Valmistajat

List of all manufacturers


Test-Mix Sterling Knight 10 amps [10x250mg/1ml]

Test-Mix Sterling Knight 10 amps [10x250mg/1ml]

50,00 €

20% 40,00 €

Saatavuus: Stock

Buy Test-Mix Sterling Knight (testosterone mix, sustanon)

Sustanon 250 on ruiskeena öljy liuotetaan 4 - komponenttia, joka koostuu seuraavista neljästä steroidi testosteronin:

Testosteronidekanoaatti - 100mg
Isocaproate Testosteroni - 60mg
Testosteroni phenylpropionate - 60 mg
Testosteroni propionaatti - 30 mg

Perusajatus Organon oli välttää yhdistelmä neljästä steroideja, joilla on erilaiset puoliintumisaika yhteydessä testosteronin korvaushoidon potilaan päivittäisiä pistoksia.Testosteroni seos Sustanon koordinoidaan niin, että ne molemmat välittömästi, samoin kuin pitkäaikainen vaikutus (enintään 1 kuukausi) tarjoaa. Testosteroni propionaatti, esimerkiksi vaikutus kohdistuu hyvin nopeasti, kun taas hidas vastaan testosteronidekanoaatti sen vaikutus, mutta se antaa pois erittäin pitkään.

Kuten kaikki testosteronin on androgeeni steroidi Sustanon-250 on vahva anaboliset komponentti.

Kehonrakennus piireissä on keskimääräinen annos Sustanon on kokemuksen mukaan välillä 250mg 1000mg viikossa. Vaikka se on aktiivinen kautta sen komponentit on noin 1 kuukausi, on todellinen puoliintumisaika on noin 5 päivää. Injektiot siksi jokainen 8 - tehdään 10 päivää aikaa saavuttaa noin yhtenäinen pitoisuus.

 

Vaihtoehtoinen nimitys

testo, testosteron, testosteroni, x-sustanat, andropen, andropen 275, testosteroni sekoitus, testosteroni yhdiste, testosteroni jousitus, sekoita tuotteita, mx 197, omnadren, omnadren Jelfa, sustaject, sustanon, sustanon 250, sustanon 250 maxpro, sustanon Egypti, sustanon Pakistan, sustanon karachi, sustanon Holland, sustanon kalkkuna, sustanon englanti, sustanon Organon, testomix, Androlan Vesipitoisia, Androlin, Andronaq-50, Histerone Kesk., Malogen, Malotrone, Tesamone, Testolin, Testosteroni-vesiliuosta