Valmistajat

List of all manufacturers


Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

105,00 €

25% 78,75 €

Saatavuus: Stock

Buy Trenbolone Enanthate Injection Genesis (trenbolone enanthate)

Know Your Steroidi

Kemiallinen rakenne Trenbolonin Enanthate on 17β-hydroxyestra-4, 9, 11-trien-3-one.Its muut nimet ja merkinnät ovat Tren, Tren Akne, Tren E, Hexahydrobenzylcarbonate Cyclohexylmethylcarbonate, ja Fina. Trenbolonin Enanthate on tuottanut metrolla labs tilalle Parabolan ja sen hämärtää esteri. Tämä on öljypohjainen steroidi ja se on periaatteessa käytetään eläinlääkinnällisiin tarkoituksiin ja kehonrakennus & voimanosto.

Trenbolonin Enanthate käytetään yksinomaan rakentaa voimaa ja massaa. Se on kannattava yhdiste niille, jotka haluavat tehdä vähän ruiskeita ja samalla käyttää mukava laavu massa antaa, ei-aromatizing anabolisia.


Varoitukset ja varotoimet

Trenbolonin Enanthate on steroidi, jolla on vahva androgeeni ominaisuuksia. Hikoilu ja lasku sydän valmiudet ovat usein laajalti raportoitu Trenbolonin Enanthate käyttö. Trenbolonin Enanthate ei sovi joka soittaa kaikenlaista urheilulajit vaativat aerobista kuntoa. Hikoilu on raportoitu suuresti yöaikaan, unettomuudesta ja jopa outoja unia voisi tapahtua. On suositeltavaa, että veden saanti tulisi olla tehokkaita ja kuluttaa Trenbolonin Enanthate koska se yleensä aiheuttaa nestehukka.

On kuitenkin sanottu, että Trenbolonin Enanthate ei aromatise, mutta koska estrogeenin ilmenee progesteroni liittyviä haittavaikutuksia, kuten gynekomastia, se olisi vakavasti pidettävä mielessä, kun pinoaminen sen muiden androgeeni anabolisia steroideja, kuten testosteroni. Trenbolonin Enanthate on myös raportoitu olevan erittäin ankara HTPA toiminto. Lisäksi sen periminen on myös sanottu olevan kovempia kuin steroideja ja koska tämän käyttö HCG on usein neuvonut.

 

Käyttää

Trenbolonin Enanthate (TREN) käyttäjiä laajalti kokemusta haittavaikutus vaikka he voivat odottaa nopeita voittoja lihasten kokoa ja voimaa. Steroidi käytetään usein vähentämään jaksoissa, koska sen kyky aiheuttaa kovettaminen lihaksia, ja positiivisesti muuttaa ihmisen kehon koostumus. Trenbolonin Enanthate on myös sanottu olevan vastuussa jonkin verran rasvaa tappio, mutta meidän ei pitäisi luottaa yhdiste tämän eduksi. Koska sen korkea androgeeni ominaisuuksia, Trenbolonin Enanthate ei todellakaan sovellu steroidi on naisten hallussa. Sitä käytetään yleensä urheilijoiden ja henkivartijat. Se voi myös parantaa rehujen tehokkuutta ja mineraalien imeytymistä eläimillä. Urheilu henkilö on suositeltavaa ottaa Trenbolonin Enanthate alussa urheilu kausi ja vähitellen pino se muiden anabolisia steroideja.

 

Mekanismi

Trenbolonin Enanthate taipumus joukkovelkakirjalainan sen androgeenisesti reseptorin hyvin voimakkaasti ja tämä on syy sen rasvaa polttava kyky ja lihasten rakennus kykyjä. Trenbolonin Enanthate käyttö tuottaa uusia lihassyiden Huomattavan amount.This voidaan tehdä osittain lisäämällä IGF-1 sisällä lihaskudoksiin ja sitten lisäämällä kokonaismäärä DNA lihasta kohti cell.along kanssa kasvaa herkkyyden lihas satelliitti IGF-1 ja jotkut muut kasvutekijät). Trenbolonin Enanthate lisää myös sekä proteiinien synteesiä sekä typen pidättyminen lihaskudokseen ja voi sitoa kanssa (anti-anabolinen) glukokortikoidireseptoriin (6-7), joten se auttaa lihasten rakentamiseen prosessi.

 

Side Effects

Trenbolonin Enanthate vahvasti vaikuttaa endogeenisen testosteronin ja tämän vuoksi käyttö edistää huumeiden kuten Clomid / Nolvadex ja HCG on erittäin suositeltavaa, kun päättyy steroidihoidolla. Muut viisasta, saattaa olla hormonaalinen epätasapaino, esimerkiksi kivekset eivät välttämättä pysty vastaamaan normaalisti uudelleen lähtö endogeenisen gonadotropiinien takia surkastuneet tilaan.

Joitakin muita yleisiä haittavaikutuksia Trenbolonin Enanthate on rasvainen iho, aggressiivinen käyttäytyminen, hiustenlähtö ja korkean veden säilyttäminen. Aggressiivinen käyttäytyminen on myös raportoitu korkeampi annos Trenbolonin Enanthate. Monet urheilijat ovat kertoneet, että acnes yleensä näkyy heidän kyynärvarressa, olkavarteen, olkapään, rinta, selkä, ja myös heidän kasvonsa aikana alkuvaiheissa tämä lääke consumption.Women pitäisi ehdottomasti vastustaa sitä, alla kaikissa olosuhteissa.

 

Annokset

Yleisin annos Trenbolonin Enanthate määrätty on 200-600 mg / viikko. Annosta voidaan muuttaa mukaan lääkäriin. Se voi olla riippuvainen liikunnasta ja kerrostumia henkilö. Tämä tarve ei tule jatkaa noin 10 viikkoa, koska se toimii melko nopeasti.