szintű IGF, sok orvos adagot, hogy a testtömeg. A felnőttek vonatkozásában az adagolási mintegy 0,01-0,1 mg / ttkg. Ez a dózis függ a termék típusától, és milyen betegségek esetén kell használni. A jelenleg rendelkezésre álló GH sem jön, mint a por vagy folyadék. A por feloldódik a sóoldatot beadás előtt.

 

A mellékhatások a növekedési hormon

GH is okozhat több mellékhatásokat, amelyek zavaró. A leggyakoribb a következők:
 
Generalizált ödéma
Kéztőalagút szindróma
Ízületi és izomfájdalom
Neuropathia (pl. zsibbadás és bizsergés)
Növelheti a vércukorszintet

 

El valaki igényel recept GH?

GH csak jogilag előírt a fent említett célokra hagyta jóvá az FDA, de sok off-label használja a hormon létezik, mint például a sportteljesítményt javítása és az anti-aging kezelés. A legtöbb esetben az off-label használat, az FDA nem hagyta jóvá a GH kezelés egyszerűen azért, mert a terápia potenciális előnyei nem haladják meg az esetleges kockázatok megváltoztatja a test szintje GH. Míg lóversenytippeket szerez valami, mint a csodaszer mindenre, GH hordozza azt súlyos mellékhatások betegek vigyázzatok a kezelés megkezdése előtt.

 

A lehetséges kockázatokat figyelembe GH

A GH ott van a mindig jelenlévő túladagolás veszélye, ami oda vezethet, hogy a fejlesztés a pusztító körülmények által kiváltott túlzott GH termelés, mint például akromegália. Mivel a GH serkenti a sejtnövekedést, van is a veszélye, hogy a GH aktiválhatja elterjedése nem kívánt sejtek, mint a rákos sejtek, így a fejlesztés a leukémia, prosztatarák, és a rosszindulatú daganatok azokban alatt GH terápia. Viszonylag kevésbé súlyos mellékhatások GH közé folyadék-visszatartás, carpalis alagút szindróma, ízületi fájdalom és a 2. típusú cukorbetegség. Anti-kamaszként tekintve GH kezelést gondosan mérlegelni a kockázatokat és előnyöket a kezelés előtt, úgy döntött, hogy kövessék a potenciálisan káros terápiát.

 

Ki címke használata

Testépítés

A legnagyobb off label használatát GH van az anti aging, és a testépítés. GH az egyik legszélesebb körben visszaéltek kábítószerek sportolók. A gyógyszer széles körben elérhető, de az illegális birtokolni, vagy eladni. A legtöbb testépítő használ az egész koktél a kábítószerek együtt HGH. Melyik gyógyszer valóban így jobb szervezet nehezen tudom, mert ezek a személyek nem tart olyan sok gyógyszer. A másik ok, amiért GH széles körben visszaélnek, sok sportoló van, mert a gyógyszer kissé nehéz felismerni.

 

A pontos egyedszám, akik GH még nem ismert, de hébe-hóba alkalmanként sportoló fogja bevallani, hogy visszaél azt.

 

A testépítő, GH nem olcsó mulatság. Attól függően, ahol vásárol, és kitől, a havi költségek futni bárhol a $ 500 - $ 2000. És bizonyos esetekben a GH is hamis.

 

Anti Aging

A másik off label használata GH van a törekvés még fiatalos. Sokan szeretnék visszafordítani a vonalak és ráncok az arcukon, és megfordult, hogy a növekedési hormon. Annak ellenére, hogy a hype a GH, nem engedélyezett anti aging kezelés. És nincs bizonyíték arra, hogy ez fordított minden vonalak, ráncok, vagy módosítani a bőr szerkezetét.

Mivel a sok meghirdetett sikere és népszerűsége az emberi növekedési hormon, nem hatékony "copy cat" kezelések eladott főként tabletta formában van állítólag, hogy létrehoz egy $ 70000000 iparban. Anti-aging "balekok" fog fizetni, és tíz és húsz ezer dollár évente az igazi GH injekció, leggyakrabban alkalmazott egy anti-aging klinika vagy egészségügyi spa környezetben.

 

Elérhetőség

A többség az egyének megkapják a HGH illegális eszközökkel. Egyes esetekben a termék lopott gyógyszertárakban. Néha gátlástalan orvosok, akik írnak, hogy az off label használata. GH is becsempészett a Mexikóban és Európában. Van számos gyógyszertárak a kibertérben, hogy eladja a GH. Az esetek többségében az internetes gyógyszertárak futnak orvosok, akik egyszerűen csak írni egy receptet nem látta a beteget. Sok ember vesz GH így, majd eladja a feketepiacon.

Annak ellenére, hogy az egyetlen megfelelő módja annak, hogy kezelje HG keresztül injekció, vannak sokan, akik a piaci GH mint egy spray-tabletta vagy a helyileg alkalmazott gél. A GH molekula csak minimális felszívódik belélegezve vagy forgalomba alá a nyelv.

 

Korlátai tesztelés

Szintetikus GH nagyon nehéz felismerni a szervezetben. A jelenlegi módszerek nem ismeri GH több, mint 48 órával az utolsó injekció után, és a legtöbb sportoló tisztában van erre a tényre. A kedvenc kérdés bármely sportoló ma, mielőtt elkezdi, hogy tiltott kábítószer, ha van egy teszt is.

 

Sermorelin

Sermorelin egy viszonylag új gyógyszer, amely már hamisították Kínában az eredeti gyógyszer, Geref. Sermorelin biológiai aktív analóg a növekedési hormon releasing hormon (GHRH), amely által az emberi hipotalamusz, hogy ösztönözze a termelés és a növekedési hormon az agyalapi mirigy elülső. Sermorelin sem kimutatni a vérben és a vizeletben egy bizonyos időszakon belül. Tehát ebben a pillanatban, a dolgok status quo és a sportszervezeteket, és csak a legbutább sportoló valaha fogott GH.

Sermorelin adva vesz legalább 3-4 hétig még működött a hatások nyilvánvalóak. Fokozatosan építi erejét, és egyik fő mellékhatásai növekedési hormon. Sermorelin általában tervezték, hogy kezelje a népesség elöregedése és nem hatékony cseréjét a GH. Ha a tested nem GH, akkor Sermorelin fog tenni nagyon kevés az Ön számára. Sermorelin költségek bárhol a $ 300 - $ 1000 havonta kínálat.

 

Ellenőrzési állapot

A széles körben elterjedt visszaélések HG vezetett néhány szövetségi rendeletek korlátozzák ad el és forgalmazása. Az 1990-es anabolikus szteroidok vonatkozó törvény most azt jelenti, hogy bárki rendelkezik, értékesítési, forgalmazási GH bűncselekmény elkövetésével. Komoly szankciók ilyen jogi aktusok közé börtönt és összegű pénzbüntetés. 2007 márciusában, a törvényjavaslatot be az amerikai szenátus, hogy módosítsa a szabályozott anyagokról szóló törvény és a hozzá HGH ütemezése III. GH jelenleg szerepel a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, mint a teljesítmény növelése a kábítószer-korlátozási sportolók használja.