Valmistajat

List of all manufacturers


Anapolon Abdi Ibrahim 20 tabs [50mg/tab]

Anapolon Abdi Ibrahim 20 tabs [50mg/tab]

24,00 €

20% 19,20 €

Saatavuus: Stock

Buy Anapolon Abdi Ibrahim (oxymetholone, anadrol)

Anadrol (oxymetholone) on synteettinen steroideihin huumeiden käyttöön kuin tabletti. Se on voimakas suullinen anabolinen ja androgeeni huumeiden.

Anadrol on anabolinen steroidi. Se parantaa typpitase kun ruokavalio on riittävä kaloreita. Toimia anadrol muistuttavat testosteronin ja voi aiheuttaa vakavia heikentynyt seksuaalinen ja fyysinen kasvu, kun antaa lapsille. Lapset, jotka ovat ottaneet tämän lääkkeen kehittämiseksi groteskin Fyysiset ominaisuudet ja yleensä sekainen seksuaalinen toiminta.

 

Farmakologia

Anadrol, myydään Pharmaceutical Nimi Oxymetholone, ja puoliintumisaika on noin 8-10 tuntia. Tämä tarkoittaa se säilyy elimistössä 2-4 kertaa pidempi. Syystä se pysyy kehossa pidempään johtuu sen affiniteetti rasvakudokseen, jossa se saa säilyttää.

 

Biokemian ovat osoittaneet, että Anadrol voidaan havaita kehon jopa 2 kuukauden kuluttua viimeisestä annoksesta. Tämän vuoksi pitkä puoliintumisaika, se ei ole ensisijainen huume monet kehon rakentajia. Useimmat asiantuntijat suosittelevat sitä off season huumeiden rakentaa kehon.

 

Indikaatiot

Kliinisen lääketieteen, Anadrol on ilmoitettu hoitoon anemias useista eri syistä. Yleisin anemia hoidetaan Anadrol on raudan puute anemia, osti aplastinen anemia, synnynnäinen aplastinen anemia, myleofibrosis ja anemia aiheuttamia käytöstä immunosuppressantteja. Anadrol ei korvaa rauta, verensiirto, vitamiini, foolihappo tai muita ravintoaineita. On vain hoidetaan näitä anemias kun he ovat vastanneet kaikkiin muihin tukitoimia.

Lääke on myös hoidossa suositellut tuhlata nähnyt HIV-potilailla ja henkilöillä, joilla on vaikea osteoporoosi. Kuitenkin, koska kasvava tietoisuus sen mahdollisia haittavaikutuksia, useimmat lääkärit eivät määrittele sitä.

 

Annos

Annos Anadrol perustuu painoon. Sekä aikuisille että lapsille tämä on noin 1.5-2mg/kg (50-200mg/week). Kun Anadrol annetaan kohdella edellä sairauksia, sen vastausta ei koskaan välittömästi ja saattaa kestää vähintään 2-3 viikkoa. Joillakin potilailla hieman pienempi annos on velvollinen pitämään sen eduksi hoidettaessa aplastista anemias. Anadrol on saatavilla vain tabletti ja koskaan antaa suonensisäisesti.

 

Sivuvaikutukset

Ennen yhden käyttökerran Anadrol olemassa muutamia asioita sinun tulisi tietää. Anadrol on voimakas steroidi ja liittyy melkoinen joukko mahdollisia haittavaikutuksia ovat:
 
keltatauti
mahdollisuus maksasyövän
laajentumisen penis jos se otetaan ennen murrosikää
kivesten surkastumista ja alhainen siittiöiden määrä, jos otetaan murrosiän jälkeen
impotenssi, kivulias siittimen erektio
naisten-klitoriksen laajentuminen, kuukautiskierron väärinkäytöksiä
unenpuute
gynekomastia-rintojen
syventäminen ääni
Liiallinen karvankasvu
yleinen väsymys
turvotusta kehon
korkeat sokerit

 

Vasta

syöpä eturauhasen
miesten rintasyöpä
naisten rintasyöpä
tiineenä oleva naaras
niille, joilla on maksan
jotka ovat allergisia huumeiden

 

Laitoksen rakentaminen

Anadrol on hyvin laajalti käytetty huume urheilijoille ja kehonrakentajille. Se on hyvin voimakas anabolinen steroidi ja suhteellisen edullisia. Lääke on helppo saada käsiinsä pois pimeiltä markkinoilta. Useimmat kehon rakentajia saavat toimittaa joko verkossa tai väärennettyjä reseptejä. Steroidi on myös laajalti salakuljetettu Meksikosta ja Thaimaasta.

 

Kun Anadrol otetaan suun kautta, se vähitellen alkaa kasvaa painonnousua. Tulokset ovat yleensä nähty jälkeen 3-4 viikkoa. Vaikka on olemassa väittää kyberavaruudessa että painonnousu voi esiintyä 1-2 viikkoa, nämä ovat täysin vääriä. Huumeiden toimii hitaasti. Jos haluat säilyttää painonnousu eniten urheilijoita täytyy ottaa se ainakin 3-6 viikkoa. Monet urheilijat myös kierrättää huumeiden kanssa kasvuhormonin ja tyroksiinia. Yksi merkittävä sivuvaikutus Anadrol on, että se aiheuttaa myös veden säilyttäminen. Kuitenkin useimmat urheilijat väittävät, että tämä ylimääräinen vesi auttaa tyyny nivelet tapaturmilta.
 
Muut ominaisuus noin Anadrol joka on laajalti raportoitu, että se auttaa kehon toipua nopeammin loukkaantumisen jälkeen.
 
Koska se voimakas sivuvaikutuksia ja mahdollisuuksia aiheuttaa syöpää maksassa, sen käyttöä olisi rajoitettava. Monet kehon rakentajia kierrättää huumeiden muutaman kuukauden välein pitää irtotavarana. Anadrol on korvata muilla anabolisia steroideja.
 
Viimeaikaiset selvitykset osoittavat, että Anadrol voi olla arvaamattomia vaikutuksia aivoihin. Lääke on tiedetty vaikuttavan psyykeen jälkeen pitkäaikaiseen käyttöön. Monet raportit spontaani vihaa, ärtyneisyys ja väkivalta on raportoitu henkilöillä, jotka ottamaan lääkkeen pitkiä aikoja.
 
Annos laitoksen rakentaminen on empiirinen. Useimmat asiantuntijat laitoksen rakentaminen suosittelen alkaen pois 50 mg päivässä 2-3 viikon ajan ja sitten vähitellen kasvaa sen 75 mg jos vastausta ei nähnyt. On kuitenkin erittäin suositeltavaa, että lääke ei oteta yli 6-8 viikkoa kerrallaan. On olemassa eri tuotenimillä Anadrol markkinoilla kuten Thai 50 tai Strol V. raportit väärennettyjä ja saastuneita tuotteita ovat myös yleisiä.

 

Hinta

Anadrol on melko tyyris lääke. 100 tablettia maksaa kaikkialla lomake 150 dollaria - 200 dollaria

 

Ohjaus

Laajalle levinnyt väärinkäyttö Anadrol ovat lisänneet valvontaa ja rajoittaa sen käyttöä ja jakelua Pohjois-Amerikassa. Anadrol on mainitun valvottavan aineen kuin Schedule 111 huume alle valvottavan aineen Act. Se vaatii lääkärin määräyksestä. Jokainen kiinni huumeiden tarkoituksena myydä tai jakaa se voi koitua huomattavia sakkorangaistus ja jopa vankilaan.

 

Detection

Lääke on nyt kielletty kaikissa urheilujärjestöissä ja testataan säännöllisesti urheilijoita. Positiiviset testit yleensä tarkoita keskeyttämistä urheilija. Anadrol ja sen metaboliitit voidaan helposti tunnistaa virtsassa 20-45 päivää viimeisen annoksen jälkeen.