Valmistajat

List of all manufacturers


Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Oxanagen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

116,00 €

15% 98,60 €

Saatavuus: Stock

Buy Oxanagen Calvin Scott (oxandrolone, anavar)

Anavar on lievä anabolinen steroidi ja laajasti käytössä monet urheilijat ja kehon rakentajat. Tärkein syy sen käyttöön on lääke voi auttaa yhtä lihoa.

 

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä lääke on hyvin suosittu urheilijoiden keskuudessa on, että se ei saa muuntaa estrogeenia. Tuloksena on alhaisempi gynekomastia. Jotkut jopa väittävät, että vedensitomisominaisuuksien paljon vähemmän tätä lääkettä.

 

Anavar esiteltiin ensimmäisen kerran Pohjois-Amerikan markkinoilla lähes 50 vuotta sitten. Alkuaikoina se oli hoidetaan erilaisia ??lapsettomuus häiriöt, anemias ja niitä sairaita yksilöitä sairaaloissa, jotka olivat murtuukin. Kuitenkin lääke ei ole laajalti käytetty kliinisen lääketieteen tänään. Anavar on kaksi suurta etua verrattuna muihin anabolisia steroideja. Se ei saa muuntaa estrogeenia ja se ei vaikuta merkitsevästi hypotalamus-aivolisäke-suolikanavan pienillä annoksilla. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että koska se ei ole eritelty estrogeenin, miehiä ei kehity rintojen suurentamiseen. Toiseksi, koska se ei vaikuta hypotalamus-aivolisäke-akselilla, se ei vaikuta tukahduttamista testosteroni. Tämä tarkoittaa, että yksittäiset ottaen Anavar ei ole samanlaisia ??haittavaikutuksia, kuten menetys libido, impotenssi tai kivesten surkastumista-ominaisuuksia, jotka tavataan usein muita anabolisia steroideja.

 

Farmakologia

Oxandrin on sekä anabolisten steroidien ja on kaikki ominaisuudet androgeeni huumeiden. Toimia huumeiden ovat samanlaisia kuin testosteroni. Pienillä annoksilla lääke on selektiivisiä anabolisia ominaisuuksia, mutta suurina annoksina se on myös voimakas androgeeni toimintaa. Kun käytetään suuria annoksia, lääke voi vaikuttaa hypotalamuksen ja tukahduttaa vapauttamista Gonadotropiinit ja tämä johtaa lasku synteesissä testosteroni. Kuten muutkin anaboliset steroidit, Oxandrin myös suurentaa "pahaa" LDL-kolesterolia ja vähentää "hyvää" HDL-kolesterolia. Anavar on yksi harvoista anabolisia steroideja, jotka ei muunneta estrogeeni pienillä annoksilla.

 

Indikaatiot

Huume käytetään harvoin kliinisen lääketieteen. Viime vuosikymmeninä se oli hoitoon yksilöiden useita anemias, laihtuminen HIV-potilailla ja oli kerran kokeiltu hoidon osteoporoosin. Kuitenkin laajoja väärinkäytöksiä tämän lääkkeen johti Searle vuonna 1989 lopettaa tuotannon huume. Tänään, lääke tehdään Savient Pharmaceutical, kauppanimellä Oxandrin. Nykyään jotkut lääkärit eivät määrätä Oxandrin hoitoon kuolemaisillaan potilaiden lihoa jälkeen trauma, palovammoja tai vakavia infektioita. Joskus se on yhdistetty kortikosteroidien hoitoon luukipua syöpäpotilailla.

 

Annos

Käytetään potilailla anemian tai auttaa yksilöitä lihoa, aikuisten annos on 2,5-20 mg / vrk 2-4 annokseen jaettuna. Jotkut yksilöt nähdä vastaus pienimmällä annoksella toiset edellyttävät suuri annos 30-150 mg / vrk. Hoito kestää yleensä 3-6 viikkoa. Annosta nostetaan vähitellen, kun vastausta ei nähty ensimmäiset 4 viikkoa. Oxandrin on saatavilla tabletin annosta, 2,5 mg tai 10 mg.
 
Kuten kaikki anabolisia steroideja, Oxandrin on myös joitakin sivuvaikutuksia. Tällä pienellä annoksella, valtaosa haittavaikutukset ovat vähäisiä. Sivuvaikutuksia pieninä annoksina voi sisältää pieniä vatsavaivoja, pahoinvointia tai ripulia. Kuitenkin suurina annoksina haittavaikutuksia ovat:

keltatauti
harvinainen maksanekroosi
maksan syövät
huonovointisuutta
kivesten surkastuminen
hiustenlähtö
rintojen suureneminen
vatsakrampit, pahoinvointi, turvotus
akne, rasvainen iho
ripuli
kuukautiskierron väärinkäytöksiä
kivesten surkastuminen

Suurin osa näistä haittavaikutuksista menevät ohi kun lääke lopetetaan.

 

Vasta

On olemassa muutamia olosuhteissa, joissa Oxandrolone ei pitäisi käyttää. Näihin kuuluvat potilaat, joilla:

epäillään eturauhassyöpää
Rintasyövän mies tai nainen
raskaus
jos on näyttöä hyperkalsemia
allergia anabolisia steroideja

 

Body rakentajat

Monet kehon rakentajia ottamaan Anavar. Lääke imeytyy helposti nauttimisen jälkeen tulisi ottaa aterian yhteydessä. Tyypillinen annos miehille on yksi tabletti kahdesti päivässä. Naiset täytyy ottaa vain yksi tabletti päivässä. Suurin osa kehon rakentajia yleensä aloittaa pienellä annoksella. Monet urheilijat yhdistää Anavar muiden lääkkeiden kanssa, koska pienillä annoksilla Anavar on vähän sivuvaikutuksia. Se on usein yhdistetty Dianabol, Winstrol tai anadriol. Hoidon kesto on missä tahansa 4-8 viikkoa. Tarkka annostus aloittaa hoito vaihtelee, mutta useimmat asiantuntijat suosittelevat 5 mg viesteistä päivässä ja vähitellen lisäämällä annosta yli 2-3 viikkoa.

 

Anavar on vahvasti suosiman naisille, koska se on minimaalinen virilizing vaikutuksia pieninä annoksina. Kuitenkin, jos annos on suurempi kuin 5 mg päivässä ja jos hoidon kesto on pidempi kuin 6 viikkoa, merkkejä musculanization selviävät. Painonnousua Anavar on hidasta ja asteittaista. Useimmat kehon rakentajia nähdä painonnousun jälkeen 3-4 viikkoa.

 

Merkkejä virilization ovat seuraavat:

Syvä ääni
Vähennä libido
Klitoriksen laajentuminen
Finni
Liiallinen karvankasvu
 
Naiset, jotka eivät kehittävät virilizing merkkejä pitäisi lopettaa lääkkeen välittömästi. Vaikka akne ja liiallinen karvojen kasvu voi kääntää, muut virilizing merkit eivät ole aina palautuvia.

 

Varoitukset

Kaikki anabolisia steroideja on potentiaalia vaurioittaa maksaa ja aiheuttaa keltaisuutta. On monia tapauksia, joissa henkilöt ovat kehittäneet sekä maksan toimintahäiriöitä ja joskus kasvaimet maksaan. Vakavin komplikaatio mitään anabolisia steroideja on maksasyöpä ja näin, kaikki yksilöitä, jotka eivät ota tätä lääkettä tulee olla tietoinen tästä komplikaatio. Ehkä rutiini maksaentsyymien ja jopa vuosittain ultraääni, maksassa ei olisi huono idea.

 

Yliannos

Valtaosa anabolisia steroideja ovat yleensä melko turvallisia ja yliannostus on erittäin epätodennäköinen. Vaikka joku ottaisi monet pillerit, akuutit vaikutukset Anavar eivät ole hengenvaarallisia, mutta et tunne suurta pitkään. Joka tapauksessa käynti ensiapuun on erittäin suositeltavaa, jos tällainen tapahtuma sattuisi. Kohtelu steroideihin yliannostuksen tukevaa.

 

Kustannukset

Hinta Anavar 100 tablettia (2,5 mg) vaihtelee kaikkialla from $ 100 - 150 dollaria. Kuitenkin lääke on suuri kysyntä ja siellä on paljon raportteja väärennetyistä Anavar muotoiluja. Monet toimittajat myyvät väärennettyjä lääkkeitä ja koska ostaja on esittävien laiton teko aluksi, hän / hän on vähäinen käyttö. Aina saat tarjonta hyvämaineinen jälleenmyyjä. Monet kehon rakentajia myös saavat toimitukset Meksikosta, mutta puhtaus tai laatua ei voida taata. Toisaalta, jos haluat olla turvallinen ja on rahaa, "oikeaa" Anavar myydään apteekeissa maksaa kaikkialla from $ 700-1200 100 tablettia.

 

Tasot

Anavar ja sen metaboliitit helposti havaita virtsassa. Useimmat suuret urheilujärjestöjen nyt säännöllisesti näytöllä virtsan kaikki anabolisia steroideja. Jotkut metaboliitit Anavar pysyy kehossa kaikkialla 7-14 päivää viimeisen annoksen jälkeen.

 

Oikeudellinen

Anavar on valvottava aine ja sen myynti ja jakelu on forbiden Yhdysvalloissa. DEA seuraa säännöllisesti myydä tämän huumeiden sekä apteekeissa ja Internetissä. Koska lääke ei ole kliiniseen käyttöön Yhdysvalloissa jopa henkilökohtaisen hallussapidon Anavar katsotaan rikokseksi.