Gyártók

List of all manufacturers


Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

176,00 €

15% 149,60 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Halogene Calvin Scott (fluoxymesterone, halotestin)

Halotestin szintetikus anabolikus szteroid, amely erős androgén tulajdonságokkal rendelkezik. Halotestin kimutatták, hogy növeli a növekedés és fejlődés a férfi nemi szervek és fejlesztése a másodlagos nemi jellegek.

 

Azt is növeli fehérje anabolizmust, csökkenti protein katabolizmust és vezet a pozitív nitrogén egyensúly, ha elegendő kalóriát biztosított. Továbbá, a szteroid képes, hogy ösztönözze a termelést a vörös vérsejtek felszabadítja eritropoetint a vese. Ez vezet a nagyobb hemoglobin és extra oxigénszállító kapacitását.

 

Halotestin egy nagyon erős androgén és gyorsan létrehozásáról magát az anabolikus szer választás között sok sportoló. Ez a szintetikus kábítószerek számos ideális funkciók sok testépítők. Ez a gyorsan ható, nem alakul át ösztrogén és vezethet jelentős javulás a fizikai teljesítményt. Agresszió és erő két legfontosabb jellemzője a gyógyszer, amely tette elég híres.

 

Indikációk

Halotestin javallt kezelésére rendellenességek, ahol a hiány vagy hiánya a tesztoszteron. Ezek a tesztoszteron-hiány feltételek a következők:
Elsődleges hypogonadism
orchitis
a műtét után-orchiectomia
agydaganatok
késleltetett pubertás
A nőstények, Halotestin is kezelésére több rendellenességek, amelyek a következők:
palliatív androgén érzékeny
visszatérő emlőrák
azok a mellrák, amely
hormonális érzékeny

 

Dózis

Az adagot a Halotestin általában befolyásolja a feltételt. Ez általában osztott adagokban a 5-20 mg / nap. Az általános elv az, hogy a legnagyobb dózist, majd kúpos le, ha a válasz nem kapott. Az ismételt adagok a nap során, hogy a vér szintje magas marad a 24 órás időszakban. Állapotától függően, a legtöbb egyén kapja ezt a gyógyszert 1 -6 hónapig. Halotestin csak egy tablettát, 2, 5, vagy 10 mg.

 

Mellékhatások

Mint minden androgén szteroidok, Halotestin is van szép számmal mellékhatásai. Ezek a mellékhatások nem fordulnak elő minden egyén. Míg a mellékhatások ritkák, ezek hangsúlyosabb, ha a kezelés elhúzódó. A mellékhatások a következők:

 

Nők

Menstruációs szabálytalanságok
Elmélyítése a hang
Csikló bővítés
Hajnövekedést
Sajnos csikló bővítés mindig nem visszafordíthatatlan, még a kezelés befejezése után.

A hímek

gynecomastia
kopaszság
pattanás
zsíros bőr
vízvisszatartás
hányinger, hányás
sárgaság
máj rák (ritka)
csökkent libidó
fejfájás
mentális szorongás, düh, depresszió
allergiás reakciók

 

Figyelmeztetések

Halotestin kell alkalmazni, nagy óvatosan emberek mellrák, mint okozhat hypercalcaemiát. Hosszú távú használata járt fejlesztése májrák.
 
A gyermekek, Halotestin is gyorsítja a csontritkulás fejlesztési ki kompenzálja a nyereség a lineáris növekedést eredményezve groteszk jellemzők.

 

Ellenjavallatok

Halotestin nem alkalmazható a személyek, akik:
túlérzékenység szteroidok
férfiaknál a mellrák
férfiaknál a prosztatarák
terhes nőknek

 

Testépítők

A legtöbb testépítők használnak valamivel nagyobb adagot, mint amit használnak gyógyászati ??betegek. A leggyakoribb adag 20-30 mg / nap két részre osztva 2-4 kis adagokban. Egyesek venni, mint 40 mg / nap. A gyógyszert bevenni, és sok vizet, hogy hasi görcsök. Halotestin könnyen felszívódik a gyomorból. Egyesek össze is Halotestin egyéb anabolikus szteroidok, hogy fokozza a hatást. A leggyakoribb kombináció Winstrol, Anavar és Anadrol. Mások kombinált injekciós tesztoszteron készítmények Halotestin.

 

A legtöbb testépítő azt állítják, hogy a súlygyarapodás nyilvánvaló mintegy 3-4 hét. Továbbá, van is javul a fizikai teljesítményt. Azonban, ha a gyógyszer megállt, a súlygyarapodás nem csökken az idő múlásával. Annak érdekében, hogy a súlygyarapodás is, mások megy egy alacsony dózisú Clomid ciklus 2-3 hét.

Ellentétben sok más anabolikus szteroidok, Halotestin jellemzően csak néhány hét, és nem hónapokban. Azonban, annak ellenére, hogy nincs ösztrogén aktivitás, ez nem más erős mellékhatásai, amelyek korlátozzák a hosszú távú használatra.
 
A gyógyszert lehet tenni szóban és gyorsan felszívódik a gyomorból. A felezési ideje kb 9 óra jelenti, hogy továbbra is kimutatható a szervezetben kb 4-6 nap.

 

Költség

Halotestin nem könnyen hozzáférhető a feketepiacon. Több Halotestin termékek odakinn, amelyeket a francia, a görög és az olaszok. Halotestin amennyiben rendelkezésre áll nem olcsó sem. Minden tabletta 5 / 10 mg gyakran értékesített egy dollár vagy több. A növekvő piaci erre a termékre is készített egy listát a hamis termékek, különösen a Távol-Keleten. Tehát mindig a Halotestin egy jó hírű kereskedő.

 

Érzékelés

Egyszeri adag után, Halotestin mutatható ki a vizeletben akár 4-6 nap. Azonban a fejlődés fejlesztés vezettek tesztek kimutatására képes metabolitjai Halotestin akár 45-60 napon belül az utolsó adag. A gyógyszer a legjobb használt előszezon óta esélye alatt tesztelés alacsony.

 

Ellenőrzés

Halotestin minősül a 3. listában gyógyszer szerint anabolikus szteroidok vezérlő jár. Úgy véljük, illegális rendelkezik ez a gyógyszer nélkül orvosi recept.