Valmistajat

List of all manufacturers


Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

Testosterone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [250mg/1ml]

50,00 €

25% 37,50 €

Saatavuus: Stock

Buy Testosterone Enanthate Injection Genesis (testosterone enanthate)

Testosteroni on vastuussa normaalin kasvun ja kehityksen miehen sukupuolielinten ja ylläpidosta toisen seksuaalista ominaisuuksia. Lääke voi vaikuttaa kasvua eturauhasen, kivesten, rakkularauhaset, peniksen ja kivespussin ja myös on tärkeää kehon kasvu. Vaikka testosteroni on androgeeni hormoni, se ei omaavansa anabolisia ominaisuuksia. Sen käyttö on osoitettu lisäävät myös proteiinisynteesiä ja positiivista typpitasapainoa läsnäollessa rikas kalori ruokavalio.

Testosteroni on myös kyky aiheuttaa lievää kasvua tuotannon punasolujen stimuloimalla synteesi EPO päässä munuainen. Tämä johtaa kasvun punasolujen ja siten kasvu happea kantokyvyn.

Kun testosteronin otetaan pitkiä aikoja, se estää vapauttamista Gonadotropiinit siitä aivolisäkkeen kautta negatiivista palautetta mekanismin. Suurilla annoksilla, se voi jopa estää siittiöiden.

Testosteroni on myös kyky aiheuttaa lievää kasvua tuotannon punasolujen stimuloimalla synteesi EPO päässä munuainen. Tämä johtaa kasvun punasolujen ja siten kasvu happea kantokyvyn.

Kun testosteronin otetaan pitkiä aikoja, se estää vapauttamista Gonadotropiinit siitä aivolisäkkeen kautta negatiivista palautetta mekanismin. Suurilla annoksilla, se voi jopa estää siittiöiden.

 

Annos

Testosteroni enanthate (Delatestryl) on vain vapautuu hitaasti jälkeen lihakseen ja siksi sitä ei pitäisi ottaa enempää kuin 1-2 kertaa kuukaudessa. Muotoilu tulee kuin esteröity valmistelua testosteronia, joka on tarkoitettu ainoastaan ​​hallinnoi lihakseen. Esteröinti testosteroni lisää vaikutuksen kesto testosteroni. Valmistelu tulee väritön lievä keltainen jousitus seesamöljyä. Lääketieteellisiin tarkoituksiin, annos 250-500mg käytetään kerran kuukaudessa.

 

Indikaatiot

Delatestryl on tarkoitettu käytettäväksi olosuhteissa, joissa testosteroni on joko puutteellinen tai puuttuu. Näihin edellytyksiin kuuluvat:
 
ensisijainen hypogonadismi-missä kivekset on loukkaantunut ja jättää suorittamatta testosteroni
Hypogonadismi viasta johtuen aivolisäkkeen vapauttamaan Gonadotropiinit.
viivästynyt murrosikä
Naisilla rintasyöpä, testosteroni voi auttaa estämään vaikutukset estrogeenin ja estää edelleen leviäminen. Se on vaihtoehto eikä kirurginen poisto munasarjat.
 
Useimmissa tapauksissa testosteronin puute, hoito on pitkään kunnes toisen seksuaalista ominaisuus on kehitetty ja kasvu on riittävä.

 

Kesto

Kohtelu yksilöiden testosteronin enanthate riippuu iästä, sukupuolesta, diagnoosi ja hoitovasteen-ja syntyvät haitalliset vaikutukset. Yleensä lääke on hyvin siedetty, kun määrätty kuin suositellaan. Delatestryl pitäisi aina pistää PAKARALIHASTEN eikä vain ihon alle. Pistoskohdan on vaihdeltava, jotta paise muodostumiseen. Toinen vaihtoehto on suonensisäisesti ulkopuolelle reiteen. Lääke ei saa koskaan antaa laskimoon.
 
Testosteroniannoksen enanthate ei saisi ylittää 1000 mg kuukaudessa, koska lääke on pidentänyt toimintaa. On erittäin harvinaista antaa tätä lääkettä kahden viikon välein. Lääke on aina tarkastettava ennen pistämistä. Se on yleensä väritöntä-keltaista jousitus on selvä. Hiukkasia tai paakkuuntuminen osoittaa, että tuote on vanhentunut tai passiivisia. Hoidon kesto vaihtelee 4-6 kuukautta.
 
Lääke tulee säilyttää huoneenlämmössä.

 

Kehonrakentajat

Monet kehonrakentajat käyttää Delatestryl aikana off season. Lääke pysyy elimistössä pitkään ja se on suositeltavaa olla käyttämättä aikana aktiivinen urheilu kausi. Huumeiden varmasti on anabolinen ja androgeeni ominaisuuksia. Kuitenkin vaikutukset huumeiden eivät ole välittömiä ja voi kestää ainakin 3-4 viikkoa tulla ilmi. Monet kehonrakentajat käyttää myös muita anabolisia hormoneja, kuten GH / tyroksiinia yhdessä.

Koska testosteroni on myös muuntaa estrogeenia rasvakudoksiin, monet kehonrakentajat kehittää rintojen suurentamiseen ja vettä. Annosta käytetään lisäämään lihasmassaa ja voimaa on noin 250-1000 mg / vko. Kuitenkin suurempia annoksia lääke on voimakas sivuvaikutuksia ja on erittäin suositeltavaa, että kaikki aloittelijat aloittavat pienellä annoksella.

Kasvu proteiinien on asteittainen mutta ei tapahdu. Koska steroidi myös stimuloi punasolujen tuotantoa, monet kehonrakentajat myös huomata, että heillä on lisääntynyt kyky hoitaa alle kovaa harjoitusta olosuhteissa. Testosteroni enanthate suosii useimmat kehonrakentajat, koska se on helposti saatavilla ja on monia etuja. Se edistää hyvää terveyttä, lisätä liikunta suorituskykyä ja johtaa positiivinen typpitase. On raportoitu, että se myös valikoivasti vähentää rasvan ja kasvattaa lihasmassaa. Viimeaikaiset tutkimukset kansainvälisten urheilutapahtumien virastojen mukaan tämä tietty huume voi parantaa suorituskykyä, lisätä lihasmassaa ja silti ei voida havaita virtsaan ensimmäisten viikkojen aikana. Vaikka anaboliset vaikutukset eivät ole ilmeisiä, useimmat yksityishenkilöt eivät havaitset voimaa. Joskus vedenpidättäjinä voi olla varsin dramaattisia ja jotkut yksilöt eivät ota diureetti pilleri poistaa sen. Voit estää rintojen suureneminen, testosteroni enanthate kierrättää kanssa huumeet kuten Arimidex tai tamoksifeenia. Useimmat ihmiset tekevät testosteronin 4-6 viikkoa ja sitten lopettaa muutaman viikon. Tänä huuhdo vaiheessa, voidaan käyttää Arimidex.

 

Naiset

Kaikki testosteroni analogit on potentiaalia aiheuttaa virilizing vaikutuksia kun käytön kesto on pidentynyt. Naisilla nämä virilizing merkkejä voivat olla syventäminen ääni, liiallinen karvankasvu, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso, mielialan muutoksia ja klitoriksen laajentuminen. On suositeltavaa, että ensimmäinen merkki virilizing oireita lääkkeen pitäisi lopettaa. Syynä tähän on se, että jotkut virilizing merkkejä ei välttämättä korjaudu edes lopettamisen jälkeen steroidi.


Sivuvaikutukset

Kuten kaikki anaboliset steroidit, testosteroni enanthate on vähän sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja hyvin siedetty. Suurimmalla osalla henkilöistä ei nähdä joitakin haittavaikutuksia jälkeen 3-4 kuukautta hoidon. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:
epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso
virilizing vaikutukset
syventäminen ääni
klitoriksen laajentuminen
gynekomastia
kivulias siittimen erektio
hiustenlähtö, akne rasvainen iho
säilyttäminen kehon veden
pahoinvointi, oksentelu, keltaisuus
maksasyövän (harvinainen)
psyykkiset muutokset, masennus, päänsärky, ahdistuneisuus,
seerumin kolesteroli
Vaikka useimmat näistä haittavaikutuksista ovat palautuvia, rintojen suureneminen ja jotkut virilizing vaikutukset eivät ole. Samanaikaista käyttöä estrogeenit vähentää sivuvaikutuksia virilization ei ole aina apua.
Lapsilla käyttö testosteroni on valvottava tiukasti. Se voi nopeuttaa luun kypsymisen mutta ei lisää korvaavia lineaarinen kasvu - joka aiheuttaa epänormaalia kehon vääristymä anatomia-esp. leuka ja kasvot.

 

Varoitukset

Lääke tulee käyttää erittäin varoen yksilöiden:
 
rintasyöpä ja hyperkalsemia
maksan vajaatoiminta
eturauhassyöpä
sydänvaivoja
 
Yksittäisiä tapauksia on raportoitu yksilöiden kehittämiseen kuivaa yskää, hengitysvaikeuksia injektion jälkeen testosteronin enanthate. Tämä on yhdistetty öljypohjaisia ​​valmistelua tai vieras muotoilussa.
 
Kaikki henkilöt, jotka käyttävät testosteronia pitäisi olla heidän maksaentsyymien ja veren hematokriitti säännöllisesti tarkistettava sen varmistamiseksi, että ne ovat normaalin rajoissa.

 

Oikeudellinen

Delatestryl on luokiteltu luokan 3 huume alle valvottavan aineen toimia. Yhdysvalloissa se on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

 

Detection

Testosteroni enanthate on hyvin pitkä puoliintumisaika kehossa. Tästä syystä se on myös todettu virtsasta kauan kun se on lopetettu. Nykyiset tekniikat voidaan havaita testosteronin tai sen metaboliitit virtsassa vähintään 3-4 viikon kuluttua lääkkeen on pysäytetty. Itseasiassa, testaus on jopa mennyt pidemmälle virtsatestit. Jos liiallinen käyttö testosteroni epäillään, voidaan jopa havaita jälkiä testosteronin hiukset 2-4 kuukautta sen jälkeen, kun lääke on pysäytetty.
 
On kuitenkin syytä tietää, että testaus tänään testosteronin enanthate ei ole täydellinen. Noin 50% ihmisistä, jotka ottavat tämän steroidi on jäänyt perustuvat testosteroni / epitestosterone suhde.

 

Hinta

Oikeudellinen testosteroni enanthate on melko vaikea saada pois. Valtaosa kehonrakentajat saavat testosteronin pimeillä markkinoilla. Generic testosteroni muotoilut valmistettu Euroopassa ja Meksikossa ovat laajalti saatavilla. Lääke ei ole halpaa ja pullo 250 mg voi maksaa kaikkialla from $ 10 - $ 20. Viime 2 vuosikymmeninä yhä valvonnassa näiden huumeiden DEA on johtanut häikäilemättömät kauppiaat myyvät väärennettyjä tai väärennettyjen tuotteiden. Joten loppujen lopuksi, se on aina ostaja varokaa.