Gyártók

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finaszterid) kezelésére használják férfi minta kopaszság (androgén alopecia) a férfiak. [Azt is használják kombinációban doxazozin a kezelés a jóindulatú prosztata hyperplasia (BPH).] A finaszterid egy orálisan aktív tesztoszteron II típusú 5-alfa-reduktáz inhibitor, gátolja az enzim, amely átalakítja a tesztoszteron a dihidrotesztoszteron (DHT). Helyileg (a hajas fejbőrön is) ez a bizonyos hatás minimalizálása további hajhullás. Kombinálva Nizoral és spironolakton (ami szaga borzasztó, az úton) akkor valóban fordított veszteséget mérsékelten.

Szájon át történő alkalmazásra bár csökkenti a DHT szintet rendszerszinten, ami hátrányosan befolyásolhatja a képzés és a nemi vágy.

Használatra ciklus tesztoszteron, nem hiszem, hogy ez rossz. Az egyik egyszerűen nem akar kevesebb DHT, mint a normál. Mivel a tesztoszteron mennyiségét a rendszerben növekszik, az összeg a finaszterid szükséges tartani szint le a normális növekszik. Úgy vélem, 5 mg / nap ésszerű a gramm hetente szinten, és arányosan kevesebbet az alacsonyabb dózisok a tesztoszteron.

Én személy szerint nem használja többet, mint az ajánlott gyógyszer-adagolási, vagy 5 mg / nap. Több esetleg nem biztonságos, és lehet, hogy egy bizonyos ponton oka DHT szinten lesz kirívóan alacsony.

Finaszterid a kémiai neve a hatóanyag Proscar és propecia. Proscar és propecia bejegyzett védjegye Merck & Co. Inc. az Egyesült Államokban és / vagy más országokban.