Valmistajat

List of all manufacturers


Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

34,00 €

25% 25,50 €

Saatavuus: Stock

Buy Tamoxifen Citrate Tablets Genesis (tamoxifen, nolvadex)

Nolvadex on steroideihin huume, joka oli erinomainen anti estrogeeni ominaisuuksia. Sitoutumalla estrogeenireseptoreihin, se estää vaikutukset estrogeenin. Se on tarkoitettu hoitoon tietyntyyppisten rintasyöpä naisilla ja miehillä. Sitä käytetään myös estämään naisten rintasyöpään, joilla on ollut ductal karsinooma in situ (epänormaali solujen kanavat rinnasta) ja ovat suuri riski sairastua rintasyöpään. Nolvadex on myös tutkittu hoitoon muuntyyppisten rintasyöpään. Sitä kutsutaan myös tamoksifeeni tai tamoksifeenin sitraatti.

 

Indikaatiot

Nolvadex käytetään metastasoituneen rintasyövän naisilla ja miehillä. Sitä käytetään myös hoitoon Premenopausaaliset naiset metastasoitunutta rintasyöpää. Sen sijaan, leikkaus (poisto munasarjat) tai säteilyä, Nolvadex on parempi. Potilaat, jotka ovat estrogeenireseptoripositiivisen kasvaimia eniten hyötyvät Nolvadex hoito. Nolvadex on tarkoitettu myös adjuvanttihoitona naisten rintasyövän leikkauksen jälkeen.

 

Annos

Nolvadex on saatavana 10/20 mg pilleri. Se on saatavana myös 10 mg ratkaisu. Suositeltu annos Nolvadex on 20 mg vuorokaudessa. Se otetaan suun ja imeytyvät hyvin. Pilleri voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.
 
Annos Nolvadex henkilöillä, joilla rintasyöpä on välillä 20-40 mg / vrk. Jos annos ylittää 20 mg päivässä on jaettu on 1-3 annosta. Valtaosa kehonrakentajat alkajaisiksi 20 mg / vrk ja jotkut menevät jopa 30 mg / vrk. Lääke ei suositella hoitoa yli 5 vuotta


Kehonrakentajat

Nolvadex ei sellaisenaan ole mitään suoraa anabolisia tai androgeeni vaikutuksia. Kaikki sen vaikutukset ovat toissijaisia ​​tukkeutumisen estrogeenireseptoreihin. Nolvadex tiedetään estää estrogeenireseptoreihin kehon. Kun se estää estrogeenin reseptoreihin hypotalamus, aivot aisteja että laitos puuttuu tällä sukupuolihormonien. Tämä johtaa aalto gonadotropiinien (LH ja FSH), joka lisää synteesi sukupuolihormonit. Lääke on todettu lisäävän synteesiä testosteronia.

Aalto testosteronin sitten osuus anabolinen ja androgeeni vaikutukset Nolvadex.
 
Useimmat kehonrakentajat ottaa Nolvadex tultuaan pois anabolinen steroidi. Koska useimmat anabolisia steroideja tukahduttaa testosteronin tuotantoa, Nolvadex aikana lisätä huuhtoutumiskauden aikana. Vaikka jotkut kehonrakentajat suosivat Nolvadex, toiset Arimidex. Vaikutukset sekä huumeet ovat samanlaisia. Koska Nolvadex myös estää estrogeenin toimintaa, useimmat kehonrakentajat lisää se niiden hoito estää gynekomastia ja nesteen kertyminen.

On pieni painonnousu Nolvadex yksin. Säilyttääkseen painonnousu aiheuttama muut anabolisia steroideja, Nolvadex on parempi. Käytetyt huuhtoutumista sykli, huumeiden voi ylläpitää painonnousua ja mahdollistaa myös kivekset takaisin. 

 

Naiset

Nolvadex on rutiininomaisesti määrätty naisten metastasoitunutta rintasyöpää. Kaikki naiset, jotka ottamaan lääkkeen onko laillisesti määrätty tai varten kehonrakennus jälkeen olisi lääkäri.

Haittavaikutuksia huolta naisilla ovat seuraavat:
emätinverenvuoto
Uusi rintojen kyhmyjä
alavatsan täyteys
kipu lantion alueella
Jalkojen turvotus
äkillinen tai vähittäinen hengenahdistus
näköhäiriöt
epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso

On välttämätöntä, että kaikki naiset, jotka eivät ota Nolvadex ovat niiden rinnat tutkitaan säännöllisesti terveydenhuollon ammattilaiset. Vaikka mahdollisuudet tahansa komplikaatiot ovat harvinaisia, on parempi katsoa kuin katua. Naispuolinen kehonrakentaja tulee muistaa, että ehkäisypilleri ei toimi läsnäollessa Nolvadex.

 

Kaiken haittavaikutuksia

Nolvadex on erittäin turvallinen lääke, tuhansia naisia ​​on hoidettu sitä ja alle 1-3% kehittämään merkittäviä sivuvaikutuksia. Hyvin harvat naiset ovat joutuneet keskeyttämään huumeiden takia sivuvaikutuksia. Yleisimmät haittavaikutukset sekä miehillä että naisilla ovat:
kuumia aaltoja
säärten
menetys makua elintarvikkeisiin
kutina sukupuolielimissä
masennus
väsynyt, huimaus
päänsärky
hiustenlähtö
emättimen kuivuus
pahoinvointi, oksentelu
luukipu
yskä
vatsakouristukset
ruokahaluttomuus

Suurin osa näistä haittavaikutuksista ohi, kun lääke lopetetaan.

 

Varoitukset

Nolvadex voi aiheuttaa hyperkalsemiaa patenttien rintasyöpä muutaman viikon kuluttua lääkkeen. Lisäksi on raportoitu kohtusyöpä induktiossa Nolvadex
 
Nolvadex voi myös aiheuttaa verihyytymiä, jotka voivat embolize on keuhkoissa. Muita harvinaisia ​​komplikaatioita ovat olleet maksasyöpä ja näköhäiriöt.

 

Yliannos

Nolvadex on erittäin turvallinen lääke ja yhtään yli annos on raportoitu. Jos monet pillerit otetaan, vaikutukset eivät näytä vähintään 4-6 päivää. Yksi voi kehittyä vapina, epävakaa kävely, huimaus tai epäsäännöllinen syke. Kaikissa tapauksissa hoito on tukeva. Ei pysyvää myrkyllisyys nähdään.

 

Detection

Lääke on aktiivisesti seulottiin Monet urheilujärjestöt. Vaikka jotkut naiset voi olla resepti lääkkeen käytön, mikä tahansa mies, joka on todettu olevan tämän lääkkeen virtsaan automaattisesti estetty jatkamasta urheilukilpailut. Nolvadex ja sen metaboliitit voidaan havaita virtsassa vähintään 3-4 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.

 

Hinta

Nolvadex on laajasti saatavilla. Lääke ei ole halpaa, ja hinta on vaihteleva. Keskimäärin jokainen pilleri myy noin 1,50 dollari-2.0 dollaria. On olemassa yleisiä muotoja Nolvadex tehty Aasiassa jotka ovat halvempia, mutta laatu ja puhtaus näitä pillereitä on kyseenalainen. Toistaiseksi ei näytä olevan mitään fake Nolvadex tuotteita markkinoille.