Valmistajat

List of all manufacturers


Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

27,00 €

30% 18,90 €

Saatavuus: Stock

Buy Propiosteron PharmARC (testosterone propionate)

Testosteroni propionaatti kuten testosteroni cypionate ja enanthate on laajalti käytetty steroidi monet kehonrakentajat. Suurin ero testosteronia propionaatti ja muita muotoiluja on alkanut ja vasteen kesto.

Pohjimmiltaan testosteroni on paljon nopeammin toimii ja vapautuu pistetään sivuston sisällä 3-4 päivää. Kun imeytyy verenkiertoon se pysyy 24-48 tuntia. Tämä lyhyempi verrattuna muihin testosteroni valmistemuotojen aiheuttaa vähemmän sivuvaikutuksia.

Ei muutu sen teho ja se toimii sekä lievä anabolinen ja kohtalainen androgeeni huumeiden.

Pitäisi ymmärtää, että vaikutukset testosteronin propionaatti ovat hieman nopeammin verrattuna muihin analogit testosteronin mutta ei paljon.

Useimmat kehonrakentajat näkevät vaikuttaa 3-5 viikon kuluttua käytön. Ei ole anabolinen steroidi tai maaginen huume, joka voi auttaa sinua rakentamaan kehon alle 3-4 viikkoa. Vaikka jälleenmyyjät tämän huumeiden tehdä turhan suurta numeroa, ei pidä unohtaa, että sivuvaikutukset kaikki testosteronin analogit voi esiintyä, jos käytetään pitkään. On suositeltavaa, että yksi ei käytä mitään testosteronin tuotetta yli 4-6 viikkoa kerrallaan.


Farmakologia

Testosteroni on vastuussa normaalin kasvun ja kehityksen miehen sukupuolielinten ja ylläpidosta toisen seksuaalista ominaisuuksia. Lääke voi vaikuttaa kasvua eturauhasen, kivesten, rakkularauhaset, peniksen ja kivespussin ja myös on tärkeää kehon kasvu. Vaikka testosteroni on androgeeni hormoni, se ei omaavansa anabolisia ominaisuuksia. Sen käyttö on osoitettu lisäävät myös proteiinisynteesiä ja positiivista typpitasapainoa läsnäollessa rikas kalori ruokavalio.

Testosteroni on myös kyky aiheuttaa lievää kasvua tuotannon punasolujen stimuloimalla synteesi EPO päässä munuainen. Tämä johtaa kasvun punasolujen ja siten kasvu happea kantokyvyn.

Kun testosteronin otetaan pitkiä aikoja, se estää vapauttamista Gonadotropiinit siitä aivolisäkkeen kautta negatiivista palautetta mekanismin. Suurilla annoksilla, se voi jopa estää siittiöiden.

 

Annos

Testosteroni propionaatti vapautuu paljon nopeampi jälkeen lihakseen ja pysyy elimistössä jopa 48-72 tuntia. Se voidaan havaita virtsassa paljon pidemmän ajan. Muotoilu tulee kuin esteröity valmistelua testosteronia, joka on tarkoitettu ainoastaan ​​hallinnoi lihakseen. Esteröinti testosteroni lisää vaikutuksen kesto testosteroni. Valmistelu tulee väritön lievä keltainen jousitus seesamöljyä. On monia urheilijoita, jotka valittavat, että injektio testosteronin propionaatti pakaralihakseen alue on tuskallista. Tämä kipu voi johtua ruiskuttamalla suuria määriä huumeita tai kehittämiseen paise. On parasta käyttää alhainen volyymi huume injektio ja kierrä sivuston estää paise muodostumiseen.
 
Suositeltu annos testosteronia propionaatti noviisi kehonrakentaja on noin 50 mg / vrk. On toisia, jotka aloittavat 50-100mg / vrk. Ja vielä on toisia, jotka yhdistävät eri testosteroni muotoiluista cocktail. Kesto Testosteronihoidon olisi rajoitettava 4-6 viikkoa, jotta hypotalamus-aivolisäke-akselilla ja kivekset takaisin.
 
Aikana huuhtoutunut vaiheessa lääkkeen, monet urheilijat ottaa Nolvadex (tamoksifeeni) estää estrogeenisiä sivuvaikutuksia testosteronia.

 

Indikaatiot

Testosteroni propionaatti käytetään joissakin Euroopan maissa hoitoon häiriöt jossa testosteroni on joko puutteellinen tai puuttuu. Näihin edellytyksiin kuuluvat:

ensisijainen hypogonadismi-missä kivekset on loukkaantunut ja jättää suorittamatta testosteroni
Hypogonadismi viasta johtuen aivolisäkkeen vapauttamaan Gonadotropiinit.
viivästynyt murrosikä
nousu paino cachetic sairaalaan yksittäisten
Useimmissa tapauksissa testosteronin puute, hoito on pitkään kunnes toisen seksuaalista ominaisuus on kehitetty ja kasvu on riittävä.

 

Kesto

Kohtelu yksilöiden testosteronin propionaatti riippuu iästä, sukupuolesta, diagnoosi ja hoitovasteen-ja syntyvät haitalliset vaikutukset. Testosteroni propionaatti pitäisi aina pistää PAKARALIHASTEN eikä vain ihon alle. Pistoskohdan on vaihdeltava, jotta paise muodostumiseen. Toinen vaihtoehto on suonensisäisesti ulkopuolelle reiteen. Lääke ei saa koskaan antaa laskimoon.
 
Testosteroniannoksen propionaatti ei saisi ylittää yli 100-400 mg kuukaudessa, koska puhkeamista sivuvaikutuksia. Lääke on aina tarkastettava ennen pistämistä. Se on yleensä väritöntä-keltaista jousitus on selvä. Hiukkasia tai paakkuuntuminen osoittaa, että tuote on vanhentunut tai passiivisia. Hoidon kesto vaihtelee 1-2 kuukautta.
 
Lääke tulee säilyttää huoneenlämmössä.

 

Kehonrakentajat

Monet kehonrakentajat käyttävät testosteronia propionaatti aikana off season. Lääke pysyy elimistössä pitkään ja se on suositeltavaa olla käyttämättä aikana aktiivinen urheilu kausi. Huumeiden varmasti on anabolinen ja androgeeni ominaisuuksia. Kuitenkin vaikutukset huumeiden eivät ole välittömiä ja voi kestää ainakin 3-4 viikkoa tulla ilmi. Monet kehonrakentajat käyttää myös muita anabolisia hormoneja, kuten GH / tyroksiinia yhdessä. Koska testosteroni on myös muuntaa estrogeenia rasvakudoksiin, monet kehonrakentajat kehittää rintojen suurentamiseen ja vettä. Annosta käytetään lisäämään lihasmassaa ja voimaa on noin 25-400 mg / viikko. Kuitenkin suurempia annoksia lääke on voimakas sivuvaikutuksia ja on erittäin suositeltavaa, että kaikki aloittelijat aloittavat pienellä annoksella.
 
Kasvu proteiinien on asteittainen mutta ei tapahdu. Koska steroidi myös stimuloi punasolujen tuotantoa, monet kehonrakentajat myös huomata, että heillä on lisääntynyt kyky hoitaa alle kovaa harjoitusta olosuhteissa.
 
Testosteroni propionaatti suosii eniten kehonrakentajat mutta se ei ole helposti saatavilla. Lääke on väitetty edistää hyvää terveyttä, lisätä liikunta suorituskykyä ja johtaa positiivinen typpitase. On raportoitu, että se myös valikoivasti vähentää rasvan ja kasvattaa lihasmassaa. Joskus vedenpidättäjinä voi olla varsin dramaattisia ja jotkut yksilöt eivät ota diureetti pilleri poistaa sen.
 
Voit estää rintojen suureneminen, testosteroni propionaatti kierrättää kanssa huumeet kuten Arimidex tai tamoksifeenia. Useimmat ihmiset tekevät testosteronin 4-6 viikkoa ja sitten lopettaa muutaman viikon. Tänä huuhdo vaiheessa, voidaan käyttää Arimidex.

 

Naiset

Kaikki testosteroni analogit on potentiaalia aiheuttaa virilizing vaikutuksia kun käytön kesto on pidentynyt. Naisilla nämä virilizing merkkejä voivat olla syventäminen ääni, liiallinen karvankasvu, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso, mielialan muutoksia ja klitoriksen laajentuminen. On suositeltavaa, että ensimmäinen merkki virilizing oireita lääkkeen pitäisi lopettaa. Syynä tähän on se, että jotkut virilizing merkkejä ei välttämättä korjaudu edes lopettamisen jälkeen steroidi.

 

Side Effects

Kuten kaikki anaboliset steroidit, testosteroni propionaatti on vähän sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja hyvin siedetty. Suurimmalla osalla henkilöistä ei nähdä joitakin haittavaikutuksia jälkeen 2-4 kuukautta hoidon. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:
 
epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso
virilizing vaikutukset
syventäminen ääni
klitoriksen laajentuminen
gynekomastia
kivulias siittimen erektio
hiustenlähtö, akne rasvainen iho
säilyttäminen kehon veden
pahoinvointi, oksentelu, keltaisuus
maksasyövän (harvinainen)
psyykkiset muutokset, masennus, päänsärky, ahdistuneisuus,
seerumin kolesteroli
Vaikka useimmat näistä haittavaikutuksista ovat palautuvia, rintojen suureneminen ja jotkut virilizing vaikutukset eivät ole. Samanaikaista käyttöä estrogeenit vähentää sivuvaikutuksia virilization ei ole aina apua.

 

Varoitukset

Lääke tulee käyttää erittäin varoen yksilöiden:
 
rintasyöpä ja hyperkalsemia
maksan vajaatoiminta
eturauhassyöpä
sydänvaivoja
Yksittäisiä tapauksia on raportoitu yksilöiden kehittämiseen kuivaa yskää, hengitysvaikeuksia injektion jälkeen testosteronin propionaatti. Tämä on yhdistetty öljypohjaisia ​​valmistelua tai vieras muotoilussa.
 
Kaikki henkilöt, jotka käyttävät testosteronia pitäisi olla heidän maksaentsyymien ja veren hematokriitti säännöllisesti tarkistettava sen varmistamiseksi, että ne ovat normaalin rajoissa.

 

Oikeudellinen

Testosteroni propionaatti on luokiteltu luokan 3 huume alle valvottavan aineen toimia. Yhdysvalloissa ei ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

 

Detection

Testosteroni propionaatti ei jää elimistöön jo jonkin aikaa. Nykyiset tekniikat voidaan havaita testosteronin tai sen metaboliitit virtsassa vähintään 3-4 viikon kuluttua lääkkeen on pysäytetty. Itseasiassa, seulonta on jopa mennyt pidemmälle virtsatestit. Jos liiallinen käyttö testosteroni epäillään, voidaan jopa havaita jälkiä testosteronin hiukset 2-4 kuukautta sen jälkeen, kun lääke on pysäytetty.
 
On kuitenkin syytä tietää, että testaus tänään testosteronin propionaatti ei ole täydellinen. Noin 50% ihmisistä, jotka ottavat tämän steroidi on jäänyt perustuvat testosteroni / epitestosterone suhde.

 

Hinta

Oikeudellinen testosteroni propionaatti on melko vaikea saada pois. Valtaosa kehonrakentajat saavat testosteronin pimeillä markkinoilla. Generic testosteroni muotoilut valmistettu Euroopassa ja Meksikossa ovat laajalti saatavilla. Lääke ei ole halpaa ja pullo 250 mg voi maksaa kaikkialla from $ 10 - 40 dollaria. Viime 2 vuosikymmeninä yhä valvonnassa näiden huumeiden DEA on johtanut häikäilemättömät kauppiaat myyvät väärennettyjä tai väärennettyjen tuotteiden. Joten loppujen lopuksi, se on aina ostaja varokaa.